Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Jag letar efter Sveriges fulaste studentrum #fulaststudentrumvinner

_Sveriges-fulaste-StudentrumHar du eller någon du känner Sveriges fulaste studentrum? 

Ni som läst bloggen flitigt senaste tiden vet ju att jag håller på och renoverar en studentlägenhet. Vilket är så kul, för man får verkligen tänka till när det kommer till förvaring och hur man disponerar ytan. I förra veckan fick jag ett samtal av ICA student som vanligtvis gör studenters liv lite enklare med massa förmåner och erbjudanden på allt från matinköp till val av bank.

Nu är det så att de har frågat mig om jag kan hjälpa till att både HITTA och STYLA om Sveriges fulaste studentrum. Så är ditt studentrum en total katastrof eller känner du någon som skulle behöva en total makeover så tycker jag att ni borde vara med och tävla!

Liten-ytaVill du hellre bo så här? Ansök!

Allt du behöver göra för att tävla är att gå med i ICA-student och ladda upp en bild på ditt studentrum på Instagram taggad med #fulaststudentrumvinner – så har ni möjlighet att få hem mig till er för att göra om lägenheten eller studentrummet till ett värde av 30000 kronor.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA ER (eller någon ni känner) TILL TÄVLINGEN!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Spännande! :)

  Gabriella Joss, 19 år, fru, gravid och toppbloggare 2016-01-27 21:20:58 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Det här osade ju klassförakt

  Linnea 2016-01-27 15:28:01
  Svara
 • Hej! Apropå något helt annat, men du är en stilförebild för mig och många andra, kan du imte tipsa om what to wear to work? Jag tror det finns flera (som precis som jag) unga kvinnor i en arbetsmiljö där männen har kostym. Det är en svår balansgång mellan att vara ”rätt” klädd och att vara tantigt klädd. Tack!

  Isabelle 2016-01-27 11:25:46
  Svara
 • Önskar att jag bodde i Sveriges fulaste studentrum nu! :)

  emma 2016-01-27 11:10:16 https://londonemmablog.wordpress.com/
  Svara
 • Så synd att jag inte pluggar längre. Min granne i korridoren där jag bodde hade verkligen rummet from hell. Väggar i svart, lila och mörkgrönt. En dörr med knivmärken i. Möbler som någon måste ha målat när de gick på LSD. Helt sanslöst. Men detta är 5 år sedan så förhoppningsvis har någon redan åtgärdat problemet.

  Lina - Hard work for a little glamour 2016-01-27 10:00:28 http://Linanilsson.se
  Svara
 • Ska bli så spännande & se hur du gör om en student lägenhet. Du är ju så duktig!!

  Emma 2016-01-27 09:54:22 http://Emmabjorndahl.se
  Svara
 • Haha, vilket rum.. :) Jag har ett studentrum, kanske inte såååå illa men skulle inte skada med lite tavlor och en sänggavel. Vill du komma och fixa det? :D

  Sara Kylhed 2016-01-27 09:23:57 http://www.nouw.com/sarakylhed
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!