Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

I nöd och lust: På date med hela världen… Om åldersnojor, fördomar och föräldrar.

2820_191272410586_5604455_nKolla där i mitten, min och Linns första bild tillsammans. Fint.

Ni vet vad det är för dag? ONSDAG! Och vad betyder det? NYTT AVSNITT AV ”I NÖD OCH LUST” – Hurra! 

I dagens avsnitt pratar vi om hur otroligt gamla vi blivit. Hur både jag och Linn måste googla bae för att förstår vad alla hastaggar på instagram, vi snackar om fördomar och våra fantastiska föräldrar. Kanske främst om min galna pappa som är ett riktigt original.

På date med hela världen!

LADDA NER AVSNITTET HÄR! 

2820_191272460586_412653_n

Och här är första bilden jag tog på Linn någonsin <3 Världens finaste människa och vän. Puss på dig! Älskar dig till månen och tillbaka. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Älskar verkligen er podd Petra!! Har tänkt på en grej nu som det vore så kul att höra er åsikt kring! När man dejtar någon helt ny, som man varken är vän med på facebook eller följer på instagram. När är det då ”OK” att skicka iväg en vänförfrågan?
  Till saken hör att jag har dejtat en kille jag träffat på Tinder nu i någon månad, vi har väl varit på ca 5 dejter och hörs i princip hela tiden via sms och telefonsamtal. Det är alltid han som varit mest på, hört av sig heela tiden och svarar alltid inom 1 minut på sms (jag hinner knappt blinka på så kort tid liksom!) så jag har liksom aldrig haft anledning att tro något annat än att han är väldigt intresserad. Idag, efter att han skickat ett gulligt sms, kände jag helt enkelt för att lägga till honom på facebook och POFF så svarar han inte längre och har heller inte accepterat min vänförfrågan. Jag förstår inte! För mig är det ingen stor grej att bli vän med någon på fb, dock så vill jag bara ha folk jag känner där. Och jag vet att han blir vän med folk var och varannan dag där också vilket gör mig ännu mer förvirrad. Vi har en gemensam vän så jag vet att han inte är gift, har flickvän eller några andra stora ugglor i mossen att dölja. Vad säger ni? Är det egentligen något stort som kan uppfattas som ”för på” eller ”för seriöst”?

  Katarina 2016-02-21 21:50:13
  Svara
 • Men ååh, är det bara för mig som den inte går att lyssna på?! :(
  Jag har försökt nu varje dag, men just DETTA avsnitt går inte att lyssna på. Trodde det var något fel…

  Sanna 2016-02-20 18:11:07 http://www.sannalarssons.devote.se
  Svara
 • Kan du inte försöka ordna så att podden finns i Podkicker (en poddapp för android)? JVILL ju så gärna lyssna men när den inte finns i appen blir det lite meckigt. Kram

  Anna 2016-02-19 09:33:26
  Svara
 • ÄLSKAR er podd :) såå skön du är petra! fortfsätt fortsätt forstsätt med den!! Kram

  Linnea 2016-02-18 16:15:07
  Svara
 • Ska du göra dig av med din fina sänggavel sol du gjorde själv? Nu när ni gör om i nya lägenheten tänker jag? Jag KÖPER väldigt gärna! Vill ha exakt en sån :D Maila mig i sådana fall, så himla fin färg! /Hanna

  Hanna 2016-02-18 12:35:37
  Svara
 • HAHA! Känner mig såå träffad när jag, född -92 går hemma och städar medan jag lyssnar på er podd!!
  Btw Petra, min pappa tycker inte heller om att bada med badbyxor. Jag vet preciiiis hur det känns!!

  Amanda 2016-02-18 12:15:02
  Svara
 • Sluta aldrig med podden!! Så så bra! Ni är verkligen två supersköna baes!

  Andrea 2016-02-17 19:18:07
  Svara
 • Skrattade så att tårarna sprutade idag på podden, din pappa asså… Precis som min mor. Men det härliga är att man faktiskt inte tycker att något är pinsamt längre. Vill ba säga att du är fullkomligt brilljant Petra.

  Elinor 2016-02-17 18:37:57 http://Alderbro.blogg.se
  Svara
 • Kommer podden att finnas tillgänglig för Androidmobiler också? T ex Podkicker?

  Sara 2016-02-17 16:14:58
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Det går att lyssna via podkicker, men du måste klicka på ”itunes” innan du fyller i podnamnet i sökfältet :)

   Anonym 2016-02-17 22:50:39
   Svara
 • Hahaha! Gick precis en långpromenad och lyssnade på podden. Skrattade högt för mig själv när du pratade om din pappa. Väldigt många pensionärer med hundar tittade väldigt konstigt på mig…

  Lina - Hard work for a little glamour 2016-02-17 15:25:36 http://Linanilsson.se
  Svara
 • Kan du inte berätta och visa lite bilder på ögonbrynspigmenteringen? Typ före, efter, ni samt lite reflektioner. Känns som att der blev världens hype och sen har der blivit rätt tyst om det. Är det värt det? Hur nöjd är du?

  Cissi 2016-02-17 13:49:45
  Svara
  • Svar på Cissis kommentar.

   Gjorde det för 6 år sedan. Gjorde svinont och höll i 6 månader. Blev inte alls som jag ville. Och behöver ändå fylla i brynen. Fick pengarna tillbaka efter mycket tjat. Hade kanske extrem otur, men kan tänka mig att göra om det ( hos någon annan) om något år. Vill så gärna att det ska fungera.

   J 2016-02-17 19:00:26
   Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind