Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tävla om ett presentkort från Smartphoto!

Smartphoto

Jag älskar ju DIY-projekt (som ni vet). Jag tycker det är sjukt kul att Smartphoto satsar på inredningsbiten och har en hel del fina produkter till hemmet. Är du en mästare på att fota? Sätt ditt motiv på en tavla, kaffemuggen eller kudden. Jag älskar ju Slim Aarons fotografier, så jag gjorde en kudde med en Slim Aarons bild på. Har även beställt hem lite mer roliga saker som ni ska få se i nästa vecka.

Slim AaronsHur fin blev den här? Ska göra en kudde i större format med!

Just nu kan du tävla med Metro Mode Home och vinna ett presentkort från Smartphoto på 2000 kronor.  Allt du behöver göra är att gå in på deras hemsida och välja en produkt och beskriva hur du vill designa den i kommentarsfältet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
44kommentarer
 • Jag skulle göra en stor 70×70 kudde och välj att ha ett av mina favoritställen på jorden som tryck nämligen Taj Mahal på. Som en påminnelse om den resan när jag va där. Men även en påminnelse att det möjliga är möjligt. Sen dessutom är det en av de vackraste platserna på jorden.
  Skulle passa så snyggt i min soffa.
  // Åsa

  Åsa 2015-11-07 23:27:37
  Svara
 • Skulle beställa fyra stycken canvastavlor 120×80. Vi har ett kort på oss när vi var i Liseberg där vi alla fyra är med som är helt underbart och visar det starka bandet som bi har, jag och min sambo och våra två barn. Skulle ta det kortet och dela den i fyra delar, sedan så är jag rätt bra med trä så jag skulle limma fast korten på en MDskiva och skära ut bitarna som ett stort pussel. Självklart skulle det vara olika storlekar på varje ruta då barnen skulle få lite större och lättare bitar medan jag och min sambo skulle få ett tusenpussel var av det. Ta vägen i vardagsrummet där vi inte har något och göra en stor ram med karborband. En underbar familjesysselsättning som familjen skulle ha många roliga timmar framför!

  Hunor Thurman 2015-10-12 12:59:52
  Svara
 • Jag skulle valt både en stor fotokudde och en klocka. Skulle gett dessa till min mamma med bilder på hennes älskade änglahund ♡
  Hon förloradd nyligen sin hund och det har tagit henne hårt för det var ju bara dom två och hon är svårt sjuk och hunden har varit hennes livlina. Vill inte att hon ska ge upp nu utan honom så några saker med honom på skulle göra henne glad tror jag.
  Kudden skulle jag inte gjort ett stort foto på utan gjort ett kollage av alla hennes favorit bilder på vovven. Men skulle valt vinterbilder så det inte ser plottrigt ut, utan mer stilrent. Tror det skulle bli jättefint :)
  Lika med klockan. Den skulle få en underbar svartvit bild med vovven på där han springer med en pinne i munnen i snön. Den skulle göra sig bra i hennes kök som går i svart/vitt och rött.
  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

  Malin Svensk Björck 2015-10-12 03:58:34
  Svara
 • jag tror jag då skulle göra något busigt med en vinylposter.
  Tror jag skulle trycka upp en spelplan så vi kan göra ett eget
  spel att busa och leka med här hemma ;)
  / Anna

  Anna Ökvist 2015-10-11 20:24:07 http://ettnyttliv.com/
  Svara
 • Jag har två killar och vi väntar äntligen en sladdis i jul,
  en almanacka för att föreviga och visa på vilken tur jag har haft i livet hade varit kul!
  Livet har gått upp och ner och jag har förlorat 6 st ”graviditeter” i livet (många operationer och misslyckande därtill) och inte mått särskilt bra,
  men nu känner jag att jag äntligen är redo att gå vidare. Men jag vill ändå göra något minnesvärt över det jag har varit igenom! För att inte glömma, men att visa att jag har gått stärkt ur livets alla kamper!

  Annelie Andersson 2015-10-11 17:59:08
  Svara
 • Jag skulle välja födelsedagsalmanackan som en present till farmor. Min systers bilder skulle fylla almanackan och förhöja ”presentfaktorn”.

  Maria 2015-10-11 12:51:25
  Svara
 • Jag skulle göra en canvastavla med min pappas hemby, en medeltidsby i Italien, som motiv. Husen är byggda i peperino (en lokal stenart), och byn ligger högt på en kulle, omgiven av en vacker dal. Det skulle bli ett perfekt foto – i svartvitt – för att förgylla väggen över soffan, som just nu är tom och tråkig.

  Paola Allegrini 2015-10-11 09:45:55
  Svara
 • Jag skulle göra kuddar med bilder på mina vänner som bor lång ifrån mig. På det viset kommer de alltid att vara nära mig trots att vi är 482 mil ifrån varandra.

  Amanda Bach 2015-10-11 00:06:29
  Svara
 • Jag skulle göra en tavla till min mamma med bilder på mig och min lillebror!

  Amanda Nyman 2015-10-10 23:07:27
  Svara
 • Jag skulle göra ett kollage av bilder och sy ihop till en stor pläd. Då kan alla titta på många vackra minnen och fina bilder. Ett lapptäcke på ett annorlunda sätt.

  Lena E 2015-10-10 22:43:42
  Svara
 • Jag vill designa en kudde till min pojkvän med en bild av mig och honom på för att han älskar att sova länge och lägger sig gärna i sängen och kollar på en film eller liknande och då kan det ju vara bra med en kudde som rygg/nackstöd, och då lite roligare om det är vi båda på kudden.

  Sara Ansmark 2015-10-10 20:00:16
  Svara
 • Min pojkvän har bara en massa tråkiga planscher på väggarna i sin lägenhet.
  Vi pratade senast igårkväll om att han verkligen skulle behöva en omstyling av väggarna! Vad vore då inte mer än passande än härlig bild på ett stormande hav på en canvastavla från Smartphoto – det stormande havet skulle symbolisera hur jag har tagit honom med storm ;) ! Och så en fin liten canvas till sovrummet – med en mysig bild på oss två! ;)

  Annika Nilsson 2015-10-10 13:44:04
  Svara
 • Underbart! Jag skulle välja att designa canvastavlor med riktigt fina och färgrika bilder. Som verkligen sätter en unik prägel och piggar upp hemmet rejält. Tänk härliga färgklickar som verkligen fångar allas blickar. Bjuder dessutom på ett rim:

  En tavla rikligt med färg,
  som sätter sig djupt i kropp och märg,
  eller en vackert naturlig varg

  Camilla 2015-10-08 21:31:01
  Svara
 • Har lovat svärmor en fin julklapp innehållande bilder på hennes barn , barnbarn och barnbarnsbarn.
  Hon skulle bli jätte lycklig om jag gjorde detta i form av en bordskalender från Metro mode och Smartphoto!

  Agneta Sundberg 2015-10-08 16:44:00
  Svara
 • Jag skulle vilja ha en tavla med en av mina favoritbilder från sommarsemestern. Bilden togs av en vän på stranden när jag och dottern busade och skrattade!

  Anna 2015-10-08 14:13:00 http://www.noangelsatmydoor.blogg.se
  Svara
 • Det sägs att en bild säger mer än tusen ord. Min mama är ensam i ett annat land och vi har inte möjlighet att träffa så ofta då jag skulle vilja samla i fotoböcker mamas bilder( under 71 år i år) som finns bara framkallade på papper , digitalisera de så de inte blir förlorade. En canvas bild av henne i unga år skulle vara en tröst i mörkret.
  Häls,
  AngelicaV

  Angelica 2015-10-08 12:14:32
  Svara
 • Jag skulle göra en kudde med ett fint naturmotiv (som jag tagit själv såkalrt) som passar till de andra kuddarna i min sköna soffa. Och så skulle jag göra en klassisk kalender att ge bort till min syster och till min mamma med fina minnen och ögonblick från våra alla middagar och träffar. Perfekta julklappar :)

  Madelein 2015-10-08 10:18:26
  Svara
 • Så mycket roliga saker man kan önska sig ha med chica bilder. Skulle välja en frukostskål tror jag med ett foto av min spralliga 3-åriga son på. Äter fifrukost på jobbet, så skulle vara perfekt att ha den där, så skulle det kännas som vi åt frukost ihop fastän han är på förskolan:-). Lucas är adopterad sedan 1 år tillbaka, så känns lite extra speciellt att ”pryda” honom på en skål. Skulle bli en fin ”mammapresent” till mig själv:-).

  Rosis 2015-10-08 07:57:04 http://Webbadress
  Svara
 • Skulle designa en kudde med antingen min Shetland cheapdog ( dvärgcollie ) som blev 15 år – eller min perserkatt som blev 15 år , skulle alltid minnas dom – och ha en av dom med mig . En fin mugg funkar också – men kan ju gå sönder. Saknaden är stor – och jag glömmer dom aldrig – och vill inte det heller !!

  Gunilla . B 2015-10-07 23:32:38
  Svara
 • Hej! :)

  Jag skulle tycka att det vore så himla coolt att ta bilder på alla oss i familjen (Vi är fyra stycken, mamma pappa storebror och lillebror) med fyra olika bakgrundsfärger, pluss att det ska se ut som att vi tittar på varandra. Alltså, om jag hänger en bild på mig under en bild på min son, så ska det se ut som att jag tittar på honom, och han kanske kollar åt vänster på lillebror. Ah, hoppas ni hänger med :D Och ha dem på fyra canvas då, tex de här http://www.smartphoto.se/produkter/canvas-vaggdekoration/canvastavlor :D Tror de hade blivit riktigt coolt till vårt sovrum.

  Cecilia 2015-10-07 21:00:12
  Svara
 • Skulle vilja göra en canvas tavla med min älskade hund på , ett minne på henne nu när hon kommit upp i ålder av 13,5 år !

  Åse L Persson 2015-10-07 20:55:00
  Svara
 • Jag vill göra en stor canvastavla från vårt bröllop. <3

  Annika Andersson 2015-10-07 20:18:01
  Svara
 • http://www.smartphoto.se/produkter/canvas-vaggdekoration/canvastavlor
  Den här produkten hade jag velat ha med en av mina egen tagna bilder på mina små chihuahuor. De är det mest kära jag har i mitt liv. Jag lever tyvärr väldigt ensam men har sedan jag skaffade dem fått både ge och ta så mycket kärlek, det har verkligen förändrat mitt liv. De är min stora kärlek och jag hade så gärna velat ha en gigantisk bild av dem ovanför sängen. Har en fin bild jag tog nu i höstsolen, fick ligga i geggigt och blött gräs för att få till den rätta känslan haha, men det var det värt :)

  Emma 2015-10-07 19:02:20
  Svara
 • jag vill vara medoch vinna

  ann-sofi 2015-10-07 14:28:37
  Svara
 • Skulle designa en kudde med ett foto på sonens och hans flickväns nyfödda baby – som kommer i oktober. Då har dom alltid babyn nära sig – i sängen !

  Gunilla.B 2015-10-07 14:09:16
  Svara
 • Skulle vilja göra http://www.smartphoto.se/produkter/fotopresenter/Stor-kudde
  med bilder på min mammas hund! Hon är så söt och jag vill ju såklart ha en kudde med henne på så att hon kan vara här fast hon är hemma ,)

  My 2015-10-07 10:54:11 http://mythulin.blogg.se
  Svara
 • Om jag hade vunnit så hade jag designat ett par manschettknappar till min sambo med hans bil som motiv. Han älskar sin bil och han använder ofta manschettknappar och genom den här presenten skulle han alltid kunna ha sin älskade bil med sig, även när den inte finns i vår ägo längre.

  caroline 2015-10-07 10:21:40
  Svara
 • 4YOU Fotokort . bilder på hela familjen. ha det som dekoration i hallen, köket, sovrummet och vardagsrummet. istället för ramar så kan man ha bilder på barnen med en text som är tillägnad till dem.

  Annica 2015-10-07 09:08:39 http://anniicanilsson.blogg.se/
  Svara
 • Jag köpte ett kramdjur, en leksakshund till mamma, 87 år och senildement, för vi har märkt att hon pratar mer med djur än med människor. Hon blev mycket förtjust och har den med överallt. På natten ligger den så tyst på hennes bröst och ger henne trygghet och sällskap. Idén kom när jag läste i tidningen att de provat en robotkatt bland senildementa. Robotkatten blir varm och spinner.
  Nu vill jag ha mjuka kuddar i hennes lägenhet med bilder av hundar och katter. De kanske kan förbättra hennes språk- och kontaktförmåga.

  Helena i Uppsala 2015-10-06 18:08:14
  Svara
 • Halloj :) Ifall jag hade vunnit så hade jag mest av allt velat ha ett set med tavlor på kungafamiljen som regerade i Persien innan jag föddes. Efter revolutionen 79 blev allt som föreställde dem förbjudet så det är helt omöjligt att få tag på sådana produkter annars. Hade känts underbart att kunna designa något som hade kunnat koppla mig till mina rötter.

  Mahyar H. 2015-10-06 15:54:09
  Svara
 • Vinner jag, ska en enorm fototavla göras med en grym bild som min sambo tog under en tur i fjällen! Vi älskar fotokonst och att äntligen få sätta upp något vi själva tagit skulle vara underbart!!

  Ellen 2015-10-06 14:14:14
  Svara
 • Skulle nog välja matlådorna då man skulle slippa att någon tar hem fel vilket, om man jobbar på kontor, händer mer ofta än sällan. ;)
  Det självklara valet är ju en bild på min son och fästman, skulle jag göra flera så skulle även katterna få pryda dem såklart.

  Fatima Oldenburg 2015-10-06 14:00:17 http://geekmom.vimedbarn.se/
  Svara
 • Älskar att inreda med foton, det blir så himla personligt och fint. Jag hade valt canvas tavlor från en jorden runt resa jag och min tjej kompis precis gjorde. Även en fotobok med alla äventyrs bilder

  Cornelia 2015-10-06 13:14:57
  Svara
 • Ett fotocollage skulle jag göra! Samla alla fina bilder på mina barnbarns två första år och ge dem och alla andra i familjen. De skulle få det i form av en postertavla. Tänk att få se de små underverken hela tiden. Och vilket minne, för oss alla. Det skulle kanske kompensera lite för att jag knappt har några foton på mina egna barn när de var små.

  Maria 2015-10-06 10:45:24
  Svara
 • Det skulle bli de underbara namnböckerna som smartphoto nyligen lanserade! De skulle få pryda barnens tavellister i deras rum bredvid deras första babyskor samt träbokstäverna som morfar gjort av deras namn. För en mamma finns ingen finare inredningsdetalj än sina barns avtryck genom olika medel. =)

  catherine oppegård 2015-10-06 09:40:50
  Svara
 • Jag skulle välja en canvastavla och en bild på min fina Mamma och min son. Vi fick inte behålla Mormor men hon bor kvar i våra hjärtan och minnen och det skulle vara fint att förstora och göra Canvas av den fina bilden jag har. <3

  Anna L 2015-10-05 11:52:31
  Svara
 • Jag skulle välja en stor kudde. För två år sedan så tog min kompis Rachelle en bild på Brooklyn Zoo som bokstavligen var så fet att mitt instagram flöde började brinna, Jag har den bilden som bakgrund på mobilen och som bild på mitt bankomatkort. En kudde med samma bild skulle vara ett bra komplement till kollektionen haha!

  johanna thofelt 2015-10-04 19:42:21 http://johannathofelt.com
  Svara
 • Jag skulle vilja ha en canvas tavla med en bild på mig och min bortgånge lillkusin. Denna bild är väldigt fin och påminner mig om henne dagligen. Att få ha den på väggen skulle verkligen gynna mitt rum och det hade verkligen blivit mer personligt.

  Karin 2015-10-04 18:41:54
  Svara
 • Hmm. Kan man kommentera här?! Eller är det på Metros hemsida?
  Chansar här:)

  Kanske trist men jag skulle fixa iordning fotoböcker! Ligger minst fem år efter. Har asdåligt samvete över att mina barns tilltänkta fotoböcker har uteblivit.
  Detta kanske skulle få mig att fixa det!
  Skulle nog satsa på att göra årsböcker. Typ best of year 2010 osv. Sedan kanske fixa varsin bok åt barnen oxå, typ Best of N**** och best Of O***. Den äldsta är fem och den yngsta är 2.. å vad det skulle kännas skönt i mammahjärtat att ha fixat det:)

  Tack för att ni får mig att försöka ta tag i det i vart fall; )

  //Alex

  Alex 2015-10-03 18:06:27 http://www.alexochcarin.wordpress.com
  Svara
 • Jag skulle valt en fotoagenda och fylla den endast med sådana bilder som gör mig lugn och får mig att varva ner så att varje gång jag öppnar den ska få den där lyckliga känslan som jag upplevde då och bli av med all den där stressen som just nu tar upp så mkt av mitt liv. Den skulle fyllas med bilder från stallet, min familj och ögonblick när jag övervinnt en rädsla så att agendan ska ge mig styrka och pepp varje gång jag öppnar den.

  Ulrika 2015-10-03 13:19:02
  Svara
 • Jag skulle välja att göra en dörrmatta! Med min favorit bild på min familj som vi tog i somras när vi var på Kreta! Det var vår första resa som en familj på fyra och båda barnen skulle då kunna minnas denna resa varje gång dom kommer innanför dörren! Skulle göra den svartvit för att passa in med inredningen men oj så fint det skulle bli!!
  Tack för en fin tävling o blogg!!

  Anna 2015-10-03 09:00:19
  Svara
 • Härlig bild, fin stämning.
  topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

  vivianne treschow 2015-10-02 17:58:21 http://blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/
  Svara
 • Jättefint! Jag undrar dock hur det fungerar med upphovsrätten att använda någon annans foto?

  Hanna P 2015-10-02 16:59:03
  Svara
 • Igår skickade min bästis typ den fetaste bilden på mig och henne. Det är hon, jag och en enhörningspinata. Bilden är tagen sista kvällen på way out west när vi är sådär underbart salongis(berusad) och håller den här underbara pinatan. Det är så så så mycket kärlek i bilden. Och jag skulle älska att ha den som en inramad canvas på min vägg ovanför soffan. Resten av tavelväggen har poppiga färger, så en inramad canvas med det här motivet skulle vara toppen.

  Elinor 2015-10-02 16:59:02 http://alderbro.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind