Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Fashionablefit för NLY Sport, Fingerapor, Hestfie & Hästlunk på Palma!

komma-i-form
Imorse slängde jag på mig min nya baddräkt/träningstopp från Fashionablefit för NLY Sport inför ridningen. Hur smickrande är den? Tack Hannah!

Kolla in mitt hår på bilden, det har helt tappat färgen. Jag kan verkligen inte ha en bottenfärg. Den bara rinner av mig. Fäster inte. Jag tror kanske att det är för att jag är alldeles för blond i mig själv. Så på måndag när jag kommer hem ska jag förbi världens bästa Emelie Johansson på W Lounge (Hairtalks, mina extensions) tekniker och tona åuthåret och lägga i nya blonda slingor. Nu har det nästan blivit orange i botten.
fingerapa
När vi kom till ranchen blev vi välkomnade av den här lilla bråkiga jäveln. Jag vet fortfarande inte vad det är för djur? Så förbannat söt. Ingen fingerapa va? De är ju ännu mindre. Ser ut som en gammal minifarbror fast i djurform. Vill ta med den hem!
Kalkon
Det var massa kalkoner på farmen. Inte min kopp av te. Häftigt ändå att de har så starka färger. Har litet svårt för när det ser ut som halva magtarmen hänger utanpå.
Hyra hästJag och Carro var sjukt peppade på ridningen <3
ridlektionerInnan vi hoppade upp fick jag mysa lite med den här godbiten. Rida-Palma-
Sedan var det dags att sätta sig i sadeln och ge sig av. Ska jag vara helt ärlig så var själva turen sådär. Allt gick på tok för långsamt. Vi skrittade mest hela tiden. Jag gillar ju fart och fläkt. Att gå i led efter inskolade hästar som bara lunkar efter varandra är inte riktigt min grej. Blir snarare stressad av det. Men det var mysigt att rida med Bosse och Carro. 
Palma-Rida
Ja, när man lunkar fram hinner man ju iallafall ta foton. Valde med omsorg toppen så jag skulle få färg på ryggen också, haha. Men solen gömde sig bakom molnen, den jäkeln. 
Rida-Palma-HyraHaha, ”Hestfie” <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Det är en silkesapa

    Sussi 2015-10-13 15:16:11
    Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind