Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Stressig måndagsmorgon

jeans
Här är en bild från i fredags: Jeans Acne Studios, Skjorta GANT och väska från Lindex. 

Gick upp vid 06.30 och sedan dess har jag suttit klistrad på exakt samma plats i soffan och hetsat jobb. Fick precis in sista lämningen. Nu måste jag städa undan efter gårdagensmiddag för snart kommer de och ska filma introt till Ellos Home serien. Så kul – ska bara hinna dammsuga först, haha och sminka mig (!) Grande problema.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Petra! Jag hoppas att du kan hjälpa mig med detta, för det tar kål på mig. :( Det handlar om inredning och du känns mer rätt än någon annan att fråga. Jag har nyss flyttat in i min första egna lägenhet, en vit sekelskifts lägenhet med vita väggar och högt i tak. Har en soffa i en ljusgrå nyans och sen är allt vitt. Är inget fan av starka färger men någon färg att bryta av med vill jag ha. Vad ska man satsa på? Vad är vackert, harmoniskt med vitt och grått? Snälla, hjälp mig med detta. :( Kram på dig! <3

  Linn 2015-09-07 22:21:17
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Satsa på pastell färger, typ puder rosa siden gardiner och puder rosa kuddar i soffan i olika material som sammet blandat med siden. Lycka till
   Xx

   Lindha 2015-09-08 13:05:26
   Svara
 • kan inte du tipsa om snygga träningskläder. Det höjer ju också motivationen :D

  Karolina 2015-09-07 21:52:52
  Svara
 • Finaste Petra! Alltid lika fina och inspirerade outfits :)

  Julia 2015-09-07 17:04:23 http://juliassnapshots.forme.se
  Svara
 • Hej Petra!
  Jag är bosatt i London och snubblade över denna inrednings kollektion från ett engelskt märke som heter Waterford, efter att ha följt din blogg länge är jag säker på att du som jag skulle älska det lika mycket som mig!!
  Här är länk till mina favoriter och resten av kollektionen http://www.gabriellalundgren.com/post/128548249103/ok-so-the-other-day-while-i-was-strolling-around
  Nyfiken på att höra om du gillade det!
  /Gabriella
  gabriellalundgren.com

  Gabriella Lundgren 2015-09-07 11:50:02 http://gabriellalundgren.com
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind