Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tidbrist

HUnd-

Tid, ge mig mer tid. Jag vill bara att den här veckan ska vara över. Haft noll livspepp den där veckan, bara massa stress och det är inte alls likt mig. Efter den här veckan är det jag som lär mig säga nej – jag måste verkligen lära mig att jag inte kan vara på hundra ställen samtidigt. Jag känner mig konstant otillräcklig. Ni vet när det inte spelar någon roll om hur mycket du försöker och stressar för du kommer ändå aldrig kommer hinna klart. Som en dålig dröm när man springer i en labyrint men aldrig kommer ut. Vill ha helg nuuuu!

Tack för alla era kommentarer om podden! Kul att ni gillade den. Ska svara på alla kommentarer snarast möjligt. I nästa avsnitt av podden kommer förlovningen. Idag skulle jag bara vilja mysa med dessa två kramdjur, Markus hund Nova och hans mammas katt Månsson.

Ikväll ska iallfall jag och Markus gå på bio och se ”En man som heter Ove” så peppad på att se den.

Hund

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jag tillhör också den skara som fullkomligt ÄLSKADE podden! Du är ju helt fantastisk! Så roligt att du bjuder så mycket på dig själv. Tack för det! Måste också säga att jag tycker lite synd om dig som verkar vara så busy och stressa runt hela tiden. Men du verkar ju veta var problemet ligger själv. Det är ju första steget. Jag kan garantera dig att du kommer må så mycket bättre om du hittar en terapeut/psykolog som du trivs med. Som ger dig verktygen du behöver för att kunna säga nej och göra om i prioriteringslistan. Vill bara ge dig en kram när du skriver att du inte hinner med och mår dåligt. Så – KRAM! (Heja dig!)

  Christine 2016-01-25 12:48:46
  Svara
 • Uppskattar din blogg Petra, och den tid du lägger ned på den. Tycker den blivit lite roligare senaste tiden. Mer blandade inlägg, roliga bilder som dessa och de med misslyckade upphopp på stranden..

  Malin 2016-01-22 19:37:12
  Svara
 • Jag älskar att din kille alltid bär hunden fast den är så stor : D.

  Mathilda 2016-01-22 08:59:45
  Svara
 • Ni är så himla snygga tillsammans! Lyssnade på podden – bland det bästa jag hört! Så roligt när ni är så avslappnade, fortsätt så!

  Petra 2016-01-22 08:35:19 http://www.nouw.com/petris
  Svara
 • Oj vilken fin hund. Skriv jättegärna om den och fler bilder.

  Karin 2016-01-21 21:31:51
  Svara
 • Herregud vilken söt hund! Antar att den inte bor med er? Kan du inte skriva lite mer om den hehe? Kanske lite töntig fråga men tyckte den var så gullig!

  V 2016-01-21 19:14:29
  Svara
 • Ett tips!
  Ta hjälp från någon, tex en samtalsterapeut, där kan man få lära sätt att säga nej på, samt förstå innebörden av att göra det. Det är inte det lättaste!
  Bättre att ta tag i det innan du går in i den berömda väggen.

  Att försöka värdera vad som är viktigast i livet.
  Klyschigt kanske…. Men det går inte att äta kakan och ha den kvar. Tyvärr :).

  Det är supertråkigt att ibland behöva säga nej till superroliga saker. Men kanske nödvändigt för att en inte ska braka ihop.

  Lycka till och ta hand om dig :).
  Kram

  Smilla 2016-01-21 12:58:35
  Svara
 • Hej! Tänkte på det här med att säga nej och hur stressad du blir av allt du måste göra. Du låter precis som mig innan jag nästan gick in i väggen. Sjukt bra att du är medveten om att det inte är hållbart och att du borde prata med någon. Det hjälper. Gör det innan det är för sent, det har gått nästan ett år och jag kan fortfarande inte köra 100%. KBT fungerade riktigt bra för mig. I övrigt, sjukt bra podd!

  Johanna 2016-01-21 12:24:52
  Svara
 • Åh, en man som heter Ove är så himla bra! Både skrattade och grät.

  Paula 2016-01-21 12:16:48 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!