Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Axla vårens hetaste ringning!

Stylein

Topp Stylein, Shorts Beyond Retro, Väska Gucci och Sandaler från ATP. 

Det hänger på axlarna i vår. Halterneck, utstickande detaljer, bara axlar och vida ärmar – våren 2016 låter vi de nya urringningarna få stå i strålkastarljuset. Det är inget snack om saken. Vårens nya it-urringning är helt klart bara axlar. Vi fick en försmak av trenden redan i höstas, men i vår får den klassiska urringningen stenhård konkurrens på riktigt. Butikerna svämmar bokstavligen talat över av plagg med både axeln och ärmen i fokus.

 Antingen satsar du på en klassisk singoallatopp som hänger på axlarna. Där är materialvalet extra viktigt, då det lätt blir en semestertopp. Våga prova något nytt och bär en i skinn eller i vårens trendmaterial linne.

bolerotoppJag älskar de nya urringningar. Det är något sensuellt med bara axlar. Låt axlarna och dekotaget få norpa åt sig ännu mer uppmärksamhet genom att dutta på lite highlighter på nyckelbenen och axeln.
DiamanthalsbandLåt hela bördan vila på en axel eller avbelasta båda.
Marrakech-Royal-Palm
Är ni sugna på att anamma trenden? Här är några av mina favoritplagg i butik just nu som fixar stilen. Har precis börjat jobba med Apprl där man kan göra egna kollage och tipsa om produkter.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Petra hjälp mig! Jag älskar verkligen alla axellösa plagg som dem här ovan. MEN. Jag har sluttande axlar och stor byst, så att ta på sig sådana plagg gör att jag ser ut som en tjock soffpotatis liksom. Plagg som funkar för mig ska vara urringad (man måste ju ta fram sina bra sidor – right?) med rätt breda axelband som minst. Grejen är att jag inte hittar så mycket såna plagg, har du lust att kasta ihop ett kollage med såna plagg till sommaren? Toppas, blusar, klänningar, till vardags och till fest! Litar på dig

  Kaisa 2016-03-20 22:00:25 http://www.kaisaandren.se
  Svara
 • Jag har också problem med kommentarsfunktionen, alla uppgifter sparas i översta fältet och ser hur konstiga ut som helst. Annars är din blogg helt perfekt! Älskar all inredningsinspiration :)

  Lina 2016-03-15 11:06:12 http://Linanilsson.se
  Svara
 • En teknisk fråga när jag ändå är i farten! :) Förut sparades alltid mina uppgifter när jag kommenterade på din blogg, supersmidigt. Den senaste tiden har den funktionen fuckat ur. Kanske bara jag som har det problemet? Kram

  Ida 2016-03-15 10:26:57 http://www.idior.se
  Svara
 • Älskar alla uppdateringar som kommer på bloggen just nu! Jag säger då det, wow! Ert badrum kommer bli sanslöst snyggt! Kanske en bra plats att fota hur du alltid lyckas med din countouring? Kram Ida

  authorIdaemailidaidior.seurlwww.idior.se 2016-03-15 10:25:13 http://www.idior.se
  Svara
 • Tack för en superkul blogg! Er renovering är helt sinnessjuk och superkul att följa! En nyfiken fråga, varför har du så ofta väskan frame på magen, är det för att du vill visa den extra mkt eller gör du en Grace Kelly? Bara nyfiken och du behöver absolut inte svara! Gillar din blogg fast jag nog egentligen inte alls är målgruppen!

  Maria 2016-03-15 09:21:46
  Svara
 • Hej Petra!
  Tack för tipsen på blusarna – älskar singoallatoppar, så kul att de är tillbaka på kartan igen! Tänkte dock höra med dig som är expert på kläder och dylikt, vilka är de bästa axelbandslösa bh:arna att ha till? Tycker det är jättesvårt att hitta en som sitter bra (har rätt små bröst så borde inte vara ett problem men det är det, speciellt eftersom axelbandslösa inte formar/ger push-up effekt) så jag har gett upp att hitta den perfekta. Blir bara en dyr affär. Så snälla, kan du inte tipsa om vad du tycker fungerar.
  Tack!

  Ellen

  Ellen 2016-03-15 09:09:18
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind