Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Laga mat med mig & Tommy Myllymäki!

tommy myllymäki

 I tisdags fick jag hänga med mästerkocken Tommy Myllymäki och Sundqvist. Tommy har nämligen lärt mig att steka saker, på rätt sätt. Jag är nämligen sämst på det. Antingen blir maten för seg eller bränd. Därför håller jag mig ofta till grytor och kall mat, haha. Men inte nu längre. I nästa vecka kommer ni få ta del av våra webb-tv avsnitt – så kul!

Vet ni hur rolig Tommy var? En riktig skönjävel.

I andra avsnittet kommer jag att laga min beryktade thaisallad till Tommy. Tror ni jag var aningen nervös? Årets kock ska provsmaka på min sallad, haha. Kände ingen press eller så. Även Forni kom förbi för att provsmaka. Hur det gick? Det får ni se i programmet. Hjälp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åj, jag ÄLSKAR Myllymäki!! Träffade honom på en nattklubb i Jönköping en gång och var så full och glad så jag kunde inte låta bli att gå fram och hälsa :D Jag sade att han var grym och att han borde ha en klapp på axeln, och så gav jag honom demonstrativt en hård klapp på axeln hahah och han kollade på mig som att jag var dum i huvudet typ ;D http://emellebeautysweden.blogg.se/

  Mikaela 2015-10-30 13:43:18 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara
 • Hej! Vart kommer den superfina toppen ifrån? :)

  Sofia 2015-10-30 07:59:07
  Svara
 • Hej! Var har du köpt toppen? Supersnygg!

  Anna 2015-10-29 20:37:38
  Svara
 • Hej Petra!
  När ska du skriva andra delen om hur preventivmedel påverkat din kropp? Jag har gått på Jazmine p-piller i flera år men slutade för en vecka sedan. Tycker det hade varit intressant att läsa uppföljningen på det inlägget:)
  Mvh Louise

  Louise 2015-10-29 16:30:18
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind