Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Datenight, Farang, Träningsresa på Palma & Föreläsning!

Petra-Tungården-Pojkvän
I fredags hade jag och Bråke datenight. Jag har nämligen jobbat lite för mycket senaste tiden och var tvungen att jobba varje kväll innan jag drog. Så fredagen spikade vi som superdejtkväll. Vi började med att gå till Surfers och provade att ta en selfie med min nya Iphone på vägen dit. Den nya 6:ans selfiekamera ska tydligen vara betydligt bättre än den tidigare modellens och släppa in mer ljus.

Petra-Tungården-Pojkvän

Efter Surfers gick jag och Markus till vår favoritresturang i Stockholm – Farang. Vi älskar asiatiskt båda två. Det här med att äta på Farang har blivit en dyr vana, haha. Om ni inte ätit där – så måste ni göra det. Deras spädgris är det godaste jag vet. Medan vi väntade på vårt bord la Markus upp bilden på oss medan jag smygfotade honom. 

Palma-Väder

Mitt i natten (fredag till lördag) gick jag upp vid 03.00 för att packa inför Palma. Jag är nämligen här på träningsresa och ska föreläsa tillsammans med Springtime. Jag spanade även in väderlägsrapporten som gjorde mig lite orolig.

Palma Ving Sunprime

Strunt samma. När vi kom fram var det iallfall strålande sol och supervarmt.

Bikini-Petra-Tungården

Jag kastade bokstavligen av mig kläderna, haha.

Springtime Palma
Efter några timmars sol gick vi en pw och körde yoga på takterassen. Det här är Bosse, en av mina bästa kompisar och världens mest fantastiska människa. Det bästa med Bosse är att man kan prata med henne om precis allt. Jag, Carro, Mamma, Maude och Caroline har redan hunnit avverka massa timmars surr i solstolarna.

Stella-McCartney.jpg
Jag hade på mig ett nytt linne från Stella McCartney för Adidas – så fina färger.

Föreläsning Mode
Efter middagen pillade jag lite i min och Carolines föreläsning innan jag tokdäckade på hotellrummet. Idag anlände även Caroline till ensemblen <3 Så taggad på den här veckan med mamma, Maude, Bosse & Carro.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Solglasögonen – så snygga! Vart kan man hitta dem?

  Karolina 2015-10-15 19:47:33
  Svara
 • Sjukt snygga solbrillor, vart kommer dom ifrån?

  ida 2015-10-13 10:36:50
  Svara
 • Läste jag rätt? Spädgris?!

  Katja 2015-10-13 00:49:00
  Svara
 • Gud vad härligt!! Vart är den supersnygga baddräkten ifrån? <3

  amanda 2015-10-12 20:20:35
  Svara
 • Gudars så härligt!! behöver värme och sol NU ;) hoppas det håller i sig!

  ISA 2015-10-11 23:46:03 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Vart kommer dina snygga solglasögon från? :)

  J 2015-10-11 21:43:17
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind