Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Så får du honom på fall, Plötsligt händer det & Marmor Orgasm!

I nöd och lust

Nu har jag och Linn precis spelat in podd hos Perfect Day. Vi har en ny tradition att alltid skrapa triss efter vi spelat in. Ni måste, måste lyssna på nästa veckas avsnitt – det blev så bra. Eller det kommer bli fantastiskt när världens bästa klippare Johan lagt sina magiska händer på materialet. Vi pratar nämligen om sms, hur du får honom på fall och ja, viss manipulering. Stay tuned.
Populära-Poddcaster
Och sedan vill jag och Linn tacka er för att ni finns och för att ni gillar vår podd, ”I nöd och lust”. För vi har toppat Itunes populärast lista hela veckan. Tack, tack, tack – vinner vi på Triss någon gång under alla dessa miljoner veckor så ska vi ställa till med världens största poddbrakfest har vi bestämt <3

Metro-Mode-Jobb

Nu sitter jag och Linn på Anglais och jobbar. Jag håller på med det sista inför vår Home-bilaga som kommer om dryga en och en halv vecka. Så taggad, känns som tidningen verkligen fått ett lyft och den blir verkligen så snygg (om jag får säga det själv, haha). Typ slitit håret av mig med den här bilagan. Så jag hoppas ni gillar den.

Jonathan-Zawada

Okej, skit i jobb. Kan vi istället prata om något mycket väsentligare nämligen min senaste designcrush Jonathan Zawada och de här borden han gjort för Matter Made.

Jag fullkomligt älskar 2016 inredningsmode. Jag har aldrig riktigt gillat det för avskalade typiska skandinaviska minimalistiska: kvistar, naturmaterial och allt-går-i-samma-nyans-jag-ser-inte-vad-som-är-vad trenden som varit i ropen senaste två åren. Nu jävlar börjar folk ÄNTLIGEN elda på med färg. Italiensk lyx och art deco svämmar över i butikerna. Djärva kombinationer och bara X-ALLT.

I LOVE IT.

Jonathan-ZawadaJaaaaaaaaaaaaaa, jaaaaa, jaaaaaaa!
Elettra'-lounge-chairs-by-BBPR-for-Arflex

Åh, eller de här ”Electra” stolarna B.B.P.R för Arflex. ”Håll käften, råna en bank, ta ett sms-lån” – snygga. Om jag ändå hade 8,000 euros till övers. Har du det? Japp, då är det bara att gratulera – här finns de!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh ja, håller med till 983724%! Älskar den italienska stilen, så oblyg! Har också skrivit om det på bloggen.

  Kajsa 2016-01-29 19:07:44 http://www.kreativaladan.se
  Svara
 • Precis plöjt de 2 första podavsnitten o fy fan vad jag älskar er! Bästa podden på länge :)

  Nathalie 2016-01-28 19:56:13
  Svara
 • Åh, podden är så bra! Och braaaa inspiration!

  Sara Kylhed 2016-01-28 17:32:07 http://www.nouw.com/sarakylhed
  Svara
 • Snygga fåtöljer men hur obekväma?

  Katja 2016-01-28 12:51:32
  Svara
 • Hej Petra,
  Jag undrar om du utför inredning i form av materialval till ett nybygge 325kvm som skall ske. Då du har den smak jag tänkt mig så önskar jag att komma i kontakt med dig.

  Belinea 2016-01-28 10:31:36
  Svara
 • Hej! För ett tag sen skrev du ett inlägg hur du lägger din bas sen skulle du skriva om hur du får ditt glow, hur du sminkar dina ögon osv. Kan du inte göra nåt av dom inläggen snart ;)
  Kram Linda

  Linda 2016-01-28 09:50:12
  Svara
 • Måste säga att jag älskade erat första avsnitt av poddcasten! Jag och syrran satt i bilen och lyssnade och va satt tillomed kvar efter vi hade parkerat för att lyssna klart, har inte garvat så mycke på länge! :)

  Reiven 2016-01-27 21:15:13
  Svara
 • ÄLSKAR marmor

  Gabriella Joss, 19 år, fru, gravid och toppbloggare 2016-01-27 21:08:30 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!