Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Styling: Att klä sig rätt för sin kropp!

Styling

I tisdag fick jag äran att styla den här snygga tjejen, Linnea. Som hade vunnit 7000 kronor att shoppa för tillsammans med mig i vår Neutrogena tävling på Bubbleroom. Om det är något jag insett att jag verkligen brinner för så är det att styla människor och olika kroppar.

Jag tycker det är så kul hur mycket rätt klädval kan förändra en kropp. Hur proportioner kan kastas om totalt med rätt val av plagg. Hur man förlänger benen, skiftar fokus från kroppsdelar. Många har en tendens att bara se det man är missnöjd med. Skit i det för tusan fokusera på det som är så jävla fantastiskt med din kropp istället. Köp inte kläder som du ska ha när du gått uppe eller ner 5 kg. Köp kläder som du ska ha idag, för hur du ser ut idag.

Mitt drömprogram att göra är helt klart: ”Triny and Susanna” tillsammans med en av mina bästa kompisar Biderman. Tror vi hade varit en bra duo. Ska sälja in detta till mina chefer, haha. Eller TV4.
Styling-Petra Tungården

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Sånt här är perfekt! Kan du inte slänga upp en snabbguide med bästa plaggen för olika kroppstyper!

  Alice 2015-11-15 16:51:03 http://nouw.com/alicekleiva
  Svara
 • JAAA låter helt underbart, det måste ni göra. kommer följa slaviskt. MEN HALLÅ vart är din ur-snygga klänning från? Du är bäst!

  Fia 2015-11-13 18:35:31
  Svara
 • Omg! Skorna! Var kommer de ifrån Petra?

  Sara 2015-11-13 17:21:39
  Svara
 • Kan man boka dig för styling? :)

  Malin 2015-11-13 07:01:01
  Svara
 • Alltså JAAAAA! Vilken idé, kom igen Petra det löser du!! OCH, vilken fantastisk klänning du har på dig i inlägget, vart hittar jag den? :)

  Johanna 2015-11-12 18:21:23
  Svara
 • Åh, jag hade suttit som klistrad vid ert program!

  TV4, TV3, kanal 5 – SE HIT – fixa?!

  Ida 2015-11-12 16:05:41
  Svara
 • Jag har världens problem just nu och hittar aldrig någonting att varken ha på mig eller när jag shoppar. Får man hyra in dig en hel-/halvdag? Jag har försökt hitta någon bra personal-shopper, men tycker inte jag hittat någon som känts rätt, eller så har de varit bundna till en viss butik, vilket jag inte heller gillar.
  Jag hade verkligen uppskattat om du du skulle vilja hjälpa mig! Vi har dessutom samma probelm (ja, problem enligt mig) att vi är långa, både du och jag. Det är ju hopplöst att hitta kläder som sitter bra till min längd. Antingen för stora i midjan eller för korta i ärmarna/benen. //Hoppfull!

  Camilla 2015-11-12 15:08:07
  Svara
 • Yeey vad roligt det var! Tack igen för en superkul dag :) Och ang programidén – KÖR! Skulle vara perfekt!

  Linnea 2015-11-12 14:01:58
  Svara
 • JAA, bästa idén!!
  Mer sådana tips på bloggen vore också en dröm. Jag har precis gått ner närmare 25kg i vikt och har så himla svårt att klä mig rätt. Vissa dagar känns det toppen, andra dagar känner jag mig lika stor som innan eller som en tant i det jag klär mig i. HJÄLP HJÄLP!!

  Frida 2015-11-12 13:40:37
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Du borde göra en tjänst nu, där du stylar! Jag skulle hyra dig för en heldag och bygga upp min garderob.

   Frida 2015-11-12 13:42:24
   Svara
 • jaaa! Ni hade varit grymma tillsammans och jag hade suttit klistrad framför varje program!!

  Emma 2015-11-12 12:23:54
  Svara
 • Men det är kanske världens bästa programide?!?! Styr Petra, styyyyyyyyyr! Just det är mitt stora problem i livet. Skulle sitta som klistrad!!!

  Hannah 2015-11-12 10:53:06
  Svara
 • Men hallå JAAA, världens bästa programidé ju!! Ring upp TV4 på en gång!

  Ulrika 2015-11-12 10:49:20
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Pamela Bellafesta