Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nytt Matbord!

Elipse-Matbord

Bild: Dimore Studio

Vi måste köpa ett nytt matbord till nya lägenheten. Jag är så sugen på ett enormt elipseformat bord. Antingen i glas eller marmor. Lite som på bilden ovan. Frågan är bara vad vi ska ha för underreden till? Vi vill kunna sitta ett stort gäng runt. Hur fin är väggfärgen på den här bilden? Och lamporna på väggen!

Rosa-Marmorbord-

Snubblade över det här soffbordet från Vincenzo de Cotiis – hur fint är det? Jag orkar inte. Hade gett min vänsterhand för det här bordet.  Haha, det skulle nog inte ens brytt mig om min vänsterhand, bordet kostar antagligen en miljard.

Dimore
Hur härliga färger är det i det här rummet? Tänk om man kom hem hit efter jobbet och vintermörkret.

Matbord---

Formen på skivan kommer alltså bli något liknande det här bordet. Fast större! Har ni sett något liknande? Funderar på att beställa en skiva och hitta fina ben till. Men det blir en jävla mastadont skiva.

Sekelskifte
Och det här rummet – hur drömmigt är inte det?

PastellSå fint med målat tak. Sjukt sugen på det med.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Petra, ditt liv är så inspirerande! keep it up! :) såg att du inte har någon kategori för alla fantastiska resor du gör? Vore underbart om dessa fanns samlade på ett och samma ställe så att man enkelt kan kika in och insupa lite härlig reseinspiration! ville bara säga det, men i övrigt tackar jag så himla mkt för finfin inspiration och härlig energi! kram!

  R 2016-01-22 15:10:43
  Svara
 • Något som slår mig, hur vackert det än är med marmor… det kan blir väldigt kallt och oskönt att luta handen/armen mot en bordsskiva av marmor. Tänker att det kan bli ett störningsmoment i en annars väldigt härlig middagsstämning. Och det kanske blir rätt slamrigt…? Kan såklart undvikas med tabletter eller duk, fast då ser man inte lika mycket av bordet. Ha en härlig helg!

  Alice 2016-01-22 14:03:21
  Svara
 • Besök gärna min webbplats/blog www.rblakstad.com för en rejäl dos av design. Join the fest.

  Rebecca Blakstad Bergström 2016-01-22 13:23:24 http://www.rblakstad.com
  Svara
 • Designa själv, då blir det precis som ni vill ha det :)

  http://www.snickis.se/index.html

  Madde 2016-01-22 11:47:37
  Svara
 • Vi har precis köpt Eero Saarinens matbord och älskar den! Helt underbar!!

  Emma 2016-01-21 20:45:27
  Svara
 • Fantastiskt!

  Kajsa 2016-01-21 20:38:25 http://www.kreativaladan.se
  Svara
 • Eero Saarinens bord för Knoll är ju magiskt. Finns i massa marmorvarianter. Plats för 8-10 pers. http://www.knoll.com/product/saarinen-oval-dining-table-96

  Hanna 2016-01-21 17:36:26
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!