Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Min dator dränktes i ett vattenfall. HUR ÄR DET ENS MÖJLIGT?

Dator i ris

Alltså på riktigt är detta ens möjligt?

Jag vet att jag är en olycksdrabbad fågel när det kommer till materiella ting. Men detta tar priset. Idag när jag var på ett event så frågade jag om jag kunde ställa min väska vid DJ-båset. Som var placerad längst en svart marmorvägg. Inget konstigt med det. Det såg verkligen ut som vilken vanlig marmorvägg som helst.  Massa gäster satt längst väggen så jag reflekterade inte över det. Hade hela mitt liv i väskan allt från min nya dator till pass, smink osv. Dessutom låg Sannas nya skinnjacka överst i högen på väskan.

Nej, tror ni inte en kompis kommer vrålande och skriker att det hänt en grej och att jag skynda bort dit. Nej, då visar det sig att den här marmorväggen även är ett vattenfall som sätts på lite hipp som happ, utan någon marginal från väggen. Så helt allvarligt, utan bedrift, så har det runnit 2-3 liter vatten från ett osynligt vattenfall rakt ner i min väska. Allt i célineväskan flyter.

När jag plockar upp datorn så rinner det ur en halvliter vatten från sidan. ALLA MINA BILDER – Ingen backup.

HÖRDE NI? INGEN BACKUP.

Jag är mållös. Jag har aldrig varit med om något sjukare. Skulle sitta på ett plan till Köpenhamn på en pressresa imorgon bitti, men det är ju bara att fetglömma. Stängde av den direkt, ställde den upp och ner och sedan rakt ner i en låda med fem kg ris. Ska hänga på låset till Lanmaster imorgon sharp 09.00 och lämna in min kartong med ris och dator. Jag ber till gudarna att de kan rädda hårddisken iallafall.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Alltså det här bara så jävla roligt ? Älskar dig Petra för att du skriver sånt här så att jag kan läsa det när jag känner mig lite nere ??

  Malin 2017-08-30 21:41:28
  Svara
 • Asså Petra, förlåt men du e för rolig!! Jag tycker verkligen superdupermegasynd om dig för din otur! Men det e så skönt att veta att jag inte e den enda med sådan otur. Hoppas allt löser sig och ha en fin helg:)

  Paulina 2015-09-26 10:45:06
  Svara
 • Mercury is retrograde, that’s how it’s possible.

  Bella 2015-09-25 10:53:26
  Svara
 • Wow! Det är ju helt surrealistiskt. Låter osannolikt, som taget från en filmscen. Ingen skylt, ingen varning? Du kan ju inte vara den första som blir lurad. :(

  David 2015-09-24 21:40:45 http://www.filmmedia.se
  Svara
 • Men sjukt ju! Vem har inte backup!!?? Finns cloud-varianter och om man är nojjig med säkerhet kan man ju ha en privat server som trådlöst backar upp. Tar typ en kvart att installera!

  Anna 2015-09-24 20:42:33
  Svara
 • Hej Petra,

  Fyfan vilken otur. Jag känner verkligen med dig. Allt kommer att lösa sig så småningom, var inte orolig. Ta din tid för prioritera vad du behöver göra först och så vidare, du kommer att klara detta.
  Jag hoppas det löser sig med datorn.
  Kram på dig :).

  Madeleine 2015-09-24 11:56:21
  Svara
 • Näe!!
  Styrke kram

  Katja 2015-09-24 11:32:09
  Svara
 • Okej, jag tycker synd om dig Petra. På riktigt. Materiella ting är inte min grej och jag hyser väldigt lite kärlek för dem, meeen detta var verkligen extremt!! Håller verkligen alla tummar och tår jag har och någonsin haft för att du åtminstone kan rädda viktiga grejer från datorn. Stackare, du ska se att det löser sig! http://emellebeautysweden.blogg.se/

  Mikaela 2015-09-24 11:12:49 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara
 • OneDrive via outlook! De är toppen för backups Petra! Lycka till, hoppas verkligen det löser sig :)

  Camilla 2015-09-24 11:12:41
  Svara
 • Neeeej! Hoppas att det går att fixa

  Lina 2015-09-24 11:11:03 http://Kaoslina.blogspot.se
  Svara
 • Vilken sjuk otur! Detta låter helt overkligt. Tycker så synd om dig. :( Skönt att du verkar ha tur i kärlek iaf för du verkar otursförföljd när det gäller prylar. Hoppas killen kan trösta och pigga upp dig på något bra sätt.

  Annica 2015-09-24 10:03:09
  Svara
 • Brukar aldrig kommenterra men tyckte så synd om dig nu haha! HOPPAS det löser sig!! många kramar

  ccc 2015-09-24 09:48:33
  Svara
 • alltså du är så jävla bäst! Älskar din blogg. Lycka till med dina saker hoppas du kan rädda allt.

  elin 2015-09-24 09:27:03
  Svara
 • Usch, stackare. Du måste skaffa någon slags cloudlösning så att saker laddas upp automatiskt. Då slipper du den biten iaf, även om det hade varit grymt surt hursom. Konstigt att ha en vattenfallsvägg som det går att ställa saker mot – du kan ju inte vara den första som råkar ut för det.

  Linda 2015-09-24 07:29:14
  Svara
 • Åh nej vad hemskt! Jag håller tummarna för att de kan fixa den…
  Kramar till dig!

  Viktoria 2015-09-24 06:54:20
  Svara
 • dropbox e inte tråkigt duiiiiii

  Just Sayin 2015-09-24 04:37:58
  Svara
 • Gahhh! Fyyy. Stackare! Jag håller tummarna för dig. Pepp pepp pepp!!!!

  Mimmi 2015-09-24 02:51:37
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind