Hål i tänderna, Skaffa fasader? Och helt bedövad!

Bedövad TÄnderLer allt vad jag kan på bilden, haha. Superbedövad och supersvullen – så jävla dålig kombo.

Jag kom precis från tandläkaren där jag åkte på en riktig genomkörare. Var ju där igår och fick en ny tid idag redan. Så nu är jag helt bedövad i hela käften. Satan vad jobbigt det måste vara att ha en ansiktsförlamning. Skulle göra massa ärenden på stan men kan knappt prata så fick skita i det.

Okej, domen då?

Jag hade 3 hål (hjälp!) och en spricka mellan två tänder. Men nu till det värsta – jag har fått sprickor i mina framtänder. Flisor som lossnat längst ner (ser ni på bilden?).

Jag har alltid haft små framtänder (har jag tänkt), men tydligen så har jag gnisslat tänder så mycket när jag sover så det är därför de är så korta längst fram. Så jag måste skaffa bettskena, men tandläkaren tyckte också att jag skulle kunna sätta in fyra fasader längst fram då just de fyra tänderna är väldigt korta. Haha, mina fyra tänder längst fram ser ut som små mintpastiller. Jag måste be min mamma skicka bilder på mig när jag var ung, tänk om jag har gnisslat ner mina tänder markant (vilket tandläkaren trodde). Hur sinnessjukt är det?

Fasader

Ser ni flisorna? Längst ner på framtänderna. Min mamma har fasader för att hon slagit sönder ena framtanden och det är ju väldigt fint.

Men man vill ju inte se ut som ett Hollywoodfreak med kritvita spikraka tänder. Utan en snygg naturlig fasad i sådana fall. Har någon av er fasader? Det kostar ju en slant, är det värt det? Men det är ju jävligt snyggt om det blir bra och eftersom jag ändå gnisslat sönder mina egna och fått sprickor i dem kanske jag lika gärna bara ska köra på.

fasader
Min lillasyster Lollo sitter ju inne på en håll käften tandrad. Precis så skulle jag vilja att mina gaddar såg ut. Haha, får ta med den som förebild om jag ska göra fasader.

Vart gör man fasader? Vem är bäst? Tandläkaren jag var hos nu verkade grym i och för sig. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
115kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!