Premiärtränade i min kollektion!

Curves-by-Petra-Tungården-

Idag efter jobbet släpade jag och Markus oss till gymmet. Var riktigt trött efter helgen och så satans osugen. Men ville så gärna prova min kollektion från Fitnessguru på riktigt (de rätta med rätta loggor etc. har fortfarande inte kommit än) så det fick bli motivationen. Jag sprang intervaller med benböj i 20 minuter (världens jobbigaste övning), sedan ben, löpning i en kvart och sedan mage. Har knappt tränat själv på flera månader, bara kört på Kampsportslabbet. Det är så mycket lättare där, när någon säger åt dig vad du ska göra, haha.

Men nu till det viktiga – jag älskar verkligen kläderna från hjärtat. Kvalitén är grym, de är sjukt sköna, sitter där de ska och man får en jävla kropp i dem. Kan verkligen stå bakom kollektionen och plaggen till 100 % – ska bli så kul att höra vad ni tycker om den <3

Öppna upp väggen & Beställa Kök

_Öppna-upp-utan-kök

Nu går det framåt i lägenheten. Imorgon ska de öppna upp vägen – är så himla taggad på att se resultatet.  Hela lägenheten kommer få en helt annan rymd och framför allt ett helt annat ljusinsläpp.

Renovering-Kök
Det här rummet ska alltså bli kök. Kan vara svårt att tro, haha. 
Kök-renovering-kök
Väggen till höger kommer alltså att öppnas upp.
Kök-InspirationBåde jag och Markus har hela tiden sagt att i den här lägenheten vill vi ha ett minimalistiskt träkök. Utan handtag som bara flyter ihop, utan massa lister.
Picky-Living-
Först var vi inne på att vi skulle beställa ett Ikeakök och ha Picky Living luckor i mörktträ som jag spanat in. Men de luckorna fungerade inte alls till vårt kök. De är lite för mörka och gick inte att få måttanpassat på samma sätt. Då vi har så högt i tak ville vi ha högre överskåp och ett hörnskåp som var tvunget att vara måttanpassat.

carrera-

Då fick jag syn på Ballingslövs nya träkök i en pressrelease för våren 2016 och blev dödskär. Min bästa kompis Mathildas fästmans pappa jobbar nämligen för Ballingslöv och de har visat massa kök han satt in som är helt jävla magiska. De har även ett kök från Ballingslöv i sin nya lägenhet som är så satans fint. De liknar faktiskt de i ljustträ på inspirationsbilden ovan.

Rita-Kök-
Så i förra veckan var jag och Markus förbi Ballingslöv’s butik där kanske världens härligaste Peter Hellström jobbar (eller Peter äger snarare butiken). Jag älskar människor som har stenkoll och verkligen brinner för sitt jobb. Och Peter älskar kök, inget snack om det, haha. Vi var i butiken i typ två timmar kanske mest för att han var så sprudlande och härlig. Slutresultatet blir alltid så mycket bättre då. Så glad att vi bestämde oss för Ballingslöv annars hade vi aldrig fått hjälp av Peter.

Kök-Renovering-InspirationDe finns inga prover på färgen vi beställt då den kommer nu precis efter nyår. Vi har bara sett den på bild. Hur fint kommer det bli med mörktträ, marmor och mässing? Gah! Världens bästa kombo.
Mässing-kökBlev helt kär i de här lådorna i butiken med mässingkant. Så det kommer bli sådana på köksön, fast med mörktträ såklart. Samma som resten av köket.

spegelSedan hittade vi en annan grej som vi eller läs Markus främst föll pladask för. En spegel under köksön, så det ser ut som den svävar. Sådan jäkla synvilla, haha. Kommer bli så satans sjysst med vårt ljusa trägolv under. 
kök-ballingslövHur coolt är det här? Peter fick bilder och mått på vår lägenhet – så han har ritat upp vårt kök utifrån det med liknande fönster och klistrat in vår kakelugn. Helt sjukt vad man kan göra med dagens teknik. Förstår ni det piller jobbet och matematiken, hade aldrig haft det tålamodet. Ser ni till och med hur ljuset lyser in på luckorna vid fönstret! 
Kök
Så här ser det ut rakt framifrån. Jag älskar min gamla köksö – ni vet den med marmorskivan framför. Dock gick det knappt att sitta vid den då man inte får plats med benen. Så detta kommer bli mycket bättre.
Ballingslöv
Okej, vad tror ni? Hur fantastiskt kommer det bli? Vill typ bjuda in alla er läsare så ni får komma och se köket live, haha. Vill laga middag till alla er – så taggad är jag. Kommer aldrig lämna det här hemmet. Hur lyxigt och kul ska det bli att laga mat i ett riktigt rejält superkök? Kranen och blandaren kommer bli i mässing och bänkskivorna i marmor.

Min Helg

Gina-TricotHur fin är den här byxdressen från Gina Tricot som jag hade i lördags. Från deras partykollektion som finns i butik nu. 

Vilken superhelg det varit, den gick i ett nafs. Tiden går så förbannat snabbt på helgerna. Swish så är den förbi. Har massa roliga inlägg som ska upp. Men var tvungen att jobba fram tills nu och nu väntar ett möte med en jurist för vårt bolån. Så efter ladies – då ska ni få ”Helgen i bilder” och massa smått och gott!

Har ni haft en bra helg? Ska även publicera vinnarna i Desenio-tävlingen och Växjö Elektrisk (satan vad många som tävlade – så kul!).

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!