Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Vitt, mocka och sommar!

Gucci-Petra-Tungården

Idag bär jag dubbla dunjackor och ikki boots för att överleva kylan. Satan, vad kallt det var imorse. Det jobbigaste med alla dessa lager kläder tycker jag är eftersvettningarna. Jag är en väldigt varmblodig person eller jag slår om djävulskt snabbt. Varje gång jag kommer in efter att ha varit ute är det som att superklimakteriet bryter ut och svetten bara rinner. Finns det något värre än att gå in i en butik där det inte riktigt är värt att ta av sig jackan för att släpa den i handen och svetten bara rinner längst hela ryggen.

Tänk om man fick springa runt så här idag? I bara shorts och linne! Hittade de här shortsen på Beyond Retro innan jag åkte. Sjukt bra tips om du ska utomlands nu under vintern. De har alltid massa fina unika lite roligare shorts. De har sjukt mycket fina skinnskjorts. Levde i dessa i Kapstaden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • De har garderob på NK, och många andra ställen just för den anledningen ;)

  Isa 2016-01-16 20:42:59
  Svara
 • Skönt att höra att jag inte är ensam med detta problemet!

  Em 2016-01-14 20:05:46
  Svara
 • Du är grymt snygg på den här bilden! Älskar den outfiten!

  Lena Gustavsson 2016-01-14 18:57:05
  Svara
 • Vem vann SPA tävlingen? Du skulle meddela i kommentarsfältet men inte sett att du skrivit nåt, e så nyfiken :D

  BEcca 2016-01-14 18:09:18
  Svara
 • Så snygg!

  Gabriella Joss, 19 år, fru, gravid och toppbloggare 2016-01-14 17:39:00 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Åh, äntligen någon som har det som jag! Trodde jag var ensam om hypersvettning på det viset :P

  Michaela 2016-01-14 17:02:33 http://lifeinflowmotion.blogg.no
  Svara
 • Åh eller hur! Men du Petra, ska man våga satsa på en biker skinnjacka i vår? Eller är det för tråkigt och ute? Allt gott, Alex.

  Alexandra 2016-01-14 16:02:03
  Svara
 • Hade samma problem förra året, svettades som en gris. Min lösning är träningen, har inte alls haft samma problem sen jag börjat träna regelbundet. Sen är det fortfarande jobbigt när en går in och ut om vartannat, typiskt centrumshoping. Då så e de kaos.

  Camilla 2016-01-14 15:36:42
  Svara
 • hej jag har fokuserat jättemycket på rygg och rumpa hela hösten och damn vad jag känner mig nöjd med min kropp för att slit syns verkligen. förutom ett litet område. precis ovanför rumpan har jag en “fettvalk” (elr vad det nu kallas) hur tränar man bort denna? försår du kanske inte har svar på detta eller ens vet vad jag pratar men du verkar ha väldigt bra koll på träning så ger det ett försök. i övrigt trivs jag väldigt bra med att vara lite mullig så hade helst inte gått ner i vikt utan hlr tränat bort problemet om det går?

  alexandra 2016-01-14 13:17:41
  Svara
  • Svar på alexandras kommentar.

   Som du ju vet går det inte att punktförbränna… Vill du bli av med en fettvalk får du dieta och bli av med dem alla.

   Julia 2016-01-14 22:07:38
   Svara
 • Gud vad skönt att höra att jag inte är ensam om att ha eftersvettningar. You are my hero Petro. Inte bara pga svettningar utan allt annat du gör och säger såklart ;)

  Hannah 2016-01-14 12:53:14
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!