Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Sista flyttlasset & Magasinering med Smartbox!

pomeranian

Den här dagen har tagit på krafterna. Nästa gång, om några år, när jag säger att jag är sugen på att flytta igen. Påminn mig om den här dagen. Säg åt mig att tänka om. Vilken pers. Dagens lyckorus var iallafall den här ursöta hunden som jag ville sno med mig hem. Jag vill så gärna ha en lurvig kompis. Det var en riktigt skönjävel till hund.

Stuckatur

Sedan kom Smartbox och hämtade allt som skulle magasineras. Så skönt att kunna magasinera allt. Jag och mamma gick en miljard vändor tillsammans med Kalle från Smartbox. Det kändes nästan som att vi var med i ett videospel. Kartongerna tog aldrig slut. Det var som att så fort man vände bort ryggen så ploppade det upp en ny. De kör alltså ut en träbox i en lastbil som du får fylla och sedan magasinerar dem det åt dig. Så smart, hade dem sist jag flyttade med.

Sedan gjorde jag och världens bästa mamma ett hästjobb och körde över de sista sakerna till Markus i omgångar. Vad hade jag gjort utan mamma? Hon har hjälpt mig så mycket med den här flytten. Världens bästa mamma – tack från hela mitt hjärta <3

Och tack min kärlek för den här tiden. Även om vår kärleksaffär inte höll mer än 1 1/5 år kommer du alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Tur att vi skildes åt som vänner, så jag får komma och hälsa på nu när du blivit tillsammans med Dasha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Har två såna hundar hihi. Världens gosigaste är dom!

  Malin 2016-01-18 08:46:31 http://malinnorrman.devote.se
  Svara
 • Tack för skärbrädan!!!!

  Kalle 2016-01-15 23:45:03 http://Smartboxes.se
  Svara
 • Hej!
  Sprang över den här sidan och har verkligen ingen vinning i att sprida den vidare, men en del av plaggen kändes verkligen så du. Har heller inte själv testat att beställa där ifrån. Men som sagt, ett tips bara.
  http://stelly.com.au/40-playsuits-jumpsuits?gclid=CKDsqqrErMoCFYTacgodRl0NtQ

  Fortsatt lycka till med renoveringen av nya lägenheten!

  Mikaela 2016-01-15 20:24:45
  Svara
 • Hej Petra!

  Jag behöver hjälp, är på jakt efter de perfekta solbrillorna från Dior (so real) och du har den rätta färgen!! VAD heter den?
  Vet att du har 2 par, men dessa som Michaela provar (här: http://www.forni.se/2015/07/17/solglasogon-fran-dior/#comments) är de mest perfekta jag sett. Behöver få reda på namnet på färgen, glaset etc. OM någon har koll så är det du!! PUSS och KRAM <3

  Sofia Kempe 2016-01-15 11:39:56
  Svara
  • Svar på Sofia Kempes kommentar.

   THese ones? http://www.neimanmarcus.com/en-fi/Dior-Dior-Reflected-Peaked-Aviator-Sunglasses-Copper-Accessories/prod183560168_cat8380898__/p.prod?icid=&searchType=EndecaDrivenCat&rte=%252Fcategory.jsp%253FitemId%253Dcat8380898%2526pageSize%253D30%2526No%253D0%2526refinements%253D&eItemId=prod183560168&cmCat=product If not, google rose gold dior sunglasses and you’ll find the ones youre looking for :)

   mikaela 2016-01-17 11:09:37
   Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!