Något som jag ofta har färdigt i kylen är tonfiskröra. Vilket är perfekt de dagar jag har bråttom eller inte orkar laga middag. Det här är nämligen världens godaste tonfiskröra, som dessutom är nyttig. Idag har jag flängt runt hela dagen, sedan lunchtränat på Kampsportslabbet och sedan hem för att hinna jobba lite innan Elle Decorationsgalan ikväll.
På morgonen brukar jag äta den på en glutenfri knäckemacka och nu till lunch kan du bara skiva upp lite sallad.
Gör sÃ¥ här:Â
Blanda 1/2 creme fraiche/Turkisk yogurt (eller vad du nu har hemma). Du kan blanda med kvarg, men det är inte lika gott.Â
Hacka massa saltgurka (älskar det). Alltså jag skojar inte när jag skriver MASSA. Har lätt minst 1 dl.
Färsk hackad dill
2 burkar tonfisk (jag föredrar i olja)
1 halv rödlök
Citron (är jag lat eller har ont om tid pressar jag i en färdigpressad, annars färsk) (SVINMYCKET CITRON, mesa inte!)
Salt & peppar (jag brukar ha örtsalt istället)
Röran blir typ godast när den fått gosa ihop sig under natten. Perfekt snabbmat <3 Snart kommer ett inlägg med min helg i bilder!