Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Vart hittar man nya vänner?

Hitta nya vänner

Jag är så jävla trött på mina. Nej, jag skoja – jag vill inte byta ut mina, haha. Men jag pratade om vänskap häromdagen med en kompis. Jag är extremt bortskämd och oerhört tacksam över att ha ett stort härligt gäng människor som jag kan kalla riktigt nära vänner. Medan min kompis beklagade sig över att hon hade för få. Hon har flyttat runt en hel del och inte alls bott i Stockholm så länge i vuxen ålder. Hon är världens mest fantastiska människa, svinrolig och har sjukt många bekanta. Men inte så pass nära att hon känner att hon kan ringa och fråga om de ska ses på tu man hand (tycker hon). Hon klagade alltså inte på den nära vänskapskretsen hon hade. Men många kvällar är flera av hennes närmsta vänner uppbokade (eller bortresta) på annat och hon finner sig sittandes själv hemma trots att hon egentligen vill umgås med människor.

Jag har själv alltid varit en människa som haft/har ganska lätt för att skaffa nya vänner. Men det kanske främst är för att jag är väldigt bra på att hämningslöst bjuda in både främlingar och bekanta eller kanske framförallt oblygt bjuda in mig själv till folk jag inte ens känner för  jag tycker de verkar härliga. Men hon känner sig för påflugen och vill inte inkräkta på deras privatliv. Vilket jag kan förstå. Även om jag tror att de skulle bli förbannat glada om hon gjorde det. Hon erkänner själv att hon faktiskt kanske måste börja våga ta steget och anstränga sig för att lära känna nya kompisar.

Då började jag fundera på hennes dilemma. Borde det inte finnas en Tinder-app för vänner? Idag har det ju blivit acceptabelt att dejta online för att hitta sin partner. Kan inte samma sak gälla för vänskap? Utan att man framstår som creepy och konstig. En app för sköna peeps online som vill ta ett glas och snacka av sig en tisdag? Eller ha någon att kolla på Paradise Hotell med en torsdag? Där man blir ihopmatchad utifrån ens intressen och kanske område. Kanske skulle känns konstigt de första tio minuterna som vilken blinddate som helst. Men tänk om man hittar en ny bästa vän för livet? Alla kanske inte har möjligheten att träffa nya människor på ett naturligt sätt som tex i jobbet.

I Stockholm överlag är det ju väldigt svårt att lära känna folk om man jämför bara med Göteborg. Där blir man ju kompis med folk bara man sätter sig nära någon på Spårvagnen. För att inte tala om USA eller framför LA där man är vänner och inbjuden till helgens middag efter bara några minuters samtal.

 

 Så då kom jag på idéen! Ska man (läs: jag) starta en app? Haha! Vad tror ni? Eller finns det redan? Vad skulle den heta? BFF (så bra namn, haha och en bild på typ Paris och Nicole back in the days). Eller kanske styra upp en stor AW för alla härliga ladies i Stockholm? Typ ett ”BFF-mingel” på Riche? Hur kul hade det varit?

nya vänner

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
81kommentarer
 • Jag är på att starta en sådan app hör av dig så kan vi börja på direkten mvh julia

  Julia 2018-07-01 23:38:27
  Svara
 • Jaaaaaa du måååste skapa appen!! Jag letar så mycket efter en bra app att träffa nya vänne just nu…! Hade vart så awesome…alla bar avisar sig va dejting appen tillslut ändå :(

  Andrea 2016-10-21 16:29:22
  Svara
 • Jag saknar min bäste vän Han heter Erik persson
  Jag drömmer om han

  Karl 2016-10-14 16:32:06 http://scandlines.dk
  Svara
 • Hej! Karin heter jag, är 28 år och har nyligen flyttat tillbaka till Stockholm efter några års studier, ursprungligen kommer jag från Småland. Jag är en social tjej som gillar att hitta på aktiviteter, gärna nya och liksom ta vara på dagarna och livet. Stockholm är en otroligt härlig stad och jag vill hitta någon eller några att utnyttja och uppleva staden tillsammans med. Dricka vin och drinkar, promenera, testa nya sporter, åka ut i skärgården, ta en tur i Flottsbro, plocka svamp, äta/laga middag eller bara hänga i soffan och äta chips.

