Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Vardagsuniform

Skinnbyxor

Jag älskar jeans och har en jävla massa denim hemma. Men ofta har jag en tendens att köpa samma typ av byxor, nästa alltid bootcut. Så nu har jag lovat mig själv att handla mer stuprör eller jeans med detaljer som dessa från Day med kedjor längst ner. Jag gillar byxor som är kortare i benen för då hamnar mer strålkastarljus på skorna.

Idag har jag verkligen legat helt däckad i soffan precis hela dagen. Ni vet när man är superhängig men inte kan sätta finget på vad det är. Haft ont i halsen och bara sovit, vaknat och sovit. Kan inte minnas senast jag låg still en hel dag. Har vaknat till och ätit godis och somnat om, haha. Nu måste jag dock jobba ikapp. Det är nackdelen med mitt jobb. Det finns ingen annan som kan göra ens lämningar till tidningen så det är bara att bita ihop. Känner mig mycket piggare nu än jag gjorde imorse iallafall.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Gud vad fin jacka, är det i juni eller januari som den kommer ut? Står två olika svar. Vet du vad modellen heter?

  Tack!

  Sassa 2016-05-18 14:47:36
  Svara
 • Var kommer skorna ifrån? Hade inte du kunnat tipsa om snygga beiga pumps? :)

  E 2015-12-09 11:56:05
  Svara
 • Skinnjackan kommer från 2NDDAY och kommer ut i butik i juni nästa år! http://2ndday.com

  Agnes 2015-12-09 11:07:03
  Svara
 • Alltså jag måste också få veta vart skinnjacka är ifrån. toksnygg outfit!!

  Natta 2015-12-09 08:34:32
  Svara
 • Älskar jeansen! Finns de att köpa nu? Kramis! :)

  Erika 2015-12-08 18:59:45
  Svara
 • Hej!! Snälla berätta var jackan e ifrån.. Är på jakt efter den perfekta skin jackan, och gärna en som är lite längre. Snällaaaaa!!!!

  Petra 2015-12-08 15:13:37
  Svara
 • Hej Petra! Jag har mailat dig angående mitt gymnasiearbete där jag frågade fall du skulle ha lust att svara på 5 till 6 frågor angående modebranschen och Fast Fashion. Jag vet inte fall du har fått det mailet, så därför lägger jag en kommentar här till dig. Hade verkligen varit jätte snäll av dig isåfall :) Kram Jenny

  jenny 2015-12-08 14:13:59
  Svara
 • Tokälskar kläderna!

  Mathilda 2015-12-08 11:38:19 http://finest.se/hosmathilda/
  Svara
 • Älskart! Galet snygg outfit, copy paste! Ja tack!

  Ida 2015-12-08 10:22:23 http://www.idior.se
  Svara
 • Hej Petra,
  Super snygg outfit! Den här outfiten vill jag gärna kopiera rakt av, grymt fint!!! Kan du vara snäll och tipsa om var plaggen kommer ifrån….
  Hoppas att du får en härlig Tisdag!
  Anna

  Anna 2015-12-08 10:01:52
  Svara
 • Skorna!? Vart kommer dom ifrån! Sjukt snyggt med nudefärgen på dig! :)

  Ida 2015-12-08 09:10:36
  Svara
 • Var är jackan från?! Aldrig sett ngt snyggare!!

  Malin 2015-12-08 07:35:21
  Svara
 • Snygg outfit som vanligt! Det är väl ändå inte direkt många jobb som någon annan kan ta över när man inte är på plats. Inte i min verklighet i alla fall!

  pilla 2015-12-08 07:10:52 http://nouw.com/runwayp
  Svara
 • Vart kommer dom där jeansen ifrån? : )

  Lisa 2015-12-08 00:29:03
  Svara
 • hej, hur är det med tröttheten? du har skrivit förut om att du varit trött, ibland kan överdriven trötthet vara värt att kolla upp.
  I somras blev jag tvärtrött – orkade ingenting på dagarna, somnade efter middagen hemma hos nyblivna pojkvännen – jag tänkte att jag var utarbetad, på gränsen till utbränd, men det visade sig att jag var sjuk.
  du skriver också om att du har ont i halsen? har du ”muskelknutrar” på utsidan av halsen? ifall du har det, gå till din husläkaren i morgon, säg att du är trött och be hen kika på knutarna.
  I vilket fall som helst, ifall tröttheten och alläman dåligt känslan fortsätter, kolla upp det. Det är så himla värt att gå till läkarn en gång för mycket än en för lite.

  Sandra 2015-12-07 22:43:32
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind