Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Paljettkjolen och Panik över att föna håret!

By-Malene-Birger

Har fått så många mail och kommentarer om vart min paljettkjol kommer från som jag hade på mig under modeveckan. Det var dessvärre bara ett presslån, men den finns i butik nu från By Malene Birger. Den skulle man haft idag när regnet öser ner. 

Cyklade till ett möte imorse och hade fixat håret precis innan (det var alltså inte blött, bara ofixat). Haha, helt klart bland mina femton sämsta investerade minuter. Hela frisyren hade såklart krullat upp sig. Det  konstigaste är att det bara är mitt underhår som lockar upp sig. Inte överhåret. Läste ett roligt inlägg som Blondinbella skrivit, om att hon helst inte tränar samma dag som hon tvättat håret. Amen. Jag hör dig.

Mitt hår måste nämligen fönas, annars kan jag lika gärna dra en plastpåse över huvudet. Det är inte rakt och det är inte lockigt. Om man skulle slå på ”frissigt” i en ordbok skulle det med mycket stor sannolikhet se ut precis så som mitt hår gör när det självtorkat. Det finns få saker som gör mig så frustrerad som att föna håret – det är det absolut tråkigaste jag vet och det tar sådan förbannad tid. Ibland kan det ta över en halvtimme. Vad gjorde man innan torrschampo? Tänk om man hade ett naturligt tjusigt svall, förstår ni hur mycket tid man skulle spara in? Säkert flera månader av svettiga föntimmar.

Funderar helt klart på att införa det som rutin att gå och föna håret en dag i veckan. Jag kan ju jobba från frisörstolen. Det vore sådan vardagslyx att jag nästan blir fnittrig över att bara tänka på det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Lite befriande faktiskt att läsa att du har samma ‘problem’ som jag med håret. Härlig blogg du har förresten, och härlig du verkar vara, cool o kul liksom ☺️ Ha en fin kväll!

  Linda 2015-09-19 20:28:44
  Svara
 • Du är så fin!

  C 2015-09-19 10:20:39
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg där du skriver om bra salonger där man kan gå och göra en ansiktsbehandling.
  Tack för en bra blogg.
  Med vänlig hälsning Klara

  Klara 2015-09-18 19:50:09
  Svara
 • Amen, jag hör er båda säger jag! Har tjockt hår som måste fönas alternativt torkas och lockas för att jag ska orka se mig i spegeln. Det är inget jag mäktar med varje dag.

  Annika 2015-09-18 13:34:46
  Svara
 • Jag kopte en san dar typ TV show elektrisk rund fon/ borste som roterar nar jag var i USA sist ( $ 20) . Och den FUNKAde tills den fick kortslutning i EU, tydligen sa har vi for stark strom aven om man har en transformator :-0! men helt klart vart dom tva manaderna jag anvande den.. den borstar och fonar samtidigt , och haret ser lite mera proffsigt och blankt ut! ska helt klart inhandla en igen, kanske tom fran TV shop!

  Amanda 2015-09-18 04:39:00
  Svara
 • Gör en keratin behandling på en goldwell-salong! Skonsam för håret håller upp till 6 mån. Håret blir slätare men inte helt platt. Förkortar ”föntiden” massor! Testa! Perfekt att testa till Metro ;)

  Linda 2015-09-17 21:18:06
  Svara
 • Tråkigt och tidsödande! Men i med lite Turbo Dryer fr Matrix och det går jäkligt fort att få det torrt iaf.

  Lisa 2015-09-17 20:01:10
  Svara
 • Åh alltså vore man gjord av pengar så skulle jag aldrig ens tvätta håret hemma (har rosa hår så varje tvätt är ett helt projekt) utan bara gå och få det tvöttat och fönat JÄMT! Det skulle vara det ultimata

  Elina 2015-09-17 16:24:55 http://elektrisk.devote.se
  Svara
 • Creative Headz har bra pris dagtid för tvätt och föning :). Jag kör hos dom! Såå värt. Dom har 3 salonger.

  Smilla 2015-09-17 15:46:19
  Svara
 • I hear yah! Om jag låter mitt hår självtorka så får jag den där klassiska ankstjärten där det ser ut som haft håret på rullar á la 50-tal. Oklart vad jag har gjort för att förtjäna det..
  Supportar absolut beslutet om att få håret proffesionellt fönat – Bara kör!

  Kattis 2015-09-17 15:28:18 http://www.starkmamma.nu
  Svara
 • Ha ha gissa vad jag gör just nu- jo fönar det förbannade håret. Har tjockt hår och tar evigheter!

  Idag verkar det dessutom bli dubbla träningspass vilket innebär två hårtvättningar och två hårföningar,jag blir galen! Svettas som en idiot när jag tränar så inga andra alternativ än att håret måste tvättas. Ja ja… Nu ska jag återgå till den svettiga föningen!

  Ida 2015-09-17 13:52:16 http://www.idior.se
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind