Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Hur jobbigt är det att komma igång med träningen? Så jävla jobbigt!

kampsportslabbet Haha, Kevin Arroyo på Kampsportslabbet filmade mig på vårt pass i förrgår. Så här är mitt ansiktsuttryck på typ alla bilder. Okej, helt på riktigt nu. Hur jobbigt är det att komma igång med träningen? Börja med mig! Nu kör vi! Alla tycker att det är som att slicka en bambianröv de första tre veckorna. Men jag lovar att tar ni er bara förbi de förpestade passen så kommer ni älska skiten. Tre veckor det är allt som krävs. Jag lovar, om tre veckor kommer jag le på filmerna. Tänkte klippa ihop en video med övningarna som vi körde. Superenkla övningar som alla kan göra.

Är ni game? Nu rör vi på sommarfläsket!

So long chilibearnaisesåsen och sangrian (it was SO fun) and hello chiafrön och vetegräs och gud vet vad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Åh va tagg, funtar på att boka in sånt där cirkelpass som är i 3 dgr i veckan!

  Lovisa 2015-09-05 18:08:59 http://Www.wallin.devote.se
  Svara
 • Hej Petra! Jag behöver tips på taklampor till vardags rum, har flyttat in i min lägenhet för en månad sen och vill hitta den perfekt lampan till vardagsrummet, det är 270 i takhöjd, så hyfsat generöst. Gärna i mässing då jag har detaljer i mässing, vill ha en klassisk lampa som inte är för modern. Tips?! Kram

  Nathalie 2015-09-05 17:27:16
  Svara
 • Hur många pass per vecka kör vi? :)

  Johanna 2015-09-05 14:28:03
  Svara
 • Hej,

  Kan inte du uppmuntra dina läsare att skänka pengar till hjälporganisationer och uppmana folk att få politiker att ta in fler flyktingar just nu? Och givetvis skänka en rejäl summa själv.

  Du har många läsare och varje donation, varje extra person som Sverige och andra europeiska länder tar in räddar liv. Allt räknas, och det känns lite konstigt att fokusera bara på kläder och dyra lägenheter i dagar som dessa. Förstår att det kanske inte passar in i alla dina sponsrade inlägg, men tycker det är viktigt att alla hjälps åt, speciellt du som har väldigt mycket pengar och lever i ett väldigt överflöd.

  Karin 2015-09-05 10:18:47
  Svara
 • Kan inte du skriva lite om vad man ska ha för skor i höst/vinter? Är en tjej som älskar primeboots stövlar och tkr det är så snyggt ihop med tex kjol och knästrumpor. Är det något man kan ha även i höst eller är det helt ute nu?

  Elsa 2015-09-05 09:09:27
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Om du tycker det är snyggt ska du väl ha det på dig?! Och inte bara om det är inne? Om du inte är 14 vill säga..

   Marie 2015-09-06 09:51:50
   Svara
 • Imorgon avslutar jag Bikini Body Guide vecka 4, och det är nu det börjar bli roligt ja! Älskar och längtar efter varje pass!
  Heja Petra och alla ni andra som kör igång nu! Men glöm inte att lyssna på kroppen.
  Grattis Petra och killen till nya lägenheten <3

  Elin 2015-09-05 03:39:31
  Svara
 • Är så jäkla game!!! Nu kickar vi igång träningen!!

  Alexandra 2015-09-05 01:15:01
  Svara
 • Jag vill bara säga som den träningstokiga tjejen jag är. Att aldrig lägga av med träningen, det gör bara ännu jobbigare att starta, att köra på”börja träna igen-snacket” gör bara att man skapar mer ångest och större uppförsbacke, som ökar chansen att man ger upp, tycker bara att det är ett nödvändigt ont/måste. Jag tycker att man ska träna något som man tycker är kul för då blir det långvarigt, resten av livet. Att man gör det för man vill, inte för att man måste bli smal, gå ner eller vad det nu kan vara.Jag minns att när du precis hade börjat med kampsportslabbet, att motivationen var på topp och det blev många träningsvideos, som jag saknar. Jag hoppas alltid att du kommer med en ny varje gång, dag jag kikar in på din blogg.

  Anonym 2015-09-04 21:40:28
  Svara
 • Jag är definitivt på och blir bara glad om du visar lite övningar och peppar. Har du tid att skriva om mat uppskattas det säkert av fler än mig. Vetegräs, vad 17 gör man med det så det blir gott? Och framför allt, var köper man skiten (hrm nyttigheten)?

  Jag gick faktiskt förbi dig idag, på Tegnérg precis utanför mitt jobb. Jag höll precis på att säga hej när jag kom på att det ju var DU och inte alls någon jag känner. Assnygga jeans hade du. Ni stod med en kamera så jag hoppades ni tog en outfitbild som skulle ligga på bloggen nu. Attans!

  Maja 2015-09-04 20:32:15
  Svara
 • Caroline: Håller med dig!. Frida vill vara Fröken Duktig och är tråkig, Caroline verkar vara en härlig tjej som lever livet, liksom Petra. Bort med alla träningsfascister som inte fattar att man ska Lyssna På Sin Kropp. Att träna är TRÅKIGT. Att leva livet är ROLIGT. Och FRAMFÖRALLT ska man lyssna på sin kropp och göra det man helst vill och inte tvinga sig till nåt man inte vill, oavsett vad den allmänna normen säger. SKIT I DEN! Du blir inte fet och otränad av att leva livet och lyssna på din kropp, det blir du däremot av att inte lita på den, gå på alla träningsmyter och TVINGA dig till saker du inte vill. Du blir inte fet och otränad av att leva när du har roligt, det blir du av att du TROR att du blir det!!! Petra: Fortsätt leva som du gör och befria dig dessutom från träningsångesten! Puss&Kram

  mia 2015-09-04 18:52:18
  Svara
  • Svar på mias kommentar.

   Tycker absolut inte träning utesluter att ha roligt och leva livet. :) Jag tränar 4-5ggr/veckan (enklare pass plus några tuffare) och är ute med vänner för fest och middag 2-3 kvällar i veckan också. Plus reser mycket. För mig är träning skitkul, får mig att må bra (fys+psyk) och vara piggare. :) Tråkigt var det däremot innan jag hittade en träningsform som passade mig!

   Ida 2015-09-06 12:25:34
   Svara
 • Petra du är grym och en stor inspirationskälla! Älskar din blogg och precis som med allt annat du gör kommer du klara träningen galant! Kör hårt!!

  sara 2015-09-04 14:33:02
  Svara
 • Ja! Gärna film på träningen!
  Samt; vart är smink inlägget du lovade gör 1 vecka sedan????

  Jossan 2015-09-04 13:27:25
  Svara
 • jag är så himla glad att jag börjat följa dig! Du är ju bara för härlig!

  Hilda 2015-09-04 11:26:48 http://hildateolinda.blogg.se
  Svara
 • Det bästa vore ju om du gjorde träningen till ett naturligt inslag i ditt liv året om, hellre än att träna hårt enbart vissa perioder. Du behöver inte alltid gå ”all in” på semestern såklart, men däremot göra det bästa av de träningsmöjligheter som finns på plats där och då. Tycker att Janni Delér är bra inspiration här, hon reser mycket men lyckas ändå alltid få in träningen på något sätt. Du verkar behöva ”starta om” flera gånger om året och börjar alltid om från 0 till 100 (låter det som i bloggen). Sedan tillbaka på 0 igen om några månader. Och sen blir det Kampsportslabbet eller en tuff PT. Och sen semester och 0:an igen. Det måste ju vara SJUKT tufft/jobbigt. Bara en input från en trogen läsare som i övrigt vill tacka för en härlig blogg! Och grattis till nya lägenheten! :)

  Frida 2015-09-04 11:04:39
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Fast alla har ju ovanor här i livet och jag tror knappast Petra är ensam i Sverige om att jojo-träna. Tycker snarare det är härligt att hon är ärlig och inte fejkar fram perfekta träningsrutiner om det nu inte är sant. MINDRE PERFEKTA LIV TILL FOLKET!! De skapar bara onödig press på vissa läsare. (dessutom har ju Janni Deler skrivit att hon inte tränat alls vissa perioder?)

   Caroline 2015-09-04 11:36:25
   Svara
   • Svar på Carolines kommentar.

    Det handlar inte om att ha ett perfekt liv, det handlar om att den där uppförsbacken blir mindre när man väl går in i en hårdare träningsperiod. Jag har själv jojo-tränat nästan hela mitt liv, men de senaste åren har jag lyckats göra träningen till ett naturligt inslag i mitt liv och mår så otroligt mycket bättre, även under perioder som innehåller färre träningstillfällen. Man slipper ”starta om” efter varje jäkla semester/ledighet/sommar/jul. Man måste inte ha den snyggaste kroppen, häftigaste träningskläderna eller bästa PT:n. Det handlar om att må bra året om och bibehålla en grundkondition. Hälsa.

    Frida 2015-09-04 12:32:39
    Svara
    • Svar på Fridas kommentar.

     Ja det är klart att det är mycket bättre! Samtidigt som det är bäst att inte röka, aldrig äta en godisbit, aldrig dricka alkohol, aldrig äta pizza, aldrig känna stress osv men det är ju inte riktigt din eller min uppgift att tala om för henne hur hon ska leva? Min poäng var att (typ) alla har ovanor och du går väl inte fram till främlingar på stan och säger att de inte borde röka? Det är ju precis samma sak.

     Caroline 2015-09-04 13:05:17
     Svara
     • Svar på Carolines kommentar.

      Men sluta negga. Jag delade med mig av en ärlig uppfattning och hur regelbunden träning har underlättat för mig eftersom jag varit i samma sits som Petra. Misstänker att bloggare har kommentarsfält på sina bloggar för att få in läsarnas åsikter/tankar. Till skillnad från främlingar på stan som väldigt sällan går runt med en skylt där det står ”Skicka kommentar”. Så det är INTE samma sak. Ge dig för tusan.

      Frida 2015-09-04 14:21:44
      Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind