Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

”Världens smartaste väckarklocka” ska hjälpa dig att göra slut med din snooze-knapp

Väckarklocka

Som ni vet är jag allt annat än en morgonmänniska. Jag har så svårt för att gå upp på morgonen och jag skulle vilja säga att snoozeknappen ofrivilligt är min bästa vän. Jag märker inte ens att jag stänger av den. Hur bra är den här väckarklockan? Synd att den inte gått i produktion än, en kompis hittade den på Kickstarter (se här!).

Vad är era bästa tips för att komma upp på morgonen? 

”Ruggie är en grå matta vars alarm bara kan stängas av om du sätter fötterna på den. Och det räcker inte att du nuddar den med en tåspets, du måste lägga vikten på fötterna och hålla kvar dem i minst tre sekunder, allt för att garanterad att du faktiskt vaknar. Att du faktiskt måste sätta dig upp för att stänga av alarmet gör det betydligt svårare att somna om.

När du väl fått mattan att tystna kan Ruggie spela upp ett meddelande till dig. Kanske vill du höra ett inspirerande citat eller en rolig röst som får dig att skratta? Ruggie skriver själva att ”om Ruggie kan hjälpa dig att gå upp fem minuter tidigare varje dag hela ditt liv och vi förutsätter att du kommer leva 80 år så innebär det att Ruggie ger dig 100 extra dagar”!

Under kvällarna kan Ruggie extraknäcka som en nattlampa. Om du kliver på mattan så lyser en digital klocka upp i hörnet, den blir sedan mörk automatiskt efter 20 sekunder.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Petra! Kan du inte skriva om hur det gick med floristjobbet för tjejen som du skrev om i tidigare inlägg? Du är så himla grym, fortsätt att vara så omtänksam och härlig som du verkar vara.

  Podden är så rolig och människor älskar när du bjuder på dig själv :) väntar spänt på att höra nästa avsnitt!

  Stor kram

  Johanna 2016-01-23 09:09:21
  Svara
 • Jag gör som Michaela, sätter mobilen på larm och lägger telefonen 1-2 meter ifrån sängen. Har dock hänt att jag dragit in telefonen med hjälp av laddaren ;-) Hahaha så tips är väl att sätta den på något högt så att man inte kan dra den till sig. Kanske på ett bord (man vill ju inte dra ner den i golvet).. ;-)

  Jessica 2016-01-23 02:28:04
  Svara
 • Har samma problem och mitt bösta tips är:

  Jag har två mobil (jobb och privat) där jag ställer alarm på båda men jobbmobilen sätter jag en bit från sovrummet vilket gör att jag måste kliva upp ur sängen för att stänga av.

  Michaela 2016-01-22 22:41:58
  Svara
 • Testa en app som heter SpinMe; för att den ska sluta ringa så måste man ha båda tummarna på skärmen, ställa sig upp och snurra två varv. Jag tycker att det är helt sinnesjukt jobbigt att gå upp, men SpinMe har gjort det lite lättare att faktiskt komma upp ur sängen!

  Sofia 2016-01-22 20:07:46
  Svara
 • Jag brås på pappa och säger detsamma som han skulle säga: Gå upp när klockan ringer! För ligger ”jag”(pappa, jag med för den delen) kvar sover jag resten av dagen. Så det bästa är att gå upp när klockan ringer, pressa/gör iordning grönjuice och en shot och du är redo för dagen, vaknar till liv. Sedan är det bra att gå och lägga sig i tid om man har svårt att komma upp på morgonen. Men jag tror verkligen på att antingen är man morgonmänniska eller kvällsmänniska. Det gör det lättare för mig då jag hellre fångar dagen än kastar bort den.

  Sedan finns det något citat som säger att gud säger ”oh crap she’s up” när man går upp, ej snoozar( ej troende) men det är en väldigt bra tanke.

  Anonym 2016-01-22 19:40:05
  Svara
 • SÅ BRA IDÉ!! :D

  Btw. asså jag ääääälskar er poddcast!! Min nya favvo poddi :)

  Julia 2016-01-22 18:14:50 http://juliassnapshots.forme.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!