Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

KVARG – On the go!

Gainomax

Som ni vet har jag just nu ett samarbete med Gainomax. Först tänkte jag tacka nej med tanke på att jag är laktosintolerant, med tanke på deras mest kända proteinprudukt.

Men blev helt eld och lågor när jag fick veta att de skulle lansera en hel serie kvargprodukter ”To Go” (som här och häpna) är just laktosfria. Och trumvirvel även finns med glutenfri müsli. Jag håller på att testa igenom hela sortimentet – det här är min favorit just nu: Hallon & Smultron drickkvarg. Så himla smart. ÄNTLIGEN <3

Jag är verkligen en mellanmålsperson.  Tycker det är så sjukt viktigt för att orka hela dagen och inte vilja råna en matbutik vid fem snåret. Jag tycker att mellanmålutbudet på kiosker och kaféer idag är riktigt riktigt dåligt. Om du är överkänslig mot gluten och laktosintolerant finns det knappt något alls. Håller ni inte med? Jag älskar kvarg! Så för mig är detta ultimat och du står dig på det länge, samt att det innehåller mycket protein.

Vad brukar ni äta till mellanmål? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tack bästa för tipset:). Har kört på vanlig laktosfri kvarg innan och det är mjölkprotein/laktos i de flesta proteinpulver för mellanmål/ efter träning användning. Schysst med en dryck som funkar för oss laktosintoleranta. Annars kör jag mest frysta bär eller frukt blandat med kvarg, mer och mer av oatleys drycker. Finns en magisk protein pudding på coop i caramel och chocklad smak som rekommenderas. Ska definitivt testa kvargdrycken! Trevlig afton!

    Yasmina 2015-09-27 23:28:16
    Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind