Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Blir det ingen höst? Och vardagssmycken!

Höst-fyndByxor, skjorta och örgängen från Zara, väska Chanel. 

Vad hände med hösten? Blir det ingen höst? Nu blir det nämligen vinter om man ska tro väderlägsrapporten. Jag som älskar hösten. Jag är inte riktigt redo för bylsiga jackor och lager på lager riktigt än. Jaja, det är väl bara att embrace it. Jag är väldigt inne på skinn och filtat just nu. Jag älskar, älskar, älskar skinn. Blir en kul kontrast mot det filtade gråa.

Hade örhängen förra veckan på första gången på väldans länge. Gud, vad det är en vanesak. Först tyckte jag att jag såg fruktansvärt töntig ut – men efter några timmar så vande jag mig. Ska bli bättre på att använda smycken överlag. Jag hade mina favoriter, som jag använde varje dag. Men som jag sedan lyckades glömma i Costa Rica. Jag blev så fruktansvärt lack på mig själv. Så sedan dess har jag inte köpt nya. Vill verkligen ha ”everyday jewelry” som fungerar till allt.

Petra-Tungården

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag kan rekommendera Edblads och Lily and Rose. Grymt snygga smycken som passar till allt och dessutom är priserna toppen. :)

    Lina 2015-10-05 16:49:36 http://Kaoslina.blogspot.se
    Svara
  • Hej Petra! Tänkte bara höra var din snygga soffa kommer ifrån? Och om jag inte missminner mig så har du klätt om den, eller hur? Och i så fall, vad är det för tyg du använt till omklädnaden?

    Andrea 2015-10-05 15:02:58
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind