Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Gropar i låren, Apelsinhud…

Groppar-i-låren

Okej, kan vi prata om en grej som jag stör ihjäl mig på apelsinhud, gropar i låren – kärt barn har många namn. Den enda nackdelen med att bli gammal. Jag gillar det inte. Jag gillar karaktär och unika drag. Men de här groparna är jag mer än gärna utan. Ska absolut inte klaga, har inte så mycket men de börjar liksom smyga sig på.

Haha, kanske ska börja styrketräna igen så jag får lite spänstigare muskler. Ska prata med min PT om det, haha. Har ni provat något annat som verkligen fungerar? Fundera på LPG? Eller något? TELL ME!!!!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
34kommentarer
 • Ligga på spikmatta….helt sjukt(???!!)… men det funkade till 70% på mina lår!!!

  tress 2016-06-11 04:41:13
  Svara
 • Träning! Jag hade tidigare ganska mycket celluliter men sedan la jag om kosten och började träna regelbundet. Idag är de nästan helt borta :) Win-win kan man säga!

  Therese 2016-03-15 14:25:25
  Svara
 • Jag har det absolut billigaste tipset om gropar i låren, kostar bara en tjuga eller två per år. Använd en rotborste, den hårda typen en sådan man srkubbar golv med. Jag fick det tipset när jag var ungefär 15 år i mitten på sextiotalet utav en äldre dam som inte hade några gropar och jag har följt det sedan dess, nu är jag 67 år. Varje dag skrubbar jag hela kroppen i duschen och huden är mjuk och fin och inga gropar……. Men som sagt, man måste börja i tid fast det kanske hjälper att börja senare. Inte vet jag. Värt att prova och som sagt mycket billigt.

  Marianne 2016-03-12 05:50:38
  Svara
 • Jag har två saker som riktigt stör mig, sådär att jag nästan vill operera mig och det är mina ridbyxlår och mina celluliter! God damn it!

  Annika 2016-03-11 14:50:58
  Svara
 • Lär dig älska dem, du kan bära upp vad som helst :D

  Sara 2016-03-11 09:18:28 http://www.nouw.com/sarakylhed
  Svara
 • Vilken underbar bild!

  Gabriella Joss, 20 år, fru, toppbloggare och mamma 2016-03-11 08:00:10 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Har inget med ålder att göra. Jag är 31 och har inga celluliter, troligtvis för att jag styrketränat regelbundet i 12 år.

  Linda 2016-03-11 07:13:35
  Svara
 • Kallades ”cellulitberg” en gång. Smal med massa celluliter. Det jag gjorde var att ändra kosten äta ”rent” protein och grönsaker mest och träna mycket. ALLT försvann. Eftersom det är FETT så ska man bli av med fetter( byta ut det till muskler) svårare än så är det inte. Man kan vara smalfet som jag var också. Är 34 år och fick släta lår och rumpa som en Victorias secret modell. Så bli av med underhudsfett så går det bort. Gjorde absolut inget annat än det.

  Alina 2016-03-11 04:27:57
  Svara
 • Det måste verkligen vara tråkigt att känna sig så beroende av sitt utseende.

  Anna 2016-03-10 22:24:21
  Svara
 • Har hört att träning i kombination med någon speciell massage + olja ska fungera mot det

  Julia 2016-03-10 22:10:50
  Svara
 • Jag har hört att sugkoppar av silikon ska vara bra, finns att köpa på exempelvis badlust och kostar typ några hundra istället för diverse värdelösa och dyra behandlingar!

  Ioanna 2016-03-10 22:09:19
  Svara
 • Något som är värre är väl ändå bristningar? Jag har bristningar från tårna och upp till halsen i princip och inga barn eller varit speciellt tjock heller. Kul att vara en zebra.

  Jenny 2016-03-10 21:22:54
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Åhh, känner så igen mig! Det suger verkligen!

   Olivia 2016-03-10 22:03:02
   Svara
   • Svar på Olivias kommentar.

    Jag tycker bristningar är ascool faktiskt. Liksom visar att man växt och blivit större och starkare (oavsett om du har varit tjock, fått barn eller liknande). Lite som ett träd med sina ringar – på ett väldigt fint sätt. Jag har massa celluliter (absolutely hate it) och EN liten bristning på utsida lår. Den brukar jag kolla på och tycka att jag är ASCOOL!

    Om jag skulle träffa er så skulle jag tycka det är jättevackert, bara så ni vet!

    Natali 2016-03-11 14:26:54 http://www.natalisuo.com
    Svara
    • Svar på Natalis kommentar.

     Tror faktiskt inte du skulle tycka de var så coolt om du hade bristningar hela vaderna, hela insida lår, hela magen, hela brösten fast man har AA i kupa samt hela rumpan. Går ej visa sig på en strand ens och inför andra ska man inte ens tala om.

     Jenny 2016-03-11 16:14:43
     Svara
 • Styrketräning funkar fint! Skittråkigt för det är ingen genväg men det är verkligen värt jobbet!

  Josephine 2016-03-10 21:19:27
  Svara
 • Jag kommer inte med någon lösning (tyvärr) men hoppas ändå kunna stilla din oro lite… Jag var livrädd för celluliter för ett par år sedan. Tränade som en tok, gick på behandlingar, testade olika krämer och åt ”rätt”. Kändes som att de hela tiden blev mer trots att jag är smal i kroppen och alla mina ansträngningar. Sen blev jag gravid och plötsligt så var de överallt. Jag fick panik. Men så kom bebis och helt ärligt spelade det faktiskt inte så stor roll längre. Det gick ner lite sen, men det var fortfarande värre än innan jag blev gravid. Nu är jag på tjocken igen och jag har ta mig tusan celluliter där jag inte ens visste att de kunde finnas. Och jag kan med handen på hjärtat säga att det gör faktiskt ingenting alls :) Lär dig leva med dem är mitt råd och tänk på att alla har ”problemområden” på sina kroppar. Var istället glad för att du är sjukt vacker med en utstrålning som de flesta skulle kapa en arm för!

  Ellen 2016-03-10 21:08:49
  Svara
 • Velashape II , vassare än lpg. Resultat efter typ 3-5 ggr beroende på hur mycket gropar du har. Har gjort och är så jädra nöjd. Kolla före/efter bilder på nätet. Spektrakliniken, Stureplanskliniken och Akademikliniken erbjuder metoden blan annat

  Alex 2016-03-10 21:07:09
  Svara
 • Petra! Hjälp! Orelaterat till det här inlägget, men jag måste fråga om din ögonbrynspigmentering hos Gissell på Gnails. Jag har en tid hos henne nästa vecka och jag undrar hur man ser ut efteråt (alltså efter nån timme sådär) Blir man helt röd i fejjan runt ögonbrynen? Flyger över till Sthlm enbart för behandlingen och nu undrar jag om man måste köpa hatt eller nåt så man inte ser helt galen ut resten av dagen eftersom jag inte kan gå hem och lägga mej hahaa.. Skulle vara supersnällt om du svarade! Tack för en härlig blogg (längtar så att er lägenhet blir klar så man kan få dregla över slutresultatet :) Kram!

  Li 2016-03-10 20:45:27
  Svara
 • Jag kör med bodyscrub regelbundet o smörjer in med Bio-oil 2ggr/dag. Len som en baby i huden. Tycker det funkat väldigt förebyggande, men har inte haft jätte problem tidigare. Några enstaka.. Är 38 år. Har inte tränat nåt direkt.. Är nog lite ärftlig faktor som spelar in med.. Man får ha tålamod 1-2 mån då man börjar märka resultat o då räcker det att smörja några dagar i veckan bara..

  Malin 2016-03-10 20:37:53
  Svara
 • Technispa – Cellulitbehandling finns på http://www.hudoteket-kungsholmen.se
  Jag har gjort 4st behandlingar nu och har fått så sjukt bra resultat, på ena låret är det nästan helt borta.

  Jag var såååå skeptiskt när jag började men är så positivt överraskad.
  Du borde verkligen prova Petra.
  Kram

  J 2016-03-10 19:48:45
  Svara
 • Träning + bra kost – alkohol – rökning
  Det som inte funkar m den formeln kan väl få va :)så fruktansvärt är det ju faktiskt inte

  Amdna 2016-03-10 19:34:03
  Svara
 • LPG är absolut det bästa! Har kört det varje vår i typ 8 år, 50 min per gång över hela kroppen.
  2 ggr/vecka i 5-6 veckor och du ser tydliga resultat.

  Catharina 2016-03-10 18:17:27
  Svara
 • Skrubba, de håller min rumpa och lår apelsinfria :)

  Jennifer 2016-03-10 17:37:53
  Svara
 • Awt! + träning (typ springa) = asbra. Dock många behandlingar med individuella resultat så klart. Gjorde mina på derma center vid näckrosen.

  Leila 2016-03-10 17:36:35
  Svara
 • Kombinationen styrketräning och lpg är absolut det bästa! Det krävs ju en del behandlingar (ca 10-20) beroende på hur kroppen svarar men ju bättre form man är i ju fortare går det!

  Sofie 2016-03-10 17:32:48 http://Nouw.se/wredes
  Svara
 • Jag fick bort mina med en foam roller från casall. Ett halvårs foamrolling gjorde susen. Sjukt skönt att göra när man har träningsvärk.

  Hanna 2016-03-10 17:11:10
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hur då?! Genom att typ rulla sönder vävnaden inuti? Hade du bara tre celluliter typ? Jag har haft mina så länge jag kan minnas och oavsett hur musklad eller smal jag har varit, tack för det mamma!

   Happy 2016-03-10 17:37:28
   Svara
   • Svar på Happys kommentar.

    Håller med. Haft dem sedan jag var barn – på riktigt! Men ju mer vältränad jag varit desto mindre har de synts. Däremot är de alltid där och vissa är Orubbliga. Det är de ”nya” som tillkommer vid lite viktuppgång jag kan minska – inte en kvinna i hela min släkt som är cellulitfri – oavsett kroppsform.

    Frida 2016-03-11 09:51:12
    Svara
   • Svar på Happys kommentar.

    Exakt så. Dessa ”hemkurer” funkar INTE på det som verkligen är celluliter och inte bara lite ”ojämn hud”, det finns heller inga mirakelbehandlingar på kliniker, så gå inte på det och slösa pengar på sånt skräp, de pengarna kan ni göra ngt roligt för ist. Det (celluliter) är ärftligt betingat och kommer vare sig man är smal med muskler eller inte. tyvärr.

    Lan 2016-03-11 02:59:11
    Svara
    • Svar på Lans kommentar.

     Kan bara instämma i detta. /Hälsningar från en ”smal” person som styrketränar flera ganger i veckan, äter rent och ändå har celluliter.

     Rebecka 2016-03-11 14:50:43
     Svara
 • Styrketräning är absolut det bästa och billigaste tipset jag kan ge dig! :) Btw så är du skitsnygg Petra! Kan då heller inte se någon apelsinhud på dig. KRAM

  Amanda.D 2016-03-10 17:10:34
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind