Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Diamonds are a girls best friend…

guldfynd

Jag har alltid varit dålig på att ta hand om mina händer. Jag har bitit på naglarna nästa hela mitt liv och har väldigt svårt för att komma ihåg att smörja in tassarna. Jag hade inte heller några signatur smycken som jag hade varje dag. Utan mer billigt krimskrams som jag slarvade bort hela tiden. Men när Markus friade till mig bestämde jag mig för att det skulle bli ändring på det. Resten av handen var ju tvungen att vara lika fin som ringen. Den förtjänade bättre en sönderbitna nagelband och taggiga naglar.

Nagelbitandet har det gått sådär med. Nu har jag faktiskt inte bitit på en måndag (sjukt). Däremot har det gått desto bättre med vapendragar till förlovningsringen.

Guldfynd-4

Just nu har jag ett samarbete tillsammans med Guldfynd där jag fått välja ut mina två favoriter ur deras sortiment. Som jag faktiskt funderar på att köpa loss efter samarbetet för jag har blivit så satans kär i de här två ringarna jag plockat ut.

Min förlovningsring och en förlovningsring från Guldfynd som jag tycker fungerar minst lika bra att ha på långfingret. Visst är de fina tillsammans?
Guldfynd-5-Insett nu att det gör så himla mycket med smycken.
Guldfynd-2Det tillför verkligen något till ens outfit. Skönt att slippa tänka vad man ska ha på sig varje dag.
Guldfynd-6Här är den andra ringen jag valde. En nättare diamantring i vitguld. Som också är en förlovningsring (if you wish). Älskar att den glimmar som tusen och en natt. En riktigt ögontjänare.

Just nu har Metro Mode ett stort samarbete med Guldfynd. Så vill ni se vad andra bloggare har plockat ut för favoriter ur deras sortiment och hur de stylar smyckena tycker jag att ni ska gå in på deras sida bloggarnas val och kika runt.

I SAMARBETE MED GULDFYND. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej, vart är din blå pälsjacka ifrån? Älskar den, så fin!

  Annie 2016-03-12 12:29:00
  Svara
 • Inte bitit på en måndag? :D
  Jättefina ringar, hela looken är helt underbar faktiskt!

  elin 2016-03-11 15:47:43 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • You look fabulous! <3

  xo Vanessa | www.thetrendique.com

  The Trendique 2016-03-11 14:29:12 http://www.thetrendique.com
  Svara
 • Hej!
  Den allra smalaste ringen på sista bilden (som sitter på ditt ringfinger) vart har du köpt den? SÅ HIMLA FIN!
  Kram Jennifer

  Jennifer 2016-03-11 10:42:59
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind