Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Inspirerande kulörer som får mig att vilja våga!

Vardagsrumsinspiration,-Bröstpanel,-tavlor

Vill ha en liknande bröstpanel till vår nya lägenhet. Någon som vet vart man kan lägga beslag på en liknande?

Sitter och nattsuddar med fredagens home-lämning till Metro. När ska man egentligen kunna klona sig? Markus ligger och andas djupt i protest bredvid mig i soffan. Sanna och Jesper har kikat in i en färgstark våning på Östermalm där de gamla detaljerna blandas med djärva mönster, mjuka textiler och orientaliskavindar.

Familjen Anderssons hem får mig att vilja våga. Jag vill också ha oväntade textiler som väggkonst och blanda mönster hejvilt. Ett hem där möblers yttre är lika ombytligt som ens partner på lågstadiet. Där en ny vävd förälskelse snabbt får bli soffans nya favorituniform med ett nonchalant kast och några snabba instoppningar, utan precision. Ett hem där måttbeställt redan hunnit bli tråkigt lagom till leverans. Men med närmare eftertanke kanske det rummet nog är ämnat för mina kommande barn. För det kommer ta ett tag innan mitt skandinaviska minimalistiska hjärta tinar upp och vågar ta ut svängarna ordentligt. Ni kommer förstå vad jag menar när ni spanar in hela reportaget på fredag – så fint lekfullt hem med glimten i ögat.

GLÖM INTE TA METRO PÅ FREDAG ELLER KIKA IN PÅ METRO MODE HOME – där hela intervjun och alla bilder kommer publiceras.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej,

  Vet du vem fotografen är av tavlorna på kvinnan?
  Blev otroligt fångad av dessa tavlor och skulle gärna vilja köpa! :)

  Nicole 2015-10-06 13:41:56
  Svara
 • Hej Petra,

  Vi har sådana paneler/lister i vår butik,

  Tony/ABC

  ABC Färg 2015-09-30 19:12:44
  Svara
 • Älskar bröstpanel :)

  KATTIS - Bloggar om julen 2015-09-30 15:37:46 http://www.christmaslady.blogg.se
  Svara
 • Vad spännande! Älskar era hemma-hos-reportage!

  Kristina 2015-09-30 11:37:30 http://ordningochinreda.devote.se
  Svara
 • Men jävlar vad stiligt! LV skarfen är att döda för! WOW!
  Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig som gillar vacker inredning.
  Om man som du och jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

  Maria 2015-09-30 09:59:19
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!