Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Signatur Smycken

Smycken

När jag var i Costa Rica förra året blev jag av med alla mina smycken. Mina signatursmycken, som jag hade varje dag. Som fungerade till allt. Nu har jag dessutom en ring som ska matchas till allt. Så nu är jag extra taggad på att bygga upp en ny ”basgarderob” för mina smycken. Smycken som är personliga. Det är så lätt att köpa på sig massa krimskrams som bara klarar en kväll på stan innan de missfärgats.

Sedan jag såg Isabel Lennse diamantringar har jag varit besatt. Men de kostar en slant. Så jag blev så glad när jag såg en liknande bland Guldfynd. Vi har nämligen ett samarbete med Guldfynd just nu, där vi fått välja ut våra favoriter.

Mina favoriter hittar du på Guldfynds hemsida (klicka här, om du vill spana in dem). Innan har jag alltid haft rosésmycken. Men nu med min FÖRLOVNINGSRING – så tänker jag mer silver och guld. Mest silver.

guldfynd-petraHur fina är dessa ringar? Den svarta diamantringen är 2 die for. Hur fin skulle den vara till min nya förlovningsring? 
Guldfynd
Gillar den tunnare enklare diamantringen till. 
Guldfynd--

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!