Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nytt poddavsnitt: Få honom på fall, SMS-logik & taktik!

Så-får-du-honom-på-fall

Sms:en, taktiken – så får du hen på fall. Hur tänker egentligen män och kvinnor  i vår närhet? Du har spanat in hetaste puddingen ALIVE, men hur får du hen på fall? Ja, inte vad fan vet jag eller Linn – men vi har tagit hjälp av våra dejtinggudar.

In och lyssna på tredje avsnittet av ”I nöd och lust” såklart – klicka här!

I-nöd-och-lust-

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Alltså, fan vad jag älskar eran podd!! Så hög igenkänningsfaktor på vissa grejer och jag kom på mig själv med att sitta och skratta högt på bussen när jag lyssnade på den. Man vill ju bara komma och hänga med er, så jäkla goa <3

  Sandra 2016-02-04 14:21:33
  Svara
 • Kan ni inte prata mer om tinder eller nätdejting överlag, hur gjorde du osv på tinder. Ska man som tjej skriva först? Vad ska man öppna med osv.

  Karolina 2016-02-04 08:57:30
  Svara
 • Sååå bra podd!

  Erika, sambo, new york 2016-02-03 23:31:07 http://Erikalindgren.com
  Svara
 • Såååå grym podd alltså!!!:D men kan ni inte snacka om sms med nya flingar? Typ är killar generellt sämre på att sms frekvent än vi tjejer?! <3

  Erika 2016-02-03 22:22:13
  Svara
 • Hahahaha asså så jäkla roligt och bra avsnitt :D

  Julia 2016-02-03 20:53:19 http://juliassnapshots.forme.se
  Svara
 • Älskar er podd! :D Kan ni snälla inte prata om tinder?! Typ erfarenheter men också tips och liknande! Precis börjat ge mig in i djungeln och enbart fått napp av skitsnygga men riktigt creepy killar som typ bara vill ligga – det kan ju i och för sig vara väldigt trevligt med men det är på nivån typ att jag frågat om vi ska ta en drink/promenad (vem vet vad det sen kan leda till) men killarna i fråga har direkt (utan att ens träffat mig, hallååå kanske är jag värsta idioten?! hehe) sagt att det vill ha sex, hur wierd är inte det. I alla fall, vore såå kul och höra mer av era erfarenheter! :D Puss!

  Tova 2016-02-03 19:54:34
  Svara
 • Hej Petra. Jag är ett fan av din podd, den är superbra! Jag undrar lite hur du ser på feminism och kvinnliga könsnormer? Dejtingtipsen du ger från Matthew dejtinggurun känns nästan lite utdaterade, eller är det bara jag som tolkar er fel?

  Klara 2016-02-03 16:04:16
  Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Hahaha, jag håller med. Men jag säger också att man ska ta dem med en stor nypa salt. Jag vill mer trycka på att jag och Linn är lite för ”jag kan själv, behöver ingens hjälp” tjejer.

   Petra Tungården 2016-02-03 17:40:13 http://petra.metromode.se
   Svara
 • Var har du köpt den här klänningen?
  http://www.chic.se/vimmel-kandisarna-pa-fashion-week-stockholm/

  Mia Sahlén 2016-02-03 15:41:54
  Svara
 • Er podd är underbar! Skrattar så himla mycket.

  Lina - Hard work for a little glamour 2016-02-03 15:38:17 http://Linanilsson.se
  Svara
 • DU och Linn räddar min vardag! Jag så ler av skratt/lycka för mig själv över hur mycket jag håller med i det ni säger, så sant och så rätt!!
  Känner igen mig i 95% av det ni pratar om.
  Bästa podden på länge!!

  Mer ” I nöd och lust” !!!!!!!!!

  Rebecca 2016-02-03 13:57:19
  Svara
 • Petra!! Din rosa kjol du hade på dig häromdagen som är med lite slits och i knälängd, vart är den ifrån? Så fantastiskt snygg!

  Sara 2016-02-03 13:15:56
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind