Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Oh my Goth – Möte Modejobb

Svart-Modejobb-Modern-Goth-Metro-Mode-Petra-Tungården

Här är vårt senaste jobb, ”Oh My Goth”  (modern goth) tillsammans i höstens nummer av Metro Mode. Ni ska få se alla bilder snart. Hur sjukt är det att vi bokade Signe Lund till hennes första modejobb någonsin. Bra spanat Nina. Några veckor senare blir hon bokad och går hon visningen för Saint Laurent? Så kul för henne! 

Fotograf: Nina Holma
Stylat: Av mig assad av: Fanny Ekstrand & Louise Tungården
Modell: Signe Lund, Le Managetment
Hår: Karolina Liedberg
Make: Åsa Karlsten

Nu sitter jag och jobbar på mitt stengolv i hallen. Väldigt ergonomiskt, haha. Min bästa kompis, Mathilda, kom hit och överraskade mig hela vägen från Tyskland för förlovningen. Så hon sussar i vår soffa. Markus tar ju fem minuter på sig innan jobbet så han går sällan upp innan 08.00. Längtar så mycket tills vi får en större lägenhet och jag kan mysa ner mig i soffan med en kopp kaffe till Nyhetsmorgon på hösta volym (är nämligen döv) utan att väcka någon. Jobbar ofta på konstiga tider för att hinna med.

Jag sitter och förbereder mig inför ett möte med min favvo fotograf Nina Holma som jag ska plåta ett nytt modejobb med till decembernumret för tidningen. I nästa nummer har jag fått temat: fest. Har en idé men vet inte om den är genomförbar med vår budget. Så ska bolla idéer med fröken fräken.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Jag ska precis också flytta in i en lägenhet, och ska som du ha kombinerat med walk in closet och arbetsrum, har du tänkt ut någon smart lösning än till det?

  Jessica 2015-10-20 17:40:55
  Svara
 • Verkar ha ett riktigt kul jobb :)

  Anna 2015-10-20 12:04:27 http://www.vackerjul.se
  Svara
 • Haha gå till en vårdcentral och kolla om du har en vaxpropp, låter sjukt äckligt men det kan vara en sån som gör att du hör dåligt!

  Paula 2015-10-20 10:03:07 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!