Premiärtränade i min kollektion!

Curves-by-Petra-Tungården-

Idag efter jobbet släpade jag och Markus oss till gymmet. Var riktigt trött efter helgen och så satans osugen. Men ville så gärna prova min kollektion från Fitnessguru på riktigt (de rätta med rätta loggor etc. har fortfarande inte kommit än) så det fick bli motivationen. Jag sprang intervaller med benböj i 20 minuter (världens jobbigaste övning), sedan ben, löpning i en kvart och sedan mage. Har knappt tränat själv på flera månader, bara kört på Kampsportslabbet. Det är så mycket lättare där, när någon säger åt dig vad du ska göra, haha.

Men nu till det viktiga – jag älskar verkligen kläderna från hjärtat. Kvalitén är grym, de är sjukt sköna, sitter där de ska och man får en jävla kropp i dem. Kan verkligen stå bakom kollektionen och plaggen till 100 % – ska bli så kul att höra vad ni tycker om den <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Thanks for sharing.

  bloomberg daily news 2022-10-07 13:09:30 https://oneotv.online/live/bloomberg-live-tv/
  Svara
 • Åh så spännande det ska bli att testa kläderna. När släpps de? De ser verkligen supersnygga ut!
  Ska på KP Fashion night på lördag och önskar sååå att du kunde varit här och stylat mig. Finner så mycket inspiration av dig?

  Rebecca 2015-12-06 20:59:11 http://rebeccapalage.se
  Svara
 • Hej Petra!
  Du pratar alltid om att du älskar klä folk i rätt kläder för deras rätta kroppar och jag tycker att du har så himla bra koll! Därför undrar jag om inte du kan slänga ihop ett inlägg om just kläder efter kroppstyp? Jag har supersmal midja, men jätte stora höfter och rumpa = stort problem. Jag passar nästan bara i kjolar och korta toppar, men det kan man ju inte gå med hela vintern.. Så istället klär jag mig i för stora kläder som inte framhäver mina kurvor… Please help! Kram

  Stella 2015-12-01 15:29:28
  Svara
 • Hej Petra!
  Lyssnade på ofiltrerat med Pt-Fia där hon intervjuar dig. Måste bara säga att du verkar så fruktansvärt härlig och genuin!

  tilda 2015-12-01 14:28:21
  Svara
 • När kommer podden om förlovningen? Väntat o väntar :)

  Sara 2015-12-01 13:53:10
  Svara
 • Hej Petra!
  Brukar inte kommentera men jag fick metromde i posten idag. Och jag har alltid gillat den men just det här exet gillade jag inte så mycket, men det är ju som smaken. Det var inte det jag ville säga utan att Hanna MW på sin mina favoriter bara hade svindyra val, det är inte ok och passar dåligt med din tidning tycker jag. Har reagerat på det tidigare i hennes blogg därför så har jag slutat att kolla på den men det här ger dåliga signaler till främst yngre tjejer som är en ganska stor målgrupp hos er antar jag plus i dessa tider att köpa skor för 8000 ….Jag gillar det du står för du jobbar hårt och blandar högt o lågt billigt och dyrt en bra förebild, men sidan 13 i tidningen gav dålig smak både i munnen och ett ansikte.

  åsa 2015-12-01 13:04:53
  Svara
 • Hej!
  Gud så nice! skitsnygga! Har dock en fråga hehe.. många träningsbyxor jag har köpt har visat sig vara genomskinliga när man typ böjer sig ner och gör en squat, kommer dina plagg också vara det eller är man täckt hela tiden? :))

  Lisen 2015-12-01 12:25:54
  Svara
 • Sjukt snygga vill ha! vilken prisklass kommer det att vara?

  Fanny 2015-12-01 10:05:13
  Svara
 • Hej! Vad fina träningskläder, wow! Vad är det för material och vilket land produceras dom i? Med vänlig hälsning, Sara

  Sara 2015-12-01 09:54:32
  Svara
 • Petra, du är grym! Så jäkla snygga, vill ha direkt!

  Emma 2015-12-01 06:54:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!