Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Kosmetisk Pigmentering: Nästan slutresultatet

Ögonbryn-GnailsHahahhaha, så längesedan jag tog en Photo Booth bild. Lollo (min lillasyster) som hjälper mig lite på jobbet just nu har suttit och skrattat åt mig i fem minuter. Jag ser vindögd ut på alla bilder. Bjuder på denna. Uptight, haha.

Här är den nakna sanningen. Orkade inte sminka mig idag heller, haha. Men strunt i det och SPANA IN MINA ÖGONBRYN! Jag har alltså inget smink, inte ens borstat till ögonbrynen. Nu är det två veckor sedan jag gjorde kosmetisk pigmentering. Jag ska tillbaka till Gissell på Gnails om två veckor då ska hon fylla i där pigmenteringen släppt. Man gör alltid ett återbesök efter en månad och bättrar på där det släppt. Sedan håller det mellan 1-2 år. Hur skönt? Aldrig haft så fina ögonbryn i hela mitt liv. De är perfekta i formen. Ni ska få se steg-för-steg bilder från pigmenteringen så fort artikeln kommit ut i Metro.

Har ni några frågor? Hit me! Bästa jag gjort! Ska be Lollo ta en bättre bild imorgon på brynen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Varit inne på detta, men känner mig tveksam. Hur ser det ut när det bleknar efter 1-2 år?

  Angående ful-period så hej, här har du mig! I takt med att sommarens bränna falnar kommer min flammiga hy fram och med hösten kommer även plitor och skit. Hade jag råd skulle jag köra spraytan året runt för en bättre känsla.

  Annika 2015-09-23 14:36:14
  Svara
 • Åh, jag vill också! Mer bilder tack:) Både för- och efter!

  Elin 2015-09-22 22:21:32
  Svara
 • Hej! Angående din ”fulperiod” just nu så tror jag att folk över lag kan relatera till den känslan när sommaren går över till höst. Men om jag får vara den som är den utan att vara elak så tycker jag du ska färga tillbaka till den blondie du brukar va! Jag testade en liknande ton förut som du har nu å jag kände mig aldrig bekväm. Grattis till nya lägenheten och tack för en härlig blögg! Kram /Jenny

  Jenny Fredlund 2015-09-22 19:46:48 http://liveteftertjugosex.blogg.se
  Svara
 • Otroligt snygga! Mina måste jag alltid måla lite i kanterna för att få dem snygga, hade älskar att slippa det! :)

  Marie 2015-09-22 18:23:03 http://blogozine.net/girlmeetsbride
  Svara
 • Har sett några som har fått gråa bryn när färgen börjar släppa. Är det en risk eller hur funkar det när en har haft det ett tag?

  Johanna 2015-09-22 17:07:19
  Svara
 • Så fina! Vad kostade det? Vart gjorde du pigmenteringen?

  Josefine 2015-09-22 16:28:31
  Svara
 • Såå snyggt! Var in på Gissells insta och hittade bild på vad jag fattade för var dina bryn.. SÅ GRYMT SNYGGT! Är själv väldigt sugen, men har haft vänner som fått sina bryn förstörda.. och dessutom hört att de kan bli gråa efter nåt år.. känns sisådär. Men man kanske får vad man betalar för, så går man till någon riktigt professionell så blir resultatet där efter :) Dina är iaf flawless!

  Min och tjejens skönhetsblogg – > http://emellebeautysweden.blogg.se/

  Mikaela 2015-09-22 15:39:56 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara
 • Åh jag är så sugen på detta! Önskar också lite mer före och efter bilder och pris.
  Gör det ont? Hur väljer man vilken färg man vill ha på brynen?
  Massa frågor, hoppas på svar! Tack!

  Matilda 2015-09-22 15:28:35
  Svara
 • Snyggt!!!!!! är också sugen på att prova detta. Kan du inte göra ett inlägg med mer bilder, före/efter, närbild etc. Och ge hint om vad det kostar ca?

  Christina 2015-09-22 15:10:39
  Svara
 • Kan du inte lägga upp en förebild också? Jag är så sugen på att göra detta!

  Stephanie 2015-09-22 15:04:39 http://stephaniehak.com
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind