Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Slut som artist…

Styling

Vilken vecka – har nog jobbat ikapp en månad den här veckan. Trist att man inte har timlön, haha. Idag har vi plåtat Sabina Ddumba hela dagen. Det kommer bli så förbannat fint. Så taggad på att ni ska få resultatet. Nu har vi precis fraktat tillbaka ALLA påsar och klädstänger till kontoret och nu ska jag åka hem och beställa Foodora, inte röra mig ur fläcken och äta godis <3

Hoppas ni har en underbar lördag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Poden igår var grym! :)

  Kolla gärna in http://mustaschnapp.se

  Johanna 2016-02-21 15:44:16 http://mustaschnapp.se
  Svara
 • Hej, lyssnade precis ikapp de senaste två avsnitten av nöd och lust! Så bra! Jag hörde att ni utlyste tips och jag skulle gärna vilja höra om ni upplever att från 25 och uppåt delas ens bekantskapskrets upp i två läger. De som vägrar växa upp, kanske studerar, dejtar och festar med 0 ansvarstagande och så de som börjar gifta sig, bilda familj köpa hus etc. Jag tycker det är intressant att 20årsåldern känns som den period då liven verkligen kan gå åt helt motsatta håll. Har ni upplevt det? När började det hända? Vad har ni för erfarenheter och roliga historier? Hur hanterar ni det? Blir det bebisar med på bakisbrunchen etc ..

  Sara 2016-02-21 11:05:17
  Svara
 • skön lördagskväll! tycker ditt jobb verkar så jäkla kul! :D

  ISA 2016-02-20 23:23:41 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • 90-talist här som lyssnade på er podd idag och som nu netflix-and chillar med mig själv framför Clueless, kan inte förstå att jag missat den!!

  Johanna 2016-02-20 20:15:37
  Svara
 • Åhh jag skulle verkligen behöver en stylist, eller råd från en. Jag har världens mest svårpassade kropp. Jag är 190 lång, smala axlar, inget dekolletage, supersmal högt sittande midja, stor rumpa och kraftiga lår. Att hitta kläder so passar/framhäver min kropp är ett rent h*vete. Jag måste alltså alltid kompromissa med passformen. Typ ”Åh va bra att dessa jeans fanns i längd 36 synd att jag får en platt och bred röv bara. Jag tar dem!” Sen ligger de där i garderoben och används aldrig. Samma sak med klänningar. De storlekar som passar i midjan är ALLTID för korta och de som är tillräckligt långa sitter pösigt i midjan. Blä, är så jäkla trött på att detta så jag spyr.

  jo 2016-02-20 19:50:33
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind