Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Stylingtips: Säkerhetsnålar

Stylingtips

Det här tipset kanske låter barnsligt enkelt men det gör ofta väldigt stor skillnad. Det är att använda sig av en säkerhetsnål nästa gång du bär en plus eller skjorta. Ofta tycker jag att jag är mellan två knapphål. Jag avskyr när folk knäpper blusen/skjortan för högt upp. Den behöver inte vara för urringad så det känns ”sexigt” men ofta är det snyggare för silhuetten med lite hud och framförallt för att undvika att skjortan glappar genom att istället fästa en säkerhetsnål mellan hålen. Så får du det perfekta avståndet ; ) Jag har alltid en burk säkerhetsnålar med mig i väskan – man vet aldrig när de kommer till användning.

Ett annat bra tips är att fästa säkerhetsnålar i bh:n tillsammans med sitt ”hold-in” plagg (spanx) så sitter det på plats. Då sitter plagget där det ska. Annars kan det lätt bli så att jag går och drar i underklänningen hela kvällen och det korvar sig och blir valkar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Var har du funnit den fantastiska vit/silvriga blusen du hade på Idolfinalen? Åh vad glad jag blir för svar!!!!
  Tipset med nålen är perfekt! Funkar utmärkt. Gör så ofta.

  Lottie 2015-12-09 12:53:29
  Svara
 • Smart!!! :-D
  http://stylehour.me/

  Mikaela 2015-12-09 12:08:02 http://stylehour.me/
  Svara
 • Hej,

  Jag undrar om du känner till någon duktig sminkös i Sthlm som man kan boka för make-up? Personen får gärna veta en del om contouring.
  Maila mig gärna om du känner till någon.
  MVH

  Fran 2015-12-09 11:00:04
  Svara
 • Hej!! Gud vad smart, haha har exakt samma problem med mina skjortor, tack för tipset! En annan sak, jag tycker att du är så himla fin i håret och att du har den perfekt hårfärgen. Jag ska själv klippa mig/slinga håret snart och hur skulle du beskriva din hårfärg så jag kan beskriva den för min frisör? :) Tack för hjälpen!

  Fanny 2015-12-08 23:05:00
  Svara
 • Hei! Hva spiser du egentlig i løpet av en dag? Du ser såå bra ut!!

  Emilie 2015-12-08 21:28:49
  Svara
 • varifrån kommer den vippiga skinnkjolen blondinbella har på sig?????

  sonia 2015-12-08 16:30:10
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind