Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Flytt mitt i natten och frispråkiga galningar i ny podd.

Flytt

Herregud, vilken vecka. Rakt in kaklet direkt efter semestern. Idag har jag jobbat hela dagen och sedan har jag och Markus packat ihop det sista i lägenheten, plockat ner alla lampor – rubbet. När klockan slog ny dag så satte vi oss i en stor taxi och började frakta över lite saker till Markus lägenhet där vi ska bo nu ett tag tills vår lägenhet är klar. Jag har redan börjat pimpa om här i ungkarlslyan. Det är faktiskt riktigt mysigt redan nu när jag fått hit några av mina möbler (förlåt Markus!).

Gina-Tricot

Nu sitter jag och nattsuddar med en lämning till Metro som måste in imorgon bitti samtidigt som jag lyssnar på mitt och Linns första poddavsnitt.

De första tio minuterna var riktigt jobbiga att lyssna på, men nu när det börjar närma sig slutet är det jävligt kul, haha. Det var så längesedan vi spelade in podden, så jag har glömt av mycket som vi pratade om. Herregud, ni kommer få veta precis allt, allt, allt om mig och Linn. Är uppenbarligen helt jävla frispråkig, ingen censur här inte. Det är ju jävligt tur för mig att jag har en ring på fingret när den här går live. Haha, ni kommer förstår vad jag menar när ni får höra ”I nöd och lust” den 20:e januari.

Imorgon bitti ska jag och Limpan äta en tidig frukost för att sedan spela in podd, podd och mera poddilipodd. Imorgon ska vi prata om gamlingar som hittat kärleken på ålderns höst och mer därtill. Hurra <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tänkte direkt på dig när jag såg köket och badrummet i denna lägenheten :) kanske lite inspiration till er? :) http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-vasastan-city-norrmalm-stockholms-kommun-adolf-fredriks-kyrkogata-3,-8tr-8632505?utm_medium=app&utm_content=iphone&utm_campaign=tipsa

  Mikis 2016-01-16 22:50:48
  Svara
 • Varför säger du inte mer om fin partner? Vem är Lin? Blogg???

  Hanna 2016-01-14 16:55:36
  Svara
 • Vem är Linn? :)

  Smilla 2016-01-14 12:09:25
  Svara
 • Ska bli så roligt att höra podden!

  Lovisa 2016-01-14 10:46:01
  Svara
 • Förlåt, men vilket ointressant ämne! Gamlingar som hittar kärleken….. Nä! Jag tycker ni ska prata mer fritt! Typ mer som. Hanna och Amanda el Lillelördag gör.

  Anna 2016-01-14 09:41:14
  Svara
 • Den byxdressen på dig! Waawaawiiiwaaa
  daylife.se/hosmathilda

  Mathilda 2016-01-14 09:21:35 http://daylife.se/hosmathilda
  Svara
 • Åh ska bli så spännande att höra er podd! :D

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - Skönhet- och fitnessjunkie! 2016-01-14 07:38:57 http://www.johannagrahn.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!