  Karin 2016-10-07 22:06:19
  Svara
 • Jo gör det men det vore roligt om man kan vara vilken ålder som helst inte bara vuxna utan barn också för alla har inte lätt att hitta en vän/bästavän

  Tina 2016-09-30 20:10:00
  Svara
 • Hej! Jag heter Mohammad och bor i Malmö.
  Jag behöver ha någon som jag kan umgås med.
  Jag älskar och spela fotboll, träna på gym och nattklubb.
  M.V.H
  Mohammad

  Mohammad 2016-09-30 13:38:50
  Svara
 • Hej! Håller med, hur svårt ska det egentligen vara att hitta nya vänner? Jag har bott i Stockholm sedan drygt ett år tillbaka och har på den här tiden bara skaffat mig ett fåtal närmre vänner. Det skulle vara väldigt skoj att hitta fler vänner för AW, goda middagar, bio och så vidare. Har min sambo här förvisso men vissa saker vill man hellre snacka med sina tjejkompisar om!!

  Petroella 2016-07-29 19:37:35
  Svara
 • Jag heter Robin och bor i Göteborg.

  Jag behöver ha någon som jag kan umgås med.

  Det vore trevligt om jag kan lära känna nya folk.

  Hälsningar
  Robin

  Robin 2016-07-21 19:48:07
  Svara
 • jag vill ha många vänner

  matte 2016-03-18 20:52:32 http://finlandoy
  Svara
 • Ja jo snälla gör en app! :D

  Daniella 2015-10-13 19:19:49
  Svara
 • Kan bara instämma!! Vore en superbra idé :)

  Frida 2015-10-13 14:59:03
  Svara
 • Superbra idé båda två!! :) Jag är också inflyttad till Sthlm och det är som du säger lite svårt att skaffa nya vänner här. Jag har vänner jag trivs jättebra med, men ibland blir det ändå som din kompis säger, att ingen kan nån kväll så sitter man ofrivilligt själv hemma i soffan. Älskar även att träffa nya människor, så är lätt på ett bff-mingel om det styrs upp :)

  Kajsa 2015-10-13 12:49:29
  Svara
 • Hej! Det finns en app som heter meetup. Använde den mycket när jag bodde utomlands ett år, så himla bra för att träffa nya vänner och bekanta! Flyttade sen hem till Sverige igen och till en ny stad och tänkte att jag skulle prova meetup här också. Visade sig att typ ingen använder den appen här hemma, but why?!

  C 2015-10-11 19:11:48
  Svara
 • Ja! Hurra! Gört!

  Alex 2015-10-11 13:48:09
  Svara
 • Åh, bff-mingel på Riche lät fantastiskt. Kontakta mig gärna om du styr upp detta!

  Inspira 2015-10-11 10:22:39 http://inspirationinthenation.blogspot.se/
  Svara
 • Mkt bra ide. Känner igen mig i din väns resonemang. Har flera bekanta, men få riktiga vänner. Heja dig!

  Lina 2015-10-11 08:19:30
  Svara
 • Jag ställer mig också till skaran som vill träffa nya, härliga tjejkompisar. Sa upp kontakten med mitt gamla tjejgäng då jag insåg att vi inte hade något gemensamt längre samt att det alltid har pågått en sorts rivalitet oss emellan som bara sög energi ur en. Nu har jag sambo som jag umgås mkt med men ingen riktig vän att anförtro mig till. Vänner är så viktigt att ha i både mot och medgångar. Vill också ha en app alt. ansluta till någon fb-grupp.

  Linn 2015-10-10 22:57:55
  Svara
 • Finns ju en som heter Sprinter – som är för träningskompisar! så jäkla smart. så om man vill ha någon att träna med så kan man ju hitta vänner via den!! SPRINTER heter den. By Björn Borg.

  edith 2015-10-10 18:22:19
  Svara
 • I Tyskland har appen Spontacts fått stor genomslagskraft, framförallt i Berlin och Ruhrområdet (Essen, DOrtmund, Düsseldorf och Köln har nästan växt ihop till en stad). Jag jobbade i Düsseldorf i somras, kände ingen när jag klev jag flyget. 10 veckor senare genom appen hade jag mer än 100 nya vänner att umgås med och satt inte hemma själv en enda kväll.
  Superbra idé Petra! Jag ser gärna en liknande app i Stockholm :D

  Emmalex 2015-10-10 13:24:11
  Svara
 • Åh va roligt att du säger det! Jag har länge tänkt att det borde gå att skapa men att det gäller att göra rätt så att appen känns rolig och att den stimulerar till enkla sätt att ta kontakt, det är ju trots allt fortfarande rätt tabu att leta nya kompisar så drt finns rätt många normer appen måste ta förbi :)

  linda 2015-10-10 11:45:55
  Svara
 • Jaaa, jättebra idé!! Jag själv har precis flyttat till Stockholm och samtidigt sagt upp vänskapen med mitt tjejgäng då dem bara tog en massa energi. Så jag är verkligen på jakt efter några nya fina vänskaper, men tycker det är svårt här. En app hade varit as bra!!!

  Tack för att du är en stooor inspiration för mig! Du rockar. Massa kramar.

  Josefine 2015-10-10 09:13:29
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Hej. Skapat en grupp på FB för tjejer i Stockholm som vill träffa nya vänner :) gå med om du har lust ;) Tjejsnack Stockholm heter den. Eller Adda mig privat på FB – Michelle Maria Christel Karlsson

   Michelle Karlsson 2015-10-12 18:12:51
   Svara
 • Förstår inte varför det egentligen ska vara så svårt?
  Alla verkar ju vilja samma sak och dessutom är vi ganska många som vill ha just ett gäng eller iaf någon att hänga med.
  Vore fantastiskt med en app!
  Finns det ingen i Halmstad som vill ha lite nya kompisar?
  Otroligt svårt att hitta kompisar i vuxen ålder..
  Händer ju att det blir lite trist och ensamt ibland. speciellt när man är enda singeln i ett litet gäng där Alla är antingen sambos, gravida, husägare eller alltihop.

  sus 2015-10-09 23:32:08
  Svara
 • Jaaaaaa, äntligen! Saknat detta länge! Och det finns ett stort behov, catching!

  Anna 2015-10-09 22:06:38
  Svara
 • Såå bra idé!!! Kompis-app hade vart så najs haha!

  Stina 2015-10-09 19:24:05
  Svara
 • Hej alla som söker nya vänner i Stockholm av olika anledningar, startade en grupp på FB som heter Tjejsnack Stockholm. Gå med i den och beskriv dina intressen mm så kan vi skriva till varandra och hitta nya vänner. Jag själv är Göteborgare som flyttar till Stockholm 1a november. Ser fram emot att hitta på ngt kul ihop. Petra – snälla tipsa människor som söker nya vänner

  Michelle Karlsson 2015-10-09 15:19:19
  Svara
  • Svar på Michelle Karlssons kommentar.

   Kan inte heller hitta gruppen på Fb :( jag är också från Gbg, bor i Stockholm sedan 2 år tillbaka :) vi borde ses när du flyttar hit!

   Katja 2015-10-10 08:06:06
   Svara
   • Svar på Katjas kommentar.

    Gud va tråkigt att inte gruppen går att hitta då! Adda mig på FB istället så kan vi kanske hjälpas åt med att fixa gruppen. Jag heter Michelle Maria Christelle Karlsson där. (Krångligt namn jag vet) hoppas ni addar mig! Kram :)

    Michelle Karlsson 2015-10-10 08:17:49
    Svara
    • Svar på Michelle Karlssons kommentar.

     åh jag vill oxå träffa nya kompisar! Är oxå inflyttad till Sthlm sedan några år tillbaka. Jag letade oxå men hittade inte heller gruppen på Facebook, kan jag adda dig på Facebook ?

     Bella 2015-10-10 20:40:57
     Svara
  • Svar på Michelle Karlssons kommentar.

   Är gruppen privat eller hemlig? Jag har sökt på Facebook men inte hittat den. :(

   Sofia 2015-10-09 17:03:08
   Svara
   • Svar på Sofias kommentar.

    Hej. Verkar inte funka hittills med gruppen :( adda mig på FB heter: Michelle Maria Christelle Karlsson där. Hoppas du addar mig, Kram

    Michelle Karlsson 2015-10-10 08:24:08
    Svara
   • Svar på Sofias kommentar.

    Hej Sofia. Ska kolla inställningarna så kan du försöka senare ikväll/imorgon. Gjorde gruppen tidigare idag så kanske gjort ngt fel :/ hoppas du försöker igen. Kram

    Michelle Karlsson 2015-10-09 18:42:01
    Svara
 • Hej. Jag flyttar till Stockholm i november och söker nya Stockholm vänner att hänga med /hitta på roliga saker med. Snälla styr upp BFF-finder kväll på Riche

  Michelle Karlsson 2015-10-09 14:53:05
  Svara
 • Underbar idé! Gör det :D

  Louise 2015-10-09 12:35:35
  Svara
 • Det här med vänner är så himla intressant! Jag och mina bästa vänner kan prata ganska mycket om det faktiskt. Vi bor i Göteborg, pluggar allihopa (men skilda program), kommer från olika delar av Sverige men har ändå funnit varandra. Det som känns så himla fantastiskt är att jag har kvar mina barndomsvänner som jag hoppas att jag alltid har kvar, men dom personerna ”valde” jag inte. Hade vi träffats idag kanske vi inte alls hade fungerat ihop, men idag i vuxen ålder får man faktiskt lov att välja sina vänner vilket för mig känns som en otrolig frihet!

  Men till frågan! App, ja! Kul! Även mingel låter som en fantastisk idé (även fast jag inte bor i Sthlm, kör bara!)

  Lina 2015-10-09 11:38:44
  Svara
 • Jaaa gör det!!!

  Filippa 2015-10-09 10:58:04
  Svara
 • Blondinbella gjorde något liknande för ett tag sedan! Bellas vänner……

  Katja 2015-10-09 10:47:15
  Svara
 • JAAAA en app! Bor inte i Stockholm. Puss!!! :-)

  Lovisa 2015-10-09 10:09:05
  Svara
 • Ja! Snälla gör det. Tror att vi är många som söker vänner :)

  Elsa 2015-10-09 09:33:20
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Om du söker tjejkompisar startade jag just en grupp: Tjejsnack Stockholm om du vill gå med. Vet inte inte om du bor i Sthlm men kommer du dit så bara att höra av dig där :) bjud gärna in flera om du stöter på andra som söker vänner :)

   Michelle Karlsson 2015-10-09 16:18:23
   Svara
 • Jag har alltid haft lite svårt med vänner, när jag var yngre och gick i skolan hade jag såklart vänner men bodde i en liten stad och på min skola var det en klass i varje årskurs. Började sedan högstadiet och hamnade i en klass där de flesta kände varandra sedan innan, hade såklart vänner att hänga med men det var mer att man fick ”hänga på” de andra, än att det var ”mina” vänner. På gymnasiet hade jag tre nära tjejkompisar som jag hängde med konstant. Men på grund av RYKTEN tog den vänskapen slut och det repade sig aldrig. Vi pratar idag när vi ses, men jag skulle inte ringa dem direkt. Har inte ens telefonnummer till dem. Jag tog studenten för ungefär 4 år sedan och har inte umgåtts med någon sedan dess förutom arbetskamrater vid AW eller annan personalfest i princip. Bor i en liten stad där ”alla känner alla” men det är ändå svårt att hitta nya vänner..

  Josefine 2015-10-09 09:26:14
  Svara
 • JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BFF-AW! Jag kommer :)

  Malin 2015-10-09 08:24:52
  Svara
 • Petra, du måste styra upp appen!!!

  Jag har alltid haft mycket vänner och haft folk hos mig 24/7. För tre år sedan träffade jag en kille som bodde i en mindre stad, jag tog mitt pick o pack & flyttade till honom. Jag haft aldrig haft problem att skaffa jobb eller vänner, men här tog det stopp. Jag gick på riktigt runt i butiker bara för att hälsa på personalen för att få den sociala biten som jag annars var så van med. Jag hänger på gymmet 6 dagar i veckan (här brukar man lätt träffa nya vänner) men i den här stan går det bara inte att komma in som utomstående. Det måste finnas andra som känner som mig i den här staden, för så förbannat liten är den inte……

  Hannah 2015-10-09 08:13:24
  Svara
 • Det finns en sida som skulle må bra av lite styling kanske men syftet är rätt bra, aktivitetssidan.se där man kan hitta träffas efter intressen, men skulle helt klart testa en lite mer avancerad app med match-funktion!

  Helena 2015-10-09 07:31:24
  Svara
 • Hej, Jag bor i Shanghai och använder appen meetup. Vet inte om den finns i Sverige men det borde den göra, tror man ska kunna välja land och stad när man söker. Mycket bra för många olika syften, middag, party, mys, sport, resa etc.

  Madeleine 2015-10-09 06:51:53
  Svara
 • Tycker att båda två är superbra idéer! Jag är själv nyinflyttad i Stockholm och har endast två vänner som är bosatta här, resten är utspridda på olika ställen i Sverige vilket gör det svårt att ses spontant på en fika/utgång eller whatever. Jag skulle mer än gärna träffa fler i Stockholmsområdet, det skulle verkligen underlätta! Så ett riktigt bra initiativ Petra, heja heja! :)

  Johanna 2015-10-09 06:37:18
  Svara
 • JA! Gör en app till oss Petra! :) Jag varken pluggar/jobbar just nu, är inte aktiv i någon sport eller liknande + att jag inte dricker alkohol & därmed inte går ut på krogen. Så vart fan hittar jag fler/nya vänner?! Jag kanske träffar eller har träffat människor som jag känner att jag skulle vilja umgås med & bli vän med men hur fan gör man? Det kanske känns enkelt för andra men jag håller med din kompis om att man inte vill ”tränga sig på” eller höra av sig till någon som kanske inte alls är intresserad av att umgås/bli kompis med en. Så du kanske kan skriva ett såhär-skaffar-man-kompisar inlägg & också starta en app till oss? :D Hjälp oss, haha!

  Malin - MalinBelle.com 2015-10-09 04:54:18 http://MalinBelle.com
  Svara
 • Jag bor i San Diego och Tinder fungerar även som en ”vän”-app här. Såklart är den mer för kärlek och hook ups, men många skriver typ ”On Tinder looking for friends. Newly moved to this area. Swipe right to hang out!”. Både tjejer och killar gör såhär. Därefter finns appen MeetUp som är en app där man ja, meet up utefter ens intressen. Man är kanske träningstokig då finns massa olika ”meet ups” för att gå och surfa tillsammans eller springa tillsammans, etc. Jag var med ett par andra vänner på en meet up där vi hade vinprovning. HUR NICE VAR INTE DET DÅ?!! Finns till och med #420-meet ups (lol).

  Anyway, en app är en bra idé. Eller så försöker alla bara bli bättre på att connecta och introducera folk. :)))

  Natali 2015-10-09 02:13:14 http://www.nouw.com/brainsandheels
  Svara
 • Så bra idé! Jag har precis flyttat till Stockholm! Har som tur är några riktigt bra vänner här, men det skulle vara roligt att lära känna några nya.

  A 2015-10-08 23:25:32
  Svara
 • Jag känner exakt samma sak som din vän! Mina vänner är alltid upptagna med annat och även om jag älskar att umgås med min man så vill man ju ha tjejhänget oxå. Så svårt att skaffa nya (nära) vänner i vuxen ålder även om jag anser mig vara extremt social. Jag skulle definitivt prova din app :) Om inte du utvecklar den måste jag göra det ;) Go go go!

  Jessica 2015-10-08 22:50:05
  Svara
 • Jaaa, vilken bra ide med en app!
  Jag bor i Sthlm. Men mina vänner som jag alltid hängt med är mer eller mindre otillgängliga pga barn, andra prioriteringar än att hänga med vänner, upptagna av pojkvänner mm.
  Allt spontant hängande med dessa upptagna vänner som AW, bio, utgång mm måste planerad in i förväg, i god tid, vilket jag kan tycka är lite trist.

  Smilla 2015-10-08 22:19:08
  Svara
 • Meetup är en bra app för den som vill lära känna nytt folk och göra olika aktiviteter, de har bla tjej-aw!

  Helen 2015-10-08 22:15:15
  Svara
 • Jag bor i LA och dar finns en ratt popular hemsida/app som heter ”Meetup”, dar kan i princip vem som helst starta en grupp och lagga upp sa kallade ”meetups”, typ after work, drink kvall, middag, pool day etc. Har traffat jatte manga harliga tjejer och det ar inte alls creepy. Hoppas de kommer till Sverige också, eller om de kanske redan finns ?

  Valeria 2015-10-08 22:03:37
  Svara
 • Jaaa! Tjej-AW! :))) Spännande och läskigt! Se gärna till att ha någon rolig aktivitet också då så man kommer in i det!

  Tove 2015-10-08 21:51:28
  Svara
 • Jaaaaaaa, som nyinflyttad i Stockholm behövs både app och BFF-mingel!

  Julia 2015-10-08 21:46:30
  Svara
 • Åh, jättegärna en BFF-app! Du är så bra Petra!

  Maria 2015-10-08 21:39:27
  Svara
 • Ja va kul:-)!!!
  Hoppas hoppas man kan tajma in det!

  Cissi 2015-10-08 20:56:17
  Svara
 • Ja, gört! Ba’ gört!

  Emma 2015-10-08 20:42:09
  Svara
 • Starta app och gör det NU! I need it

  Matilda 2015-10-08 20:39:35
  Svara
 • Ja! Tanken har även slagit mig, att starta en hitta-vänner-app! Jag är själv utlandssvensk och tror att det hade varit lättare att hitta vänner i nya landet med hjälp av en sån app :)

  V 2015-10-08 20:22:21
  Svara
 • Bf på riche!

  louise 2015-10-08 20:22:13
  Svara
 • Tjejkompis.se finns ju redan. :-)

  Ha 2015-10-08 19:52:59
  Svara
 • Haha allvarligt? Bara i Göteborg är det lättare? – bara man sätter sig nära någon på spårvagnen? Där kommer nog en ur-stockholmare,s fördomar mot Göteborg. Riktigt så är det inte.. Är nog minst lika svårt i Gbg som i Sthlm..

  erika 2015-10-08 19:37:41
  Svara
  • Svar på erikas kommentar.

   Haha, jag har väl haft sådan nedrans tur varje gång jag besökt staden. Sist jag var där hamnade jag på hemmafest hos några jag inte kände efter att ha träffat dem i taxikön. Och gången innan blev jag bjuden på fest i Spårvagnen ; ) Haha!

   Petra Tungården 2015-10-09 10:53:11 http://petra.metromode.se
   Svara
  • Svar på erikas kommentar.

   Som gbgare håller jag med dig till 100 %! Lika svårt här med tyvärr…!

   aa 2015-10-08 20:58:09
   Svara
 • Håller verkligen med, bor dock i Göteborg och tycker att de är lika svårt här:) känner verkligen igen mig i din kompis. Många av mina vänner har familj och är ofta uppbokade. Är väldigt social men känner mig lite ”avensjuk” på min pojkvän som har ett stort kompisgäng med både killar och tjejer, dom umgås ofta och ja är såklart med, men man vill ju även ha sina ”egna ” vänner. Det är rätt svårt att hitta nya vänner som vuxen, tror att folk är lite rädda för att öppna sig och skapa nya kontakter ibland.

  Elly 2015-10-08 19:34:25
  Svara
 • Hahaha!!!!!! ASSÅ älskar verkligen hur du tänker! Är världens slav när det kommer till din blogg, älskar texterna och hur du uttrycker dig.

  Honia 2015-10-08 19:28:54 http://nyheter24.se/modette/itgirls/honia/
  Svara
 • Finns i Oslo redan, se hur de har gjort och gör en bättre version i Sthlm :)

  A 2015-10-08 19:28:11
  Svara
 • JA TACK! Starta en BFF app!!! Är i stort behov av en sådan!

  Lilla P 2015-10-08 19:23:54 http://lillap.devote.se
  Svara
 • Men shit vad har hänt?! Först inlägget om att vara singel och nu detta – i like din ”nya inriktning” med lite seriösare inlägg ibland :) bor i en ganska liten stad jag flyttade till för 8 år sen och känner igen mig en del. Visst har jag många bekanta genom jobbet och fritidsintressen som man kan planera en aw eller middag med en kväll några veckor fram, men förutom mitt tjejgäng på 4 pers som jag känt sen urminnes tider så har jag de senaste 15 åren (är 33) träffat 4 nya riktigt nära vänner, sådana där som man kan hitta på vad som helst med utan 2 veckors varsel.

  Johanna 2015-10-08 19:22:56
  Svara
 • SÅ BRA IDÉ! Tänkt på det själv då jag precis som din vän inte har tillräckligt många vänner som kan vara spontana pga barn, bor i annan stad etc.

  Johanna 2015-10-08 19:10:32
  Svara
 • RICHEMINGEL!

  Dra åt skogen så trevligt!

  Linn 2015-10-08 19:02:14
  Svara
 • Petra jag ÄLSKAR när du skriver längre texter :) :) Mer sånt!! Kram!

  Maria 2015-10-08 18:46:34
  Svara
 • Vilken toppen ide! Alla mina vänner har flyttat utomlands pga jobb eller studier. Jag är typ den enda kvar i stan. Kan bli lite tråkigt ibland men så svårt att hitta sköna tjejer och bara umgås med. Fast nu bor jag inte i sthlm utan gbg hehe…

  d 2015-10-08 18:43:17
  Svara
 • Precis vad jag också har funderat på! Jag själv har inte många vänner eller bekanta heller pga en del omständigheter. Man lär sig vilka som är äkta och inte, därför har de fallit bort.
  Så en app för att hitta vänner vore otroligt roligt då jag jobbar på ett jobb (industri), i en småstad, där det mest är medelålders och jag är inte så öppen och social. Tar helst inte första steget, men lär man känna mig så är jag väldigt trogen :)

  Emma 2015-10-08 18:29:26
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!