Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Curves by Fitnessguru lider mot sitt slut.


Här är ett klipp från träningen i måndags. 

Om två veckor är vårt Curves by Fitnessguru och Kampsportslabbet bootcamp slut. Jag vet inte hur det ska gå för mig nu. Det har varit så jäkla skönt att ha fasta tider och kompisar som väntar på en. Vi har även en bootcampgrupp där alla hetsar varandra att ta sig dit. Nu måste jag börja ta mig till Kampsportslabbet själv, haha. Inte lika enkelt. Så kul och skönt när man äntligen är igång med träningen. Jag mår verkligen så mycket bättre då. Men nu är nästa mål att bli stark igen. Känner mig så svag, haha. Inte tränat styrketräning på länge, utan mest högintensiv träning.


Måste också tipsa om världens bästa PT-Fannie som har blivit nominerad i ”Årets Träningsblogg” på Finest. Har ni missat hennes blogg? In och läs! Och RÖSTA på henne – ni hittar röstningen till Finest här!

Fannie RedmanSöt som socker, men stark som ett djur.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Det låter som att du borde prova på livet i en crossfitbox. :) Exakt så som du vill ha det fungerar det ju. Du har fasta tider (men ofta olika att välja mellan), ett PT-pass varje gång i och med att den som coachar alltid har koll på dig och pushar/hjälper dig, du kan aldrig vila (haha!) och det är ingen tidsbegränsad kurs utan det kör på oavsett du vill det eller inte. Och härliga vänner på det, som alltid peppar, inspirerar och har det lite kämpigt som du. Massa styrkelyft med en jäkla massa teknik, intensiva pass, kondition, rörlighet. Du får allt i ett. Prova! Tror du kommer gilla det.

  Em 2016-03-19 02:05:41
  Svara
 • Skulle det där föreställa burpees?

  Julia 2016-03-16 12:17:07
  Svara
 • Jösses så jag är trött på denna utseende-&träningshets…

  Julia 2016-03-15 17:17:03
  Svara
 • Hur går det med dina kläder för fitnessguru Curves? Längtar :)

  Elin 2016-03-15 16:55:58
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind