Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Shoppa stressfritt online & Vinn presentkort på SPA!

Shopping-VISA
 För några månader sedan beställde jag hem två testbord via Asien som jag tillverkat för 10 000 kronor. Jag var tvungen att förbetala hela beloppet via Western Union. Veckorna gick och de lovade att kontakta mig när leveransen var redo att bli skickad. Efter några veckor hörde jag av mig och undrade vad det var frågan om.

 Inget svar.

Tillslut svarar min kontaktperson efter åtskilliga mail och låtsas som att vi aldrig talats vid. Så jag har inte fått tillbaka mina pengar –  eller bord. Det är så frustrerande att inte kunna kontakta någon. Man känner sig hjälplös i cyberspace. Har ni varit med om samma sak någon gång?

Därför blev jag extra glad när VISA kontaktade mig om ett samarbete för att upplysa mig och er, mina läsare, om deras köpskydd när man handlar med sitt VISA-kort online. Alla dina köp är nämligen skyddade, vilket innebär att du kan få pengarna tillbaka vid leveransproblem eller om du får hem en felaktig eller trasig vara. Perfekt nu inför jul om du är orolig eller stressad för att beställa dina julklappar online.

 Dessutom vill VISA och jag tävlar ut ett presentkort på Svenska Spahotell på 1300 kronor till någon av er för att lugna era stressiga julnerver.

Hur du tävlar? 

Kommentera nedan vad din önskejulklapp är och varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till 15:e december. Jag väljer vem som vinner och meddelar här i kommentarsfältet. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till <3 I samarbete med VISA. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
113kommentarer
 • Hey!
  Var jag hitta kappan som du har pa bilden? Har sokt overalls men kan inte hitta nag on liknande :(

  Sarah 2015-12-27 17:50:38
  Svara
 • Jag har samma önskan år efter år men aldrig att den under granen står ;) crosstrainern! Men jag skulle bli väldigt väldigt glad för ett presentkort på spa! I så fall tar jag med mig min älskade mamma, hon som alltid ställer upp och finns där, det är på tiden att hon får något tillbaka som det här.

  Carolin 2015-12-15 22:40:02
  Svara
 • Min önskejulklapp skulle vara en lägenhet!! Jag skulle så gärna bjuda min älskade mamma på spa men just nu finns inte ekonomi till det och skulle därför bli så glad om jag vann! Hon skulle verkligen vara värd der

  Anna 2015-12-15 21:23:04
  Svara
 • Min önskejulklapp är en tjej-dag fullspäckad med allt från champagnefrukost till shopping, spabehandling och en fartfylld utekväll som avslut.
  Att vinna detta presentkort skulle betyda otroligt mycket då jag haft en suuper stressig höst, men ny utbildning, extrajobb och väldigt lite fritid!

  Fanny rapp 2015-12-14 23:19:32
  Svara
 • Hej Petra :)

  Min önskejulklapp är ett fallskärmshopp, bättre adrenalinkick i kombination med fin utsikt får man leta efter. Skulle nog behöva koppla av på SPA efteråt och ta in upplevelsen. God Jul :)

  Hälsningar Kristin

  Kristin 2015-12-14 22:35:13
  Svara
 • Hej! Hade så gärna velat vinna. Jag och min lilla familj, sambo och dotter på sju månader, skulle till Stockholm (från gbg) förra helgen men kom inte iväg på grund av stormen och nu får vi inte tillbaka pengarna från hotellet vi hade bokat. Och man är ju inte svinrik som mammaledig. Vi skulle hälsa på en ny bebiskompis och min dotters gudmor som även är min bästis. Vi blev så ledsna när vi inte kom iväg. Spa låter ju också onekligen gött för småbarnsföräldrar :)

  Matilda 2015-12-14 20:05:06
  Svara
 • Tid för mig själv vore den perfekta julklappen. Denna höst har varit tung, ångestattacker varvat med förkylningar och magsjuka (de två sistnämnda har både barnen, min man och jag haft, ångesten har jag haft själv). Vet inte om en enda vecka har varit bra sedan sommaren. Jag behöver verkligen tid för att ladda om till nästa år då jag ska tillbaka i arbetslivet efter 1,5 års föräldraledighet. God jul!

  Jennie 2015-12-14 16:51:01
  Svara
 • Min önskeklapp stavas egentid. Fick barn för ett år sedan och är, förutom sjukt jäkla lycklig, även trött, sliten och ständigt med en liten söt parvel i hasorna. Egentid på stan skulle det bli, kanske en härlig ensamkaffe på ett mysigt café. Avslutar gör jag med ett dopp i poolen och en rivig bastu på Sturebadet.

  Shandra 2015-12-14 14:13:56
  Svara
 • Min önske julklapp vore en resa till något varmt underbart lugnt ställe där man för en gång skulle kunna slippa all stress och alla krav och där man kan fundera och komma på vad som är viktigt i sitt liv.
  Kram ha en underbar resa till USA!!

  Caroline 2015-12-13 22:37:22
  Svara
 • Min önskejulklapp är en härlig tjejdag med mina närmaste tjejkompisar. En heldag med brunch, aktivitet och utgång! Jag vill vinna spa-presentkortet för att då skulle spa vara den givna aktiviteten på denna tjej-dag. Spa är så otroligt lyxigt och detta presentkort skulle göra mig överlycklig!

  Annelie Granlund 2015-12-13 21:38:48
  Svara
 • Min önskejulklapp är att få ta med min lilla pappa som nu fyller 80 år på en resa till värmen. Vore underbart att få skämma bort honom lite.
  Tack för en rolig blogg att läsa.
  Kram Anette

  Anette 2015-12-13 21:28:41
  Svara
 • Min önskejulklapp är att jag ska lyckas ta det där FÖRBANNADE körkortet någon gång. Snart har jag förbrukat ett år av halvseriöst bilskolekörande, och ett antal tusenlappar som hade kunnat läggas på MYCKET roligare saker. Som den läkarstudent jag är är det ju inte heller så att man unnar sig tiden och lyxen att spa:a. Det vore DRÖMMEN! :)

  Miriam 2015-12-13 19:26:49
  Svara
 • Hej!
  Min önskejulklapp iår är en hund. Jag har länge gått och suktat efter att ha en fluffig trogen vän igen som när jag var liten. Känns liksom lite tomt när man inte har någon runt tassande i lägenheten. Så därför står en hund högst upp på min önskelista :)
  Jag kom precis hem från Budapest från en snabbhelg där var jag var på ett av deras magnifika spa med varma källor. Har kommit på att spa atmosfären verkligen är något för mig fast det är rejält mycket dyrare här hemma i Stockholm än i Budapest. Det är därför jag vill vara med i denna spa tävling.
  Ha det fint!

