Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Vad tyckte ni? Jaga eller Jagas?

I-nöd-och-lust-podd

Nu finns veckans avsnitt ÄNTLIGEN på Itunes också efter mycket om och men – NI HITTAR: JAGA ELLER JAGAS HÄR!

Vad tyckte ni om veckans avsnitt? Vad vill ni höra nästa vecka? Har ni något dilemma som ni vill ha hjälp med eller något ni inte kan släppa ur era tankar? Hit us! Kommentera i kommentarsfältet <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Alltså hur bra är inte ni?! Är mitt uppe i studier och relationskrångel – och så kommer denna fantastiska podcast! Det är ju som att läsa det där mode/relation/whatever-magasinet som man suktar efter i vardagen, och som man till slut får tid att unna sig en söndagseftermiddag. Efter ett långt bästissamtal med syster sitter jag med ett glas vitt i handen och doftljus upp i näsan, och känner att jag kommer att rocka den här inlämningen.

  <3

  DD 2016-03-21 22:06:32
  Svara
 • Jag skulle vilja höra om ”fenomenet” att killar, när de väl fått ligga med en tjej efter att ha jagat ett tag, slutar höra av sig….alltså ALDRIG mer hör av sig. Förutom det självklara: när man själv kommit över honom…varför händer det och kan det någonsin undvikas?? Ps. ni är bäst <3

  Elin Samuelsson 2016-03-21 20:48:50
  Svara
 • Älskar er podd! Er podd och singelpodden är de bästa singelpoddarna som finns! =)

  Johanna 2016-03-19 22:27:41
  Svara
 • Hej! Tack för en bra podd! Det jag undrar över är hur ni ser på olikheter mellan könen, i podden är det ju ganska stort fokus på hur tjejer respektive killar gör som om att vi vore extremt olika. Personligen tror jag att samhället är var som format oss så, men hur ser ni på saken? Och hur ser ni allmänt på jämställdheten inom ett förhållande, typ hur gör man för att inte hamna i plocka upp-fällan? Tror nämligen att jag hamnat där själv och vill inte städa efter min kille hela livet… ;)

  Signe 2016-03-18 18:08:27
  Svara
 • Älskar er podd! Den är grym. Skulle vilja att ni pratar om hur man hanterar svartsjuka. Är otroligt svartsjuk själv och undrar hur ni täner kring detta ämne. Kram

  Anna 2016-03-18 15:15:31
  Svara
 • Älskar eran podd!!!
  Kan ni inte SNÄLLA prata om karriärtips, att våga drömma högt, att tro på sig själv och att våga satsa? Tror att ni skulle ha mkt att komma med med tanke på hur drivna och duktiga ni verkar på det ni gör. Kram <3

  Ebba 2016-03-18 14:37:01
  Svara
 • Hur hanterar man att man hatar sin bästa kompis pojkvän? Han var tillsammans med en annan tjej i vårt kompisgäng tidigare och sedan började han träffa min bästis, vilket gjorde att hela vårt kompisgäng splittrades.. Han är manipulativ, kvinnohatare och uppskattar verkligen inte min kompis. Klarar inte av att vara i hans närhet och det har börjat tära på min och min bästa kompis relation. Så inte nog med att förstöra hela min umgängeskrets, är han en dålig kille för min kompis och hon börjar gå in i så sjukt destruktivt beteende där hon skiter i sina bästa vänner för sin kille. Behöver verkligen hjälp!!!!

  Emma 2016-03-17 21:36:22
  Svara
 • Håller inte med alls om delen om jaga eller jagas. Tycker verkligen inte att det är stor skillnad på hur tjejer och killar dejtar. Problemet är istället att många vuxna människor har så oerhört svårt att kommunicera när det kommer till dejtande! Skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta men orkar inte ikväll.

  {"author":"Anna" 2016-03-17 21:36:18
  Svara
 • Hej!
  Tänkte kolla om du kunde prata mer om din hormonspiral? Gick du ner när du tog ut den? Kände du dig mindre svullen? Jag har en nämligen och känner så, funderar därför på att ta ut den.. Men vet inte vad jag ska ha annars då jag testat allt o ingen funkar. Hur har du löst det? Kram på dig

  Elvira 2016-03-17 21:15:11
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja höra er prata om att gå från ”singel” till ”upptagen” och hur det påverkar vänskapsrelationer. Typ de svårigheter som kan uppstå med vänner som fortfarande är singlar. Att man tex. nu har sin pojkvän som närmsta vän och vapendragare. Mindre tid med vänner. Och hur man känner som singel när bästa vännen går in i en seriös relation etc.

  Thilda 2016-03-17 20:44:39
  Svara
 • Hur vet man när killen menar vad han säger och gör? Både jag och mina kompisar var helt säkra på att jag hade en kille på g. Han var den som var på och efter rätt många månader så gav jag honom en chans. Vi dejtade enligt mig då vi tränade tillsammans, gick promenader, shoppade, handlade och lagade mat, tittade på film, sov över, hälsade på föräldrar. Sen en kväll efter kanske totalt 15 träffar så berättar han att han är svintrött på kärlek och inte alls redo för den. MEN VARFÖR I HELVETE DEJTAR DU MIG DÅ?! Typ…

  Emma 2016-03-17 18:00:55
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   För att du låter honom dejta dig. Alltså, tyvärr måste man gå igenom flera sådana /idioter/ innan man hittar rätt person men när du hittar rätt kommer du känna det samt att det inte finns några tvivel från någon sida.. Ett tips så länge är att se filmen ”he’s just not that into you” bra budskap i den:) kram vet att du vill ha svar från petra men valde att flika in hoppas det var okej

   Lisa 2016-03-17 19:41:56
   Svara
 • Hej!
  Jag träffade en kille till och från i ungefär 1,5 år innan det blommade ut i ett förhållande. Vi blev officiellt tillsammans under slutet av sommaren förra året och jag fick ett spratt och gjorde slut med honom i början av december då jag faktiskt kom på att jag inte var attraherad av honom. Att jag antagligen bara såg han som en vän. Men trots att det var jag som gjorde slut så tänker jag fortfarande på han nästan varje dag och överväger om det var rätt eller fel gjort av mig. Grät väldigt många tårar efter detta och det kändes så jobbigt. Kan tillägga att vi inte hade några problem över huvudtaget, han var världens snällaste och vi bråkade aldrig. Han var även min första kärlek.Är det rätt att det ska kännas såhär efter man självmant gjort slut med någon?

  Louise 2016-03-17 16:57:19
  Svara
 • Hej Linn o Petra! Jag lyssnar slaviskt på er podd varje onsdag