Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Rätt visningsbilder och inre stress!

Petra Tungården Lägenhet Gardiner

 

Sjukt svårt att välja visningsbilder. Vill ha alla – fått låna världens finaste tavla från grymma Irene Grönwall <3 

Har sådan inre stress just nu. Som jag skrev igår har det varit lite för mycket senaste tiden. Jag har ett projekt som gör mig så stressad. Känslan har liksom satt sig som två hårda golfbollar vid armhållan i bröstet. Som att alla känslor inför jobbet bara komprimerats ihop till en spänning som inte går att massera bort. Skulle behöva ta ett djup andetag och bara zooma ut. Och hoppas att allt löser sig.

Sedan är jag helt hispig och uppe i varv över att lägenheten ska läggas ut imorgon på Hemnet. Och visas nästa vecka! Har så mycket jag måste fixa och rensa ur. Den andra lägenheten är också ett oromoment. Vi måste få bygglov som måste gå via en jädrans massa olika nämnder. Det ska tillkallas olika experter för precis allt från ventilationsproblem till konstruktör och arkitekt. Nu ska jag cykla bort till nya lägenheten och ta massa mått – <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • VITTNESBÖRD OM HUR JAG FICK MIN lån från en ÄKTA lån företaget förra veckan.

  Jag är MRS LAUREN TRAVIS med namn, jag bor i Kalifornien, United State Of America, som har varit en bluff offer för så många falska långivare på nätet mellan februari förra året till april i år, men jag tackar min skapare så mycket att han äntligen har log på mig genom att rikta mig till denna nya långivare som satte ett leende på mitt ansikte genom att inte scamming mig och även genom att inte inte lura eller ljuger för mig men men detta långivare vars namn är Alvaro Amaranto gav mig en jul lån som beloppet är $ 90.000 united states dollar efter min överenskommelse att deras företags villkor och en viktig sak jag älskar om detta lån företag är dess snabb service och även dess gud som fruktar attityd för att inte varit som andra falska långivare på nätet som scammed mig förrän nu genom att be mig att föra avgifter vid avgifter utan att få resultaten av alla de avgifter betalning som jag gjorde för dem, men i alla fall, jag fortfarande att prisa Gud att min storm är över nu och jag är nu upptagen kvinna som jag brukade vara och även min verksamhet växer nu här i mitt land eftersom jag nu har mycket kapital för att göra mitt företag ordentligt innan året tar slut utan att behöva gå och träffa min bank för någon assistent. Tack Alvaro lån företag för denna dröm komma igenom och jag lovar att prova alla mitt bästa för att hänvisa ditt lån företag till andra som är i behov idag precis som hur jag en gång var .. tack så mycket under och över en igen och må Gud vägleda er alla. här är det e-post för att kontakta dem om du behöver lånet för ..

  E-post: berymorrisonfirm@gmail.com

  Tack alla för vi är penna i Guds hand
  Avseende.

  MRS LAUREN TRAVIS

  MRS LAUREN TRAVIS 2015-10-13 11:23:36
  Svara
 • Vågar man fråga vart de magiska gardinerna kommer ifrån? Behöver dom i mitt liv!! Och Tack Petra för den mest givande och bjudande bloggen :) fortfarande lika roligt att läsa idag som för fem år sen.

  Linnea 2015-09-18 11:34:19
  Svara
 • Du måste ta hand om dig goding! <3

  Mikaela 2015-09-18 09:49:18
  Svara
 • Usch vad jobbigt med så mycket stress! Stäng av mobilen, ta ett glas vin och gosa in dig framför en film med killen. Det hjälper alltid mig :)

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - skönhet- och fitnessjunkie! 2015-09-18 07:15:36 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Känner igen precis den stresskänslan som du beskriver. När man är mitt uppe i den är det svårt att zooma ut och få perspektiv. Men hur jäkla skitjobbigt allt än känns så löser det sig ALLTID. Jag tycker att det hjälper att spalta upp allt som stressar och tänka ”Vad är det värsta som kan hända?” för varje punkt. Då inser man att man fixar det och kan göra bra prioriteringar :)

  Kör hårt med allt och kom ihåg att ta hand om dig! Kram!

  Fia 2015-09-17 22:42:56
  Svara
 • Kämpa på petra❤️ Det kommer bli bättre när alla moment är klara även om det känns som en evighet tills dess. Du får drömma dig bort till när er nya lägenhet är klar och bara njuta av hur fint ni kommer få det. Lycka till med allt och håll ut. Dagen då du inte känner dig lika stressad är på väg❤️

  Jennie 2015-09-17 20:55:47
  Svara
 • Gud vad kul att du läste tipset och fick låna tavla av Irene, visst är hon grym! Jag har 3 tavlor här hemma, älskar dem!

  Emma (Em från tavel-tips) 2015-09-17 19:32:32
  Svara
 • Tycker du verkar vara en härlig tjej med mycket energi! Jag följer ett antal svenska bloggare från en lugn ö i utlandet där människor försöker förenkla livet, återknyta till sin spiritualitet och utöva yoga och andra sporter där fokus inte ligger på prestation. Många av dessa är framgångsrika och högpresterande personer från västvärlden som tröttnat på kugghjulet och den ständiga hetsen och pressen på perfektion som i många fall leder till psykisk ohälsa och fysiska problem. Vill med all ödmjukhet och välvilja endast förmedla att den som har mest prylar, åstadkommer mest karriärsmässigt, har snyggast bostadsrätt i innerstan, eller mest samlat kapital när de når livets slut inte nödvändigtvis vinner. Inte heller måste semestrar alltid spenderas på Elle-vänliga Ibiza Marbella eller Portofino och minutiöst dokumenteras för att vara lyckade – såvida inte dessa semestrar ger just dig den påfyllning av energi just du behöver. Var och en väljer hur de vill leva men i dessa moderna tider är det viktigt att påminna sig själv om att man bara är människa med begränsade energidepåer som måste fyllas på med lugn och harmoni och icke prestation. Vad betyder egentligen den perfekta soffan, alla galna deadlines, eller den där bostadsaffären i slutändan om du inte är snäll och förstående mot dig. Önskar dig stort lycka till!

  X 2015-09-17 17:14:59
  Svara
 • hoppas allt blir bättre <3

  clara 2015-09-17 16:39:09 http://nouw.com/claratime
  Svara
 • Hej Petra, var försiktig med dina stresskänslor! Även om du är en person som gillar högt tempo så tycker jag det låter som att du behöver ett ordentligt break. Gå på en riktigt lugn yogaklass eller på massage? Bättre att stanna upp innan väggen flyger in i en!

  Em 2015-09-17 16:36:29
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind