Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Stuckatur Inspiration

Vardagsrumsinspiration,-Bröstpanel

Innan jag åkte iväg så var jag förbi ABC Färgekonomi på Birger Jarlsgatan och hade ett möte med deras ägare Tony om färg, stuckatur och golv. De är nämligen proffs på den biten. Han visade mig vad man kunde göra – och tydligen är allt möjligt. Hjälp! Trodde att han skulle utesluta massa panel och stuckatur. Men tydligen går nästan i och princip allt att klistra ihop på något vänster.

Jaha, så nu gäller det bara att bestämma vad vi vill ha. Har ni satt upp stuckatur? Vad har ni för färg på väggarna hemma?

Panel
Blå-bröstpanel
Stuckatur

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • He
  jag är enstuckatörer arbetare och har jag lång erfarenhets på stuckarbeten och jag litar efter jobb får jag ett chans att jobba med era företaget.

  tack med väl hälsningar

  Hashem Mohammed 2016-06-22 22:33:16
  Svara
 • Jag och min pappa skulle sätta upp stuckatur lister i taket i mitt sovrum som påminde om de som redan fanns i resten av lägenheten när jag flyttade in – men gud vad svårt att få till hörnorna haha. Efter mkt om och men, googlande å youtube klipp fick vi ta hjälp av en vän som är snickare för det var himla kruxigt. Men fint blev det :)

  linda 2015-10-13 19:05:02 http://theglossiernerd.tumblr.com
  Svara
 • visst är det typ takmålningar/takdekorationer i er nya lägenhet? välj väggfärg och stukatur utifrån den, renovera inte sönder genom att sätta in stuck som inte matchar karaktären i det som redan finns.
  man kan ta upp former och linjer från taket och på så sätt knyta ihop tak och väggar

  Sandra 2015-10-13 17:14:50
  Svara
 • Jag tycker stuckatur är supersnyggt och tror också, som någon nedan skrev, på ljusgråa väggar och vit stuckatur. Se dock till att göra en riktig stuckatur och inte sätta upp någon skräp, det förstör lägenhetens själ.

  Linda 2015-10-13 14:49:01
  Svara
 • Så himla fint med stuckaturer!! Vi har en gammal lägenhet med högt i tak, men har tyvärr inga stuckaturer :( Vi tänkte köpa i typ frigolit och sätta in, men inte fan var det billigt haha! Men frågar du mig så skulle jag nog säga att alla stuckaturer är fint, oavsett färg eller form.. haha eller kanske inte riktigt ALLA, men de flesta :) TÄVLING PÅ BLOGGEN NU! VINN FINA SMINK & SKÖNHETSPRODUKTER! :D -> http://emellebeautysweden.blogg.se/

  Mikaela 2015-10-13 14:14:47 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara
 • Vi totalrenoverade vår lägenhet på Östermalm och slog bland annat upp taket (var sänkt 50cm). Vi anlitade sedan en firma som gjöt stuckaturen i originaldesign (han visste exakt vilken stuckatur som var original i östermalmshusen vid Strandvägen (där vår lägenhet ligger) byggda tidigt 1900-tal. Det finns bara 5 firmor i Sverige som kan detta jobb. Han gjöt de i gips och stod sen för hand och fyllde i mönstret i skarvarna med en pensel. Sjukt imponerande och absolut AllA som kommer hem till oss pratar om stuckaturen ovh inte en jäkel kan veta att den egentligen inte är 120 år gammal!

  Lina 2015-10-13 14:02:37
  Svara
 • Hej!

  Tror din lgh skulle vara fin i grått som bas färg med vita stuckaturer kanske i stockholmsvit och sedan lite dov blåa toner och ”gammel dov” rosa som ett fint följe som också avdelar lägenheterna. Stuckatur ska du absolut ha, passar i er lgh som ni köpt :)

  stina 2015-10-13 13:40:32
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind