Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Designa dina egna inredningsdetaljer!

layered_press_4

Hur fin mattföretaget Layereds kollektion? Visste ni att att Malin som startade det faktiskt gjorde det efter att Sanna (som jag jobbar med) varit hemma hos henne och fotograferat.  Malin tyckte alltid att de mattor som hon hittade och ville ha var alldeles för saftiga i pris, så hon lät designa och tillverka en egen matta till sitt hem. När Sanna sedan var där och fotograferade för Wonderdeco fick hon så många frågor om mattan. Då insåg hon att fler kände som hon och då startade hon upp Layered. Layered hämtar mycket inspiration från modevärlden.

Jag blir så inspirerad när jag hör Malins historia bakom märket. Våga skapa något eget, personligt till ditt hem. Som du är ensam om. Vem vet – det kanske blir en succé? Om inte annat är du ensam om prylen.

Just nu har vi en kampanj och ett samarbete med Smartphoto. Där du inte bara kan framkalla dina foton, utan även designa dina egna inredningsdetaljer. Jag har precis beställt hem två tavlor, underlägg och nya kuddar. Jag har tagit foton och gjort egna print. Ska bli kul att se hur slutresultatet blir. Visar er såklart när jag fått hem allt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Petra Tungårdens webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind