Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Testa ny hudvårdsserie: Cetaphil

Cetaphil-Apoteket
Igår var jag och hämtade hela det här kittet från Cetaphil på kontoret.
Min ansiktstvätt tog slut i Sydafrika och jag har inte hunnit handla någon ny under förgående kaosvecka. Så jag har tvättat mitt ansikte med vanlig tvål i nästan en och en halv vecka (förlåt ansiktet). Ni kan ju tänka er hur förbannat snustorr jag är nu med en bränna som fjällar och minusgrader. Har försökt kompensera ansiktet genom att smörja in det med en riktigt fet kräm, men det har bara gjort att jag blivit ännu torrare. Som att krämen täppt till huden istället för att absorbera upp fukten.

Jag kommer att prova Cetaphil nu framöver i fyra veckor. Jag måste säga att förpackningarna kanske inte får hänga på front row i badrumshyllan, snarare ståplats längst bak. Men det är ju innehållet som räknas och tydligen ska Cetaphil vara helt insane.

Gentle-Skin-Cleanser-Cetaphil
Det är en av världens mest sålda hudvårdsserier.
Tydligen använder varenda fotomodell och kändis produkterna om jag ska tro min främsta källa, Google. Haha, jag googlar allt, allt, allt. När man söker på märket kommer det bara upp artiklar som: ”The 10 secret beauty products celebrities swear by” eller ”The A-list secret to good skin”. Produkterna ska vara väldigt skonsamma och mjukgörande. Det är som gjort för mitt misshandlade snustorra ansikte och kropp.

Mina smalben ser liksom likbleka ut, blekare än innan jag åkte utomlands för att jag fjällar så mycket. Nästan som att jag har höga fotbollsstrumpor, haha. Otroligt sexigt med hud som liksom bildar ett extra lager skinn på kroppen. Måste skrubba mig och bada i den fetaste varianten som jag fick – extra extra moisturizing cream.

Cetaphil KrämSka kötta på den här krämen på smalbenen, haha. Så här kan vi inte ha det. 

Tydligen har hela världen fått ta del av Cetaphil. Sverige är nämligen en av de sista länderna de lanserar i. Och nu ska jag lilla jag få prova det. Lovar att avlägga en superrapport efter mitt användande, de verkar faktiskt riktigt lovande. Från torrboll till mjukis.

Inlägget är i samarbete med Cetaphil. Produkterna finns att köpa på alla apotekskedjor om ni är sugna på att prova. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Krämen t ansiktet ok. Rengöringen tar verkligen inte bort någonting. Sämsta jag provat.

  Inga-Lill 2016-01-22 07:56:40
  Svara
 • Jag kommer definitivt att prova den! Speciellt nu när vintern slår som värst så känner jag att min hud behöver extra omsorg. Det kanske inte funkar för alla hudsorter men jag måste testa och se om min hud blir slätare….kanske?

  Rosa 2016-01-21 09:04:26
  Svara
 • Jag håller med. Om man ska tro innehållet så bör de verkligen ändra på förpackningen. Ser ut som tvålförpackningar anpassade till sjukhus. Ser oerhört billigt och icke trovärdigt ut.. Kommer inte köpa dem hur bra de än påstås vara så för min del hade de kunnat spara sponsringen i varenda blogg.

  Mary 2016-01-20 16:04:19
  Svara
 • Jag rekomenderar Akademiklinikens hudvårds produkter de är världsbäst och då har jag provat i princip allt innan. Efter varje gång jag tvättat ansiktet känns det som jag gjort en kemisk peeling typ mandel peel.

  Eva 2016-01-19 18:48:30
  Svara
 • Som torris de luxe var jag ju tvungen att haka på trenden för en billig penning. Har inget att säga om tvätten, den gör sitt jo. Krämen gör mig inte mer torr än något annat heller utan funkar okej. Fast några underverk blev det inte förstås.

  Annika 2016-01-19 14:01:25
  Svara
 • bara kemikalier o parabener?

  gg 2016-01-19 11:20:14
  Svara
 • PETRA! Ber till alla makter att du ser detta. Jag ska på ett februaribröllop (otraditionellt, vad jag fattat det som – klädkod festive!). Kan man sov kvinna ha en svart kostym med vida kostymbyxor? Kan inte du droppa lite tips för oss som inte gillar att glida runt i klänning och helst i monokromt.

  KRAM!

  Anna 2016-01-19 11:12:27
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Håller med föregående talare. Men en jumpsuit eller kostym i en fin färg kanske? Typ ljuslila, smaragdgrönt eller korall?

   Hoppas du hittar mågot!

   Mikaela 2016-01-22 12:31:48
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna,
   Nu är jag inte Petra men jag svarar ändå :)
   Svart och vitt är de färger du ska undvika på bröllop! Svart pga att det är sorgens färg och vitt för att det är brudens färg.
   Vill du ändå ha svart eller vitt så tänk att max en tredjedel av din outfit ska vara den färgen.. Typ svarta/vita byxor till färgad överdel eller kanske svarta pumps till en klänning i en annan färg? Gå loss med en färg istället! kanske en jumpsuit kan funka?

   Lollo 2016-01-20 14:01:46
   Svara
 • Mitt favoritmärke när det kommer till hudvård är Eve Lom, fick ett prov på deras Cleanser i en Look Fantastic Beautybox och blev fast. Köpte sedan hem Morning Time Cleanser (en speciell rengöring som man bara har på morgonen, den är underbar) och Rescue Mask. Wow! Använt dme i snart tre månader och även fast plånboken svor så tackar mitt ansikte mig. http://www.evelom.com/

  Stephanie 2016-01-19 10:25:03 http://www.stephaniehak.com
  Svara
 • http://wellandgood.com/2010/07/20/cetaphil-why-the-popular-cleanser-isnt-doing-your-skin-any-favors/

  förlåt, glädjedödaren här – vört att läsa då cetaphil e enbart kassa kemikalier (parabener) och vatten..

  emma 2016-01-19 04:37:31
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Emma, tänkte länka till exakt samma artikel! ☺️. Bara en massa kemikalier och parabener. Skulle aldrig smeta på det på min hud!

   Sandra 2016-01-19 10:15:26
   Svara
 • Älskar cetaphils face and body lotion!! Såå gosig för ansiktet, brukar köra den på kroppen också typ var 3e dag :) inte testat tvålen än, kör cetaphil lotion tillsammans med dermalogicas special cleansing gel o det funkar fantastiskt bra på mitt ansikte! Bättre än flera andra dyra märken

  Mimi 2016-01-18 23:11:51
  Svara
 • Så spännande! :) jag ska också precis börja med ny hudvård! Köpt dermalogica! :)

  Gabriella Joss, 19 år, fru, gravid och toppbloggare 2016-01-18 22:54:53 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Fina Petra!

  Var har du fixat dina läppar? Så snyggt gjort!

  Alexandra 2016-01-18 22:50:17
  Svara
 • Testat serien till ansiktet, hudkrämen är helt magisk, men ansiktstvätten är så mjäkig att all smink sitter kvar efter att man har tvättat. Ska bli kul att höra vad du tycker. Kram

  Nadia 2016-01-18 22:19:48
  Svara
 • Hrm.. I USA anses det som ett av de sämre märkena inom hudvård. Kan köpas på bensinmackar till och med. Bara typisk amerikans underklass som använder det där.

  Nathalie 2016-01-18 22:02:33
  Svara
 • Jag älskar dem produkterna!!

  Sara Kylhed 2016-01-18 21:27:25 http://www.nouw.com/sarakylhed
  Svara
 • Jag googlade precis och typ alla reviews sa att den var för stark för ansiktet och har fått mediokra rankningar…

  linnéa 2016-01-18 21:02:18
  Svara
 • Jag skulle vilja fråga dig Petra på vilken klinik/salong du brukar göra behandlingar, samt injektioner/fillers?
  mvh Anna

  Anna 2016-01-18 20:44:22
  Svara
 • Lova du gör en apartment tour video när er lägenhet är klar! x

  linda 2016-01-18 20:11:48 http://theglossiernerd.tumblr.com
  Svara
 • Spännande. Vilken prisklass? :)

  Kajsa 2016-01-18 19:13:05 http://www.kreativaladan.se
  Svara
 • Ser verkligen framemot en recension av dessa produktrackare! Har själv en torr och jäklig hy och mitt badrum ser mer eller mindre ut som ett apotek eller ”parfymdisk” med överflöd av produkter. Tycker att Emma S Skincare faktiskt har varit bland det bästa jag testat och jag har testat MYCKET! Parfymfria dessutom! Kram

  Ida 2016-01-18 18:49:41 http://www.idior.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!