Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

DIY: Marmor- och Mässingbänk.

DIY-Marmor-Skinn-Mässing

 Hur snygg är den här bänken i skinn, marmor och mässing? Håller på med ett litet DIY-projekt med en liknande som eventuellt får flytta hem till vår nya hall när den är klar. Är helt kär i den.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hei,
  Har fulgt bloggen din en stund, gleder meg veldig til å se renovasjonen av deres fantastiske leilighet og håper alt går fort og bra. Og gratulerer masse med forlovning, dere er et fantastisk fint par!

  Ble veldig imponert når du leverte tilbake pelskåpen, har aldri sett at en blogger har tatt til seg informasjon og gjort det rette på denne måten. Du har en enorm markedsmakt og det er stort at du setter et slikt eksempel.

  Jeg vil også peke på at skinnindustrien står bak ekstrem dyremishandling, mange tenker at det er jo bare en biproduksjon av kjøttindustrien, men det er mye mer enn det. Det er mye informasjon om dette på nettet og det er forferdelige lidelser hvis man klarer å se på det.

  Man håper jo at det er variasjoner og at det ikke er like ille over alt, men se på avsløringene om alligatorskinnet som blir brukt av Hermes, dette er til vesker som koster flere hundre tusen kr, likevel blir alligatorene torturert på samme måte som vi så hundene og kattene bli i Yulin,

  Yulin er igjen bare en liten del av den asiatiske kjøtt g skinn produksjonen, mange dyr, hunder, katter, vaskebjørner osv blir flådd levende, brent levende for kjøtt og skinn. Dette er hvor de billige skinnet kommer fra, som de selger i Sverige og i Norge også. Lidelsene slutter bare når vi slutter å kjøpe det.

  Anyhoo, det er mye bra skinnimitasjon til benken.

  Ha en kjempefin dag!

  Kari Johannessen 2015-11-10 10:03:53
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!