  Karin 2015-12-13 17:54:13
  Svara
 • Jag önskar mig en vistelse på Yasuragi för att jag behöver bli av med all stress som uppstod när jag betalade min dyra drömresa på faktura istället för med mitt VISA-kort. Största misstaget eftersom jag då missade den grymma reseförsäkringen en får via sitt kreditkort då!

  Sofia 2015-12-13 12:52:48
  Svara
 • Min önskejulklapp är en personlig kalender
  den presenten räcker hela året en dag i sänder.
  Tyvärr ger vi inga julklappar till oss vuxna i år,
  pengarna finns helt enkelt inte och det är något jag förstår.
  För när mat, hyra osv är betalt räknar man stålarna en sväng
  och det blir inte mycket över när man går på föräldrapeng.
  Därför vill jag gärna presentkortet på Svenska Spahotell
  för jag rimmar ju så fint (?) och har dessutom varit snäll!

  Malin J - småbarnsmamma 2015-12-13 12:48:10
  Svara
 • Min önskejulklapp är en polaroidkamera, har velat ha en i flera år.. Det verkar så himla kul och perfekt att bara kunna ta en bild och sen några sekunder senare kommer bilden ut. Tycker det är så häftigt och skulle så gärna vilja föreviga roliga minnen på de viset :)

  ebba 2015-12-13 11:31:10
  Svara
 • I år önskar jag mig framför allt en kamera i julkapp, som ska få följa med på alla resor, så jag kan ta lika fina bilder som du!
  Men just denna julklappen vill jag vinna, för att ge bort till min underbara mamma, som alltid sätter alla andras behov framför sig själv. Egentid glömmer hon bort, men med detta kan hon koppla av och njuta och få en välförtjänt avkoppling till slut.
  Kram

  Maria 2015-12-13 10:09:30
  Svara
 • Julen är den mysigaste perioden på året, just i år ska det dock inte utbytas julklappar och firas traditionell jul och då vore det så mysigt med en alldeles egen julklapp från Visa!

  Anna 2015-12-13 09:31:30
  Svara
 • Så pass ”gammal” vid 24 att man inte önskar sig något längre. MEN med en akut lungkollaps precis så här innan jul så hade det varit fantastiskt med spa!
  Önskejulklapp att bli frisk <3

  kram!!!!

  Anna 2015-12-12 23:14:26
  Svara
 • Min önskejulklapp förutom allt det klassiska som mer tid, en lugn jul etc. Så är min drömjulklapp en chanelväska. Har suktat såååå långe och står snart inte ut längre. Tyvärr tror jag att det även detta år kommer förbli en önskning men man kan ju alltid hoppas!!

  Frida 2015-12-12 21:27:44
  Svara
 • Hej Petra!

  Min önskejulklapp skulle vara att åka iväg på en härlig spahelg med min sambo. Vi har båda nya jobb som inneburit många sena kvällar och därför skulle det vara så härligt att få möjligheten att tillsammans åka iväg och ta hand om varandra. Kram!

  Martina Enebrand 2015-12-12 21:18:19
  Svara
 • Vanligtvis förknippar jag jul med granar, klappar och kul. Men i år önskas ingen cashmeretröja, jag mig med en helt annan klapp skulle nöja. Universitetsexamen tas i vinter med stolthet, men den efterföljs dessvärre av arbetslöshet. Så i år vill jag ett jobb under granen finna, det skulle min glädje vinna. Och varför inte lugna nerverna på spa, ro i sinnet vill jag hemsk gärna ha! God jul!

  Joanna 2015-12-12 20:27:45
  Svara
 • Min önskejulklapp är en månads vistelse i Indien på ett meditations retreat. En månad där jag får komma bort från vardagen och alla måsten, där jag kan jobba på mig själv utan avbrott eller möjlighet att fly från det som är jobbigt. Har känt väldigt länge att jag behöver komma bort för att få perspektiv och möjlighet till att verkligen reda ut mina inre strider. Men göra det på ett sätt utan att döma mig själv och göra det med kärlek, på ett meditationsretreat tror jag att jag skulle få det lugn som behövs och även det stöd för att fortsätta. Helt enkel en resa för ens egna, inre utveckling för att finna lugnet och kärlek till sig själv. Låter klyschigt men det är vad jag känner just nu, för många distraktioner för att kunna jobba fullt ut med mig själv här och nu. Ingen resa är inbokad än men håller på att kolla upp möjligheter i februari/mars, tills dess hade det varit underbart att få vinna en spaupplevelse där jag i alla fall kan få en dag med lugn och ro med fokus på välbefinnande!

  Anna-Maria D 2015-12-12 19:53:28
  Svara
 • Hej!
  Jag önskar att kunna överraska min fantastiska sambo med två biljetter till Jersey Boys. Jag har nyss börjat studera och det kommer inte in så mycket pengar varje månad. Min sambo har stöttat mig som ingen annan och jag vill ge tillbaka något till honom för att visa min uppskattning. Han är verkligen helt fantastisk!
  Kramar! :)

  Pernilla 2015-12-12 18:26:54
  Svara
 • Hej Petra!

  Det som är min högsta önskan i jul, är att få en chans till kvalitetstid med min underbara sambo, som har stått ut med mig i vått och torrt. Som nybliven student och med en sambo som jobbar heltid bortrest i alla delar av Sverige och Norge, så skulle en spahelg vara den perfekta julklappen att kunna ge till oss själva. Enchans att vårda relationen, visa vår kärlek och ta hand om varandra. Att få en chans att visa uppskattning av varandra i en alldeles för grå vardag där ingen hinner med.

  Jennie Björk 2015-12-12 17:42:02
  Svara
 • Skåp och lådor är fulla av prylar
  Det mesta har man fått tidigare jular
  Just denna jul, något helt annat jag vill ha
  Ett gåvobevis till Rädda barnen, tycker jag vore bra

  Eva Engellau 2015-12-12 12:37:10
  Svara
 • Hej superhärliga Petra! Hoppas resan i NY blir drömmen :) Jag önskar mig att få ge bort en liten get away i julklapp till min pojkvän Marcus. När man är student är ju inte kassan så fet så att få ge tillbaka till min älskling hade varit fantastiskt! En spahelg på västkusten, med en hejdundrande middag och gott vin vet jag att både han och jag skulle uppskatta :)
  Kram på dig och God jul!

  Sarah Höglund Salvemini 2015-12-12 12:36:17
  Svara
 • Jag önskar mig mer tid med min sambo (jobbar hela julledigheten mer eller mindre), en flyttfirma som hjälper oss med med flytten (flytt 4 januari) samt en riktig helkvöll med mina vänner ink brakmiddag, snack och massor med bubbel!

  Annika 2015-12-12 09:09:19 https://www.strongday.se
  Svara
 • Eftersom ett stort nytt kapitel för oss börjar i januari, vi har köpt lägenhet, så kan önskelistan göras lång med saker som behövs till vårt nya hem! men ett besök på ett spahotell är något vi skulle bli så glada av eftersom ”ta hand om sig själv” hamnar liksom långt ner på listan just nu.

  God jul & tack för en super inspirerande blogg! :)

  Natalie 2015-12-12 08:40:03
  Svara
 • I sommar tar jag studenten så nästa vinter ska jag ut och resa och upptäcka världen tillsammans med mina två bästa vänner. Vi lämnar trygga Sverige och testar något nytt och spännande, som jag längtar. MEN att resa kostar pengar och pengar är det ont om just nu. Studentvåren kommer och den är ju som omtalat extremt påkostad. Jag jobbar och sliter så mycket och ofta jag kan, men med plugget, träning, sömn och gärna ett socialt liv blir det svårt. Jag är sönderstressad. Jobbar hela helgerna och pluggar varje dag för att få de betygen jah vill ha. Därför är min önskepresent i år allra främst pengar till studenten och pengar till en resekassa. En spavistelse skulle en dock inte säga nej till. Är så sönderstressad och i stort behov av en djup och härlig massage.

  Amanda 2015-12-11 22:55:22 http://amandavalfridsson.se
  Svara
 • Ja om man får drömma helt fritt..

  Min drömjulklapp är en fjällstuga i en by som heter Ottsjö, der är några mil från Åre.
  En av dem finaste byarna i världen.

  Det finns inget ställe som jag mår så bra som i fjällen och jag skulle vilja ge mina barn en uppväxt med fjällstuga och massor av tid där tillsammans.
  En kväll när jag och min fem åriga dotter var ute och gick såg vi en stjärna falla och hon sa
  ”Mamma jag önskar mig en fjällstuga”.
  Haha, verkar om jag lyckats smitta min familj med min önskan också.

  Vi är så värd en stuga för vi åker i stort sett varje helg åtminstone vintertid fram och tillbaka (20 mil) till våra älskade fjäll..

  Så en fjällstuga. Det är min önskeklapp.

  Alex 2015-12-11 22:03:54 http://www.alexochcarin.wordpress.com
  Svara
 • Eftersom jag har önskat mig en nougatfärgad ponny de senaste 20 åren så tänker jag fortsätta med detta. I ÅR VILL JAG HA MIN PONNY! Tänk att titta ut genom fönstret och där står den, min bruna fyrbenta gräsklippare/trädgårdsvakt/välkommenhemhälsare och promenadkompis. Varför förtjänar jag detta? Ja, helt enkelt för att det är ju så att om man väntar på något gott så väntar man aldrig för länge men TJUGO år…det måste väl ändå vara så att jag är framme i kön för min önskejulklapp nu? :)

  Therese Karlsson 2015-12-11 21:56:38
  Svara
 • Åh vilken svår sak att lista när det finns så himla mycket i livet att önska sig :) Men det som jag verkligen skulle behöva är en skidjacka. Jag var så trött på att ha dåliga nyår så samlade ihop mitt tjejgäng och nu sitter vi med en stuga samt biljett upp till åre i handen. Jag har jobbat så mycket som möjlighetnär skolan inte stått ivägen, för att få ihop pengar till detta. Dock går det inte att bortse att jag ständigt suktas av tanken av en ny snygg skidjacka inför denna resa. Det må låta ytligt, men vem vill inte vara snygg i backen samt på afterskin, speciellt när man väl är i Åre hehe 8)))

  Kram Malin

  Malin 2015-12-11 21:52:09
  Svara
 • Min önskejulklapp är en flygbiljett till Brasilien där min kille kommer spendera sin jul, med hela sin släkt och familj som bor där, vilket han inte har gjort på 7 år! Planen har varit det senaste året att jag skulle följa med och fira min första jul med dem (har bara träffat dem en gång och vi har varit ihop i 3 1/2 år) såsom min kille har firat med min släkt och familj de senaste 3 åren. Men studentplånboken fick inte på långa vägar ihop 10.000 kr extra till en flygbiljett och min kille (och jag!) blev så himla besviken. Riktigt jobbigt! :( Jag tänkte först direkt att jag skulle vilja ge bort presentkortet till min kille eller min mamma men insåg till sist att jag själv verkligen skulle behöva det. Efter det stressigaste året i hela mitt liv med kreativa ansökningar till universitetsutbildningar, prover, intervjuer och sedan en termin på min drömutbildning på DANSKA (som jag inte alls kunde när jag började) med totalt 3 timmars pendling varje dag så är jag helt slut. Men vad gör man inte för att få hålla på med vad man älskar? Tyvärr känner jag att väggen närmar sig… Att få en dag ledigt och unna MIG något för en gångs skull hade varit helt underbart!

  Clara 2015-12-11 19:53:49
  Svara
 • Jag önskar mig en snygg och praktisk plånbok! Då jag är mammaledig med två små barn är min lilla väska proppfull med lösa kvitton och blöjkuponger blandat med 20-lappar. Får skämmas varje gång jag försöker hitta Visakortet eller något bonuskort :)

  Fint och välbehövligt!

  Christine 2015-12-11 19:31:18
  Svara
 • Jag önskar mig en härlig jul med min familj och skulle såklart gärna få en riktigt härlig resa till Thailand några veckor med familjen för fick ingen semester i somras och är student så en skön vila och sol kan behövas för att få bort de mörka ringarna under ögonen och att tappa mindre hår av stressen;-)
  Kram på dig Petra o tack för din inspiration!

  Anette 2015-12-11 19:13:34 http://Anetteolzon2.blogspot.com
  Svara
 • Hej Petra!

  Högst upp på min önskelista i år är att få fira jul tillsammans med min underbara pojkvän som just nu bor i Frankrike. Han är min första kärlek och vi har hållit ihop i många år. Tråkigt nog har vi fått spendera större delen av vårt förhållande i olika länder på grund av hans arbete som hockeyspelare. Då han inte har någon möjlighet att resa till mig under säsong så är det jag som får packa väskan och resa (vilket såklart är fantastiskt då jag får upptäcka världen och platser jag aldrig annars hade besökt). Det kanske i andras öron låter som rena drömmen, och visst, det är det också ibland. Men att vakna upp och veta att ens kärlek stundtals befinner sig på andra sidan jordklotet, upp till 12 tidszoner bort från dig gör ont. Och att ibland av ekonomiska skäl inte ha möjligheten att träffas på månader gör verkligen ont i hjärtat.
  Att vinna ett presentkort på Spa vore så oerhört passande och uppskattat då jag kämpat hårt med jobb, kärlek och min hälsa de senaste åren. Ett break från den jäktiga och ständigt pressade vardagen skulle göra mycket. Fick vi möjligheten så skulle en spavistelse med min kärlek vara rena drömmen för oss båda.

  Hoppas du och din fina sambo får en fantastisk jul och nyår tillsammans. Njut av varandras sällskap.

  xo,
  Sandra

  Sandra Rom 2015-12-11 18:14:19
  Svara
 • Högst upp på min önskelista står en godnatts sömn efter år av sömnlöshet och stress. Jobbar och skriver magisteruppsats parallellt med småbarn. Vore underbart att få ett dygn på spa och få njuta av tystnaden.

  Anna Maria Eriksen 2015-12-11 18:13:16
  Svara
 • Hej Petra!

  Högst upp på min önskelista ligger en snygg almanacka, hihi. Kanske låter lite tråkigt men precis som du har jag ALLTID massor av bollar i luften och mycket att göra hela tiden. Att hinna med studier, jobb, vänner, familj, träning och resor är svårt, men jag vägrar ge upp något av mina intressen för att livet vore så himla tråkigt utan dem. Vad jag behöver är struktur och planering och därför behöver jag en snygg och stilren almanacka som jag alltid kan ha med i handväskan.
  Även små saker kan göra stor skillnad

  Stor kram från mig!

  Sofia 2015-12-11 17:43:16
  Svara
 • Om man nu får önska sig precis vad som så skulle jag önska mig en ring med en liten rosa diamant på och till det ett par vackra svarta ysl skor med höga klackar. Chansen är inte stor men önska får man alltid, någon gång i framtiden kanske tomten kommer med det:-)

  Hanna 2015-12-11 17:32:39
  Svara
 • Min önskejulklapp skulle vara ledighet med nära & kära. För just nu jobbar jag så galet mycket åt ett företag, (jobbat i 23 dagar utan en dag ledigt).. Så är helt slut. Så ett presentkort på Svenska spa på skulle inte vara fel med personen man tycker om.

  Älskar din blogg Petra!!

  KRAM

  Julia 2015-12-11 16:02:11
  Svara
 • Jag önskar mig en ledig julafton. Jag har arbetat julaftonskvällen dem sista 4 åren. Det är lite mysigt också att arbeta på kvällen men jag skulle hellre vara ledig kan jag erkänna. Vi har i min kommun semester stopp så semester är inte ett alternativ tyvärr.

  Caroline j 2015-12-11 14:18:05
  Svara
 • Min önskejulklapp skulle vara en matta från Layerd med mönstret Byzantine till vårt nya sovrum. Suktar efter deras mattor varje dag när jag går förbi kontoret på Regeringsgatan…

  Maria 2015-12-11 14:07:11
  Svara
 • Om jag verkligen fick önska bland allt här i världen så skulle jag önska mig att min första kärlek, och antagligen också mitt livs kärlek, bestämde sig för att han också ville försöka igen. Att han skulle bli min igen. Inga materiella ting i hela världen skulle väga upp mot lyckan jag skulle känna över att få ha honom hos mig igen. Men eftersom chansen att jag kommer få det är minimal så måste jag nog säga att jag min önskejulklapp är en servis med Mateustallrikar till mitt nya hem.

  Jag vet att en spaupplevelse inte kommer att bota mitt brustna hjärta men det kanske kan vara ett litet steg på vägen. Ett sätt att pyssla om mig själv på. Och i alla fall ett sätt att pyssla om mina sönderarbetade fötter efter hundratals timmars springande som servitris på ett julbord.

  Hanne 2015-12-11 13:47:26
  Svara
 • I år har jag svårt att önska mig materiella ting. Med tanke på allt hemskt som händer i världen värdesätter jag klappar i form av upplevelser och kvalitetstid med mina nära och kära. Önskar mig också gåvobevis, tillsammans kan vi göra mycket! Är otroligt tacksam för allt vackert och all kärlek jag har i mitt liv och i år tänker jag ägna julen åt att sprida kärlek bland mina nära och visa dem det! Att få ta med min älskade på SPA vore fantastiskt! Kram och god jul

  PH 2015-12-11 13:29:22
  Svara
 • Min önskejulklapp är en prenumeration på Glossybox. Då blir det jul en gång i månaden när den kommer, älskar’t!

  Spa vore fantastiskt för en trött sjuksyrra som ska jobba både jul och nyår, håller tummarna och passar på att tacka för en fin blogg!

  Mirone 2015-12-11 13:07:18
  Svara
 • Min önskejulklapp är en juicecentrifug. Vill kunna starta min morgon med en riktigt härligtgod och nyttig juice. Jag vill vinna för att jag och min kille bor i två olika lägenheter, jag med en komis och han med två kompisar. Detta priset hade varit den perfekta presenten till oss båda att bara få njuta av varandra. Kram

  Cami 2015-12-11 12:51:46
  Svara
 • Hej Petra! Jag hade gärna velat ha tips inför ett bröllop i Thailand i januari. Så min önskejulklapp är en klänning till bröllopet jag ska gå på! Så jäkla svårt! Det är varmt, fuktigt och där ska man vara snygg! Överallt är det vinterkollektioner som säljs. Så det är min önskejulklapp! Hjälp!

  S.modiri 2015-12-11 12:47:49
  Svara
 • Min önskejulklapp är vuxenklyschan ”fred och kärlek”. Bollar just nu 100% skola med 25% jobb + 10% ideellt arbete och tar körkort samtidigt. Hinner inte kvar i tre-ragga upp någon hunk att kyssa under misteln eftersom jag somnar innan 22.00 på kvällarna, hehe… Så, för att ladda upp inför nästa år (som jag lovat ska bli lugnare) behöver jag bara lite mer lugn och ro och en kram i julklapp.

  Sanna 2015-12-11 12:38:21
  Svara
 • Åh min önskejulklapp är ett presentkort på någon restaurang. Jag och min sambo skulle verkligen behöva komma ut och unna oss en middag ute. Så det ösnakr jag mig :)

  Emelie 2015-12-11 10:35:05
  Svara
 • Min absoluta önskejulklapp är att kunna ge bort något lyxigt till min pojkvän! Han tog examen från en tuff utbildning förra året och släppte sedan allt för att flytta till Sverige med mig. Han är min klippa och för allt han gjort (och gör) för mig skulle jag vilja ge någonting tillbaka.

  Amanda Gustafsson 2015-12-11 10:34:49
  Svara
 • Min önskejulklapp är kvalitetstid med min fina sambo! Det har varit en lång höst där vi knappt setts och när vi väl är har vi varit helt slut och bara velat ligga i pyjamas och se på tv…vi behöver hitta tillbaka till kärlek och romantik, komma ifrån stressen och bara vara. Denna spa weekend skulle troligtvis göra under för oss! Jag saknar vårt kärleksliv så mycket!

  Joanna 2015-12-11 10:34:07
  Svara
 • Hej Petra! Min önskejulklapp är PT-timmar! Har nyligen blivit introducerad för konceptet med PT och är såld. Det är ju helt fantastiskt att bara behöva följa order och kunna fokusera helt på att ta ut sig. Inget planerande – bara tusen liter svett. Om jag vann skulle jag ta med min mamma på SPA. Både hon och jag jobbar för mycket och skulle behöva en paus för att andas. Kram

  Linn 2015-12-11 10:30:48
  Svara
 • Hej Petra!
  Jag önskar mig en ursäkt för att bjuda mitt livs crush på en mysig getaway,
  t.ex. en romantisk spaweekend låt säg!
  Att få spendera tid med denna man på tu man hand,
  får mig mig att vilja resa rike och land.
  Att vinna detta skulle göra mig så galet glad,
  och ta mig och min crush till Falkenberg Strandbad. <3

  Caroline 2015-12-11 10:28:01
  Svara
 • Min önskejulklapp detta år är egentid. Jag behöver sätta mig själv i fokus, ta hand om mig själv, både kroppen och sinnet. Jag brukar inte känna av stress och jag är duktig på att leverera, men denna hösten har motbevisat min ”superhjälteimage”. Jag skulle vilja åka iväg, koppla av och hitta mig själv. Så min önskan i år är en stressfri, gladare och lugnare Malin.

  Kramar

  Malin 2015-12-11 10:11:29
  Svara
 • Jag önskar mig mer en upplevelse istället för en sak. Så på min önskelista står en dagstripp till London. Var ett tag sen jag var där nu och suger verkligen i resetarmen.
  Så lyx och skönt att få en dag för bara sig själv när man är småbarns mamma, blir lätt man glömmer bort sig själv. Så det skulle vara välbehövligt innan lilla dottern föds till våren.

  Jenny 2015-12-11 10:07:49 http://jenlen.blogg.se
  Svara
 • Min önskeklapp är den perfekta, finaste, stilrenaste lilla pallen att ha i vår lilla hall som saknar sittmöjlighet (en human rättighet när krångliga stövlar ska tas på): Maze Anyone pall – https://www.mazeinterior.se/sv/home/150-anyone-pall-med-ladersits.html. Den skulle helt enkelt göra underverk i hallen.

  Ida 2015-12-11 09:53:52
  Svara
 • Plus på stickan önskar jag mig av tomten. Något som man så många år undvek som en katt kring vatten är plötsligt viktigare än ”allt”.
  Fast ändå. Kärleken är viktigare än allt och oboy vad fint att få ge kärleken en paus från produktionssamlag och bara nuppa för det är gött!

  Evelina 2015-12-11 09:39:25
  Svara
 • Jag önskar mig så mycket att få ta med min mamma på en spa-övernattning. Min mamma är förskolelärare men hon är delvis sjukskriven då hon för några år sedan drabbas av en grav störning på balansnerven. Hon kämpar alltid för att allt ska gå ihop för alla, förutom för sig själv. Jag har en lillasyster som går på högstadiet som kräver mycket hjälp med skolan, och hon kämpar alltid med henne. Jag vill därför så gärna bjuda henne på SPA! Många kramar

  Anna Andersson 2015-12-11 08:55:37
  Svara
 • Min önskejulklapp vore en väska från Chanel… Om jag vinner presentkortet så ser jag fram emot ett härligt spabesök när jag kommer till Sverige på semester i vår :)

  Stephanie 2015-12-11 08:53:14 http://www.stephaniehak.com
  Svara
 • Min högsta önskan just nu är att bli kär. Jag vill hitta min drömkille och starta om mitt liv nu när jag precis flyttat till stockholm. Med presentkortet skulle jag kunna unna mig själv något som kanske skulle ge mig bättre självförtroende och utstråling. Tack för en inspirerande och rolig blogg/ Stor kram

  Clara w 2015-12-11 08:53:06
  Svara
 • Hej Petra,

  Min drömjulklapp detta år är något så enkelt som att få vara LEDIG. Efter att ha pluggat en högintensiv utbildning i snart fem år (YAY me, till sommaren är jag klar!) och ha jobbat extra på helger och lov så är det enda jag behöver tid för att göra ingenting både ensam och med min familj och min finaste pojkvän :) Just därför skulle det här presentkortet på ett spahotell hjälpa mig med min önskejulklapp – att få slappna av, spendera tid och mysa med min älskling!

  Hoppas att du får en mysig Lucia, kram!

  Linnéa G 2015-12-11 08:32:28
  Svara
 • Hej Petra! Jag läser just nu sista året på gymnasiet där ständig prestationsångest och stress kantar min vardag. Om en vecka går jag på ett efterlängtat jullov och som en extra fin julklapp till mig själv skulle jag då vilja gå på massage. Skämma bort mig själv för en liten stund för stt sedan fira jul med ny energi. Hoppas du får en fin luciahelg! Kram

  Nora O 2015-12-11 08:28:20
  Svara
 • Hej!
  Skulle jättegärna vilja vinna detta!!
  Min önskejulklapp i år är en biljett till Justin Biebers konsert i Sverige i september!! Det är inte bara en önskejulklapp utan det är min DRÖM!
  Om jag vinner presentkortet så kommer jag att ta med min mamma på spa. Min mamma är så stark och fin så och jag vill ge henne en helg av avkoppling tillsammans med mig.

  Förresten Petra, du är grym!

  Emma Hultin 2015-12-11 08:19:27
  Svara
 • Högst upp på min önskelista står en resa med min sambo. Han är fotbollsspelare på elitnivå, reser och tränar mycket. Man är väldigt mycket ifrån varandra. Så därför hade jag önskat en resa då vi bara kunde njuta av varandra och fokusera på det!

  Kram!

  Malin 2015-12-11 08:18:57
  Svara
 • jag skulle vilja vinna för att ge min fina svärmor en fin julklapp.
  för nästan exakt två år sen drabbades hon av en hjärnblödning, fick ett hjärtskärande telefonsamtal sent på julaftonskvällen.
  hon klarade sig väldigt bra och är idag nästan helt återställd dock med konstant huvudvärk och hjärntrötthet.
  hon förknippar julen med ångest och stress och sorg blandat med glädje såklart, men detta skulle kanske underlätta julstressen för henne,
  så hon får känna på riktig julefrid :)
  tack för en jättebra blogg!

  elin.k 2015-12-11 07:34:10
  Svara
 • Wow! :)
  Jag har vart sjukskriven i 1,5 månad men börjar jobba i januari igen:) jag är egen företagare i uppstart så det är fullt upp! Skulle vara underbart med avkoppling! God Jul Petra! Energi och glädje från norr

  Frida 2015-12-11 07:32:03
  Svara
 • Min önskejulklapp är att jag kommer in på juristlinjen. Kom inte in på första utvalet och hoppas sååååå mycket nu att jag kommer in på andra! Har velat det här i så många år! Det är även därför jag behöver spa:a lite, stressnivån är på topp!

  Josefine 2015-12-11 07:06:40
  Svara
 • Jag önskar mig/behöver nya kläder och massage efter 5 månader som mamma.
  Mina jeans hänger i baken och nacken och axlarna värker som fasen.
  God Jul Petra!

  Johanna Larsson 2015-12-11 06:27:39
  Svara
 • Det har precis tagit slut emellan mig och min pojkvän och jag vill inget annat än att må bra igen. Behöver något som kan ta bort mina röda svullna ögon och söndergråtna kinder. Behöver ge mig själv fokus och kärlek igen. Snälla! Det skulle betyda så oerhört mycket för en 19 årings krossade hjärta.

  Heaven Lindehag 2015-12-11 00:46:37
  Svara
 • Jag önskar mig en resa till new york. Aldrig varit där men alltid velat åka dit!

  Petra Alexandra 2015-12-11 00:46:16
  Svara
 • Jag har just spenderat 6 månader utomlands i tron om att det skulle göra mig gott, och här sitter jag nu gråtandes. Fortfarande utomlands, utan alla jag helst velat ha nära och undrar vad det är för fel på mig. Igen. Snälla, jag orkar inte längre leka hel när jag är i tusen bitar. Jag orkar inte hålla ihop hjärtat när jag vet att det gick sönder för länge sedan. Jag är så trött på att vara den som skadas, snälla hela mig. Ge mig tillflykt maskerad som en dag på spa. Ge mig kraft och glädje. Ge mig tillbaka min glädje. :(

  Elsa 2015-12-11 00:32:30
  Svara
 • Snart fylls Sverige med snöblask,
  Då går jag i ide och blir en latmask.
  Men nu när jag snart rullar fram,
  Kan jag inte lägga på mig ett enda gram.
  Nej, nu vill jag bli fit,
  och mina valkar bli kvitt.
  Vad jag behöver är en spark i baken,
  så att även jag kan bli snygg naken.
  Därför vore det verkligen på sin plats,
  att årets önskan blev ett årskort på Sats.

  Sen vill jag åka på spa,
  och med min nyfunna kärlek må bra
  Min tumme får nu äntligen repa,
  du må tro att den har fått svepa.
  Det är numera stående fakta,
  att Tinder absolut inte är att förakta.
  Jag har hittat en snygging med skägg,
  som skämmer bort mig med kinderägg.
  Men underbart är fan kort,
  ”love ponds” är inget man skojar bort.
  Jag har fjärilar i hela kroppen,
  att vinna vore toppen!

  E. 2015-12-10 23:58:58
  Svara
 • Det jag önskar mig mest av allt är att resa bort med min man under julen.

  Magdalena 2015-12-10 23:53:55 http://nouw.com/sillyme
  Svara
 • Ett bracelet från min kärlek såklart! Det är nog den ultimata och mest drömmiga present att få. Varför borde just jag? Jag är en fin och generös flickvän när det kommer till kärlek, tid och energi till min andra hälft. <3

  Lin 2015-12-10 23:41:26
  Svara
 • I julklapp önskar jag mig inget hellre än att min bästa vän blir frisk från cancer. Och i väntan på att önskan ska slå in vore underbart om jag kunde bjuda henne på ett avbrott från sjukdomsstressen och ta med henne till ett SPA där hon kan slappna av och njuta och kanske för en liten stund tänka på något annat än helvetet hon går igenom. Jag behöver ingenting själv, bara hon mår bättre

  Miriam 2015-12-10 23:28:03
  Svara
 • Jag skulle vilja ha en snygg ryggsäck! Som student är det inte bara stressigt utan men får himla ont i ryggen! Detta pga alla dessa tunga böcker som ska släpas runt hela dagen, hårda trästolar och skriva så mycket att spänningarna i axlarna aldrig hinner försvinna! Fy tusan, jag behöver en lång MASSAGE under denna jul och få en dag där jag bara ska tänka på mig själv!

  Matilda 2015-12-10 23:26:26
  Svara
 • Hej Petra (aka min största inspokälla till både inredning och kläder)!

  Önskeklappen är en weekend till älsklingsstaden Bcn med pojkvännen eller en bästis. Drömklappen<3

  Jag brukar aldrig vara med i bloggtävlingar för att chansen att vinna är så himla liten, men jag bara måste vara med den här gången. Bara för att den är så klockren!
  Jag har nämligen lovat bjuda min lilla farmor på spa inom närmsta tiden och det här skulle hjälpa mig så mycket.

  Godnatt!

  Olivia 2015-12-10 23:20:26
  Svara
 • Jag har precis börjat prata med min f.d. bästa vän efter 3 år. Vi har varken setts då hon bor i Grekland, eller hört något från varandra sen 2013. Raderat varandra i princip överallt. Jag saknar henne och har gjort det hela tiden, men vår relation var så infekterad att man ibland även som bästa vänner måste skiljas åt. Vi skrev till varandra på Facebook för några veckor sedan och har sedan dess skickat något då och då. Det är inte värt att vara ifrån någon man älskar innerligt. Livet är för kort för att vara osams. Idag finns vi, men vi vet inte så mycket om morgondagen. Jag önskar mig en resa till Grekland i julklapp, jag vill åka ner och krama henne.

  Ina 2015-12-10 23:00:33
  Svara
 • Min önskejulklapp är exakt det: Freakin SPA. 2015 har varit extraordinärt stressigt, och till våren börjar jag äntligen plugga – på 150%. Om jag behöver en stund med bara lugn och fokus på mig och min egen njutning däremellan? Definitivt.

  Julia 2015-12-10 23:00:00
  Svara
 • Min mamma frågade mig vad jag önskade mig i julklapp, men materiella ting stod inte högst upp på listan. Jag började plugga för 1,5 år sedan, skolan är tuff och därför har jag inte varit hemma hos mamma sedan de 3 dagar jag hälsade på i juni, så jag önskade mig en helg med mamma. En helg där hjärnan får vila och kroppen återhämta sig samtidigt som jag får krama mamma och bara sitta och skratta med henne.
  Från en 25årig tjej som tror på Tomten!

  Petra Boström 2015-12-10 22:47:14
  Svara
 • Jag önskar mig ett stort täcke 2×2 meter så jag och min kille slipper ha två täcken, det är inte alls mysigt :) Den vore det inte alls fel med presentkort på Svenska Spahotell heller, jag skulle gärna skämma bort min trötta kropp med ett dygns avkoppling någon annan stans än hemma! Kram

  Sara 2015-12-10 22:44:53 http://www.sarakylhed.devote.se
  Svara
 • Jag skulle så himla gärna vilja ha en säng. Jag och min Sambo <3 har flyttat runt i andra hand under året och sedan i juli har vi sovit på en luftmadrass. Nu har vi hittat ett mer permanent boende och försöker spara ihop till en säng men det går långsamt för två kulturarbetare. En natt när vi kom hem efter en lång arbetsdag och skulle pumpa upp sängen som vi måste göra varje natt så small det till och hela sängen sjönk ihop i en knöglig hög. Jag vet att det är de historierna vi kommer skratta åt senare men just då var det inte så roligt. Det skulle vara så otroligt skönt att få krypa upp i en riktig säng igen. Både för våra kroppar och sinnen. God Jul!

  Angelica 2015-12-10 22:42:12
  Svara
 • När man som sjuksköterska arbetar och bebisen blir till finns det så mycket som man vill, efter 6 månader sjukskrivning innan bebisen kom saknar man just de dagar som gav en lite extra styrka därför skulle jag en dag för mig själv dyrka, en dag full av lugn så kroppen får kännas extra tung. Av min man har jag sagt att jag önskar mig en avkopplande dag i klapp! :)

  Sanna 2015-12-10 22:37:49
  Svara
 • Min önskejulklapp är en mysig, avkopplande stund med min sambo. För drygt ett år sedan kom vår lilla dotter och sedan dess har vi inte unnat oss den tiden för varandra. I juni gifter vi oss och att få ladda batterierna tillsammans inför det, om så bara för en stund, vore drömmen!

  Johanna 2015-12-10 22:35:38
  Svara
 • Min önskejulklapp är något jag inte kan få. Min mormor brukade alltid göra jordgubbssylt varje jul som vi hade i gröten som vi åt innan tomten kom (såklart bjöd vi tomten också!) Min mormor har nu tyvärr gått bort och ingen kan göra jordgubbssylt som henne, så denna jul kommer kännas lite tom utan den traditionen.

  Becca 2015-12-10 22:27:16
  Svara
 • Jag önskar mig 2 st söta, ludna, långhåriga kattungar att gosa med :).

  Smilla 2015-12-10 22:22:43
  Svara
 • Min drömjulklapp är Jane Koeings armband Love tag. Då jag och min pojkvän har distansförhållande skulle det göra mig så lycklig att få det, då jag skulle bli påmind om honom varje dag!

  Linda 2015-12-10 22:04:50
  Svara
 • Efter att ha tagit pojkvännen för givet för länge vill jag ge honom en upplevelse som vi kan uppleva ihop!

  fanny larsson 2015-12-10 22:00:52 http://byfanny.se
  Svara
 • Jag skulle vilja ta med min bästa vän, som just nu går igenom en tuff period i hennes liv, på en avkopplande och härlig dag tillsammans.
  Att få värma våra frusna kroppar i en bubbelpool och slappna av med en skön massage och bara umgås skulle vara helt underbart.
  Att få fly vardagsstressen och bara njuta av hänga med sin bästis, vad skulle kunna vara bättre? :) <3

  Filippa 2015-12-10 21:59:57
  Svara
 • Min önskeklapp är faktiskt fruktskålen Embrace från stelton, hade tänkt att kickstarta de nya året med att försöka leva lite nyttigare och äta lite mer frukt och ja tror på riktigt att det är lättare att äta om det ”serveras” från något fint fat

  Jannike Hallonqvist 2015-12-10 21:58:16 http://nouw.se/seagullcrying
  Svara
 • Min önskeklapp är min vikt i ost, och ett gymkort

  Tova Midfjäll 2015-12-10 21:55:16
  Svara
 • Min önskejulklapp är lite egentid med min man! Vi skulle verkligen behöva komma iväg lite på tu man hand då det inte blivit så mycket av efter vi fick vår lilla son. Få komma iväg och äta en middag i lugn och ro, dricka lite vin och bara ägna oss åt varandra, myyyys!

  Sofie 2015-12-10 21:46:08
  Svara
 • Önskejulklappen är faktiskt just en spa vistelse med övernattning. Varför? Jo jag och min sambo väntar tillökning nästa år och känner inte att vi kan med och unna oss själva något så dyrt när det dyra en annan person som skall prioriteras och som det skall köpa grejer till (Det är inte lite grejer heller). Det hade varit guld värt att få en speciell kväll bara vi.

  Mira 2015-12-10 21:43:47
  Svara
 • Vilket bra tips!! på grund av att jag har mycket på jobbet har jag faktiskt shoppat många julklappar via nätet i år. Min absoluta önskejulklapp i år är en morgonrock från SoftGoat!! :) Anledningen till att jag verkligen skulle vilja vinna detta presentkort är följande: jag och min sambo är mitt uppe i en flyttkaos!!! Vi kommer att flytta den 30e dec och den 1 januari måste flyttstädningen vara klar. Vilket innebär att vi inte får möjlighet att riktigt slappna av på nyårsafton och fira in det nya året. Därför skulle det vara underbart att kunna boka in en spavistelse kort därpå. Och fira lite i efterhand! :)

  Linnéa 2015-12-10 21:42:59
  Svara
 • En matta att värma och pynta mitt kalla golv med! En spa- vistelse hade varit guldvärt, skola, jobb, sjukhus hit och dit efter ett par år av sjukdom och fortfarande inte blivit bra hade en paus i livet varit underbart. En stund att pusta ut innan det är dags att gasa vidare, high five till oss alla!

  Emma Forsling 2015-12-10 21:22:59
  Svara
 • Min önskejulklapp är en resa, destinationen spelar (typ) ingen roll haha, jag vill bara iväg. Spa hade också förstås varit jäkligt skönt och avslappnande! :)

  Caroline 2015-12-10 21:20:05
  Svara
 • Ååå, vilken rolig fråga! Älskar julen och alla klappar. Känns lyxigt att önska sig en Stella Mccartney Falabella när världen ser ut som den gör idag, men drömma ska man alltid göra och jag tror att mitt liv skulle bli en aning bättre om jag fick krama om denna lilla väska!

  Elin Engqvist 2015-12-10 21:17:16
  Svara
 • Ett stort och härligt matbord när man vill bjuda hem alla sina nära och kära!

  Emma 2015-12-10 21:16:32
  Svara
 • Min önskejulklapp är att jag ska få det fantastiska jobb som jag sökte nu i december! Varför jag hoppas på vinst är för att jag har arbetat stenhårt under flera år och äntligen vågade ta steget och säga upp mig och byta karriär. Läskigaste och samtidigt häftigaste jag gjort! Håller mina tummar på att jultomten kommer med både nytt jobb och en spa-upplevelse!

  Emmy Sandberg 2015-12-10 21:13:27
  Svara
 • Min drömjulklapp är en skruvdragare så att jag äntligen kan få sätta upp hyllor och tavlor i min lilla studentetta. En lägenhet blir så mycket mysigare och mer hem trevlig med saker på väggarna.

  Malin 2015-12-10 21:13:21
  Svara
 • Jag önskar mig en frisk familj. Med sjukskriven pojkvän OCH mamma samt mig själv som (älskar mitt jobb) men jobbar jävligt mycket och halvt ihjäl mig, är dessutom ny på mitt nuvarande drömjobb. Kort sagt, känner mig utsliten och har kraftig brist på återhämtning.

  Sanne 2015-12-10 21:13:17
  Svara
 • Jag och min familj har bestämt oss för inga julklappar iår, utan endast upplevelser och skänka pengar till de som är på flykt, bor på gatan och helt enkelt har det mycket sämre än vi medelklass svenskar. Blir faktiskt lite rädd när jag ser alla kommentarer om saker folk önskar sig, visst man får önska sig vad man vill, men känns det inte lite konstigt att spendera tusentals kronor på prylar när det sitter en tiggare utanför butiken eller när du ser barn som drunknar påväg till Europa på nyheterna? Jag skulle ge bort en spahelg till världens finaste mamma som kämpar varje dag för att alla ska få det bättre <3

  Moa 2015-12-10 21:07:05
  Svara
 • Jag önskar mig allra mest en underbar dejt med min Joakim. Vi har varit tillsammans sedan jag var 16 år (6,5 år) och vi, precis som alla andra, har våra upp och nedgångar och efter denna stressiga och fullspäckade höst längtar jag verkligen efter en superhärlig och mysig dejt tillsammans! Att få denna dejt på ett spa hade verkligen varit att få en dröm i tidig julklapp❤️

  Elin 2015-12-10 21:04:58
  Svara
 • Som singel, sökande och så många timmar förgäves tindrande, står min DRÖMMAN högst upp min önskelista. Varje dag frågar jag mina vänner: Varför kan inte jag också ha samma tinder-tumme och tinder-tur som Petra. Som bara lyckades hitta rätt!
  Äsch, jag kämpar på några svep till. Så får vi hoppas att denna fantastiska presentkort kan få avnjutas med min drömman! Heja Kärleken. #Evigasingeln

  Madde 2015-12-10 21:03:53
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja ha ett abonnemang på snittblommor – inget gör mig så vardagsglad som att ha blommor hemma!

  Josefine 2015-12-10 21:01:03
  Svara
 • Jag flyttar helt själv ut till ett litet torp på landet, 10 minuter utanför stan. Och därför önskar jag mig så sjukt sexiga saker som pallkragar, planteringsjord och en stor spade. Samt en löjligt dyr handväska, en Mulberry Alexa. En jävla kombination, jag vet :)

  Ewa 2015-12-10 20:56:36
  Svara
 • Högst upp på min önskelista står en silverfärgad dualit brödrost. Något jag velat ha sen min mor och far slog till på en för många år sen. Nu i min nyköpta lägenhet har jag allt på plats förutom en snygg brödrost. Jag går alltså och väntar på att behöva köpa eller få en dualit. Vill inte ha något billigt skräp.. Skyggt ska det va;)

  Moa 2015-12-10 20:51:41
  Svara
 • Önskar mig en dag för mig själv allra mest. Om jag vann skulle jag lägga pengarna på en skön ryggmassage på Day Spa, fin manikyr och en lång eftermiddag i Centralbadets jacuzzi. Sedan skulle jag avsluta med att ligga i min pojkväns famn och prata och skratta och ge honom all den energi och kärlek jag laddat mig själv med hela dagen.

  Nike 2015-12-10 20:50:36
  Svara
 • Drömmen vore om det låg en liten fransk bulldog snarkandes under granen på julaftons morgon :) jag borde vinna eftersom min sambo har pälsdjursallergi, ouch.

  Emelie 2015-12-10 20:46:59
  Svara
 • Högst upp på min lista står egentid med min man. Sen vi fick vårt andra barn för ca halvåret sen så har vår tid varit svår att få ihop! Och nu längtar jag mer än nånsin efter att få ha honom för mig själv en helg!

  Stina 2015-12-10 20:42:42
  Svara
 • kallpressad Juicepress – för att kunna starta det nya året på bästa möjliga sätt – att kicka igång en härlig detox å få sprudlande energi:) Lite ying och yang efter all julmat!

  charlotte 2015-12-10 20:34:31
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand