Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Beställa marmor till hallen!

Köksö
Min bästa kompis Mathildas mamma Annika jobbar på Stenentrepenader och de har världens finaste marmor. Det är verkligen skillnad på marmor och marmor. Det är ju svårt att veta vad för typ av block man får för stenen är ju levande och varierar. Men jag litar- och vet att just deras marmor är den finaste av de finaste. Det var Stenentrepenader som jag beställde blocken till min köksö. Och idag måste vi beställa marmor till hallen men står i valet och kvalet.

Golvlister
Åh, är så sugen på att göra så här i hallgolvet. Men det blir ännu ett av våra ”konstiga” projekt som kommer bli svårt, haha. Det kommer iallafall bli en guldlist som ramar in rummet om jag får som jag vill.
http://www.stenentreprenader.se/fonsterbankar.lassoVi måste bestämma oss idag med färg till hallen. Just nu har vi röstat för den mörka Ruivinan. Men jag är sjukt sugen på den rosa Estremoz till hallen med guldlist och mörkgråaväggar. Så fint! Måste bara övertala Markus!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Har du någon aning om vad det är för lampa?
  Den är ju helt magisk!

  Sofia Andersson 2015-12-17 18:37:44
  Svara
 • Jag tycker också du ska ha rosa marmor med guldlist och grått! lät sjukt snyggt, hälsa det till Markus! ;)

  Karin 2015-12-17 16:06:45
  Svara
 • Kan du inte visa vad du köpte i NY? :)

  Ulrika 2015-12-17 10:36:10
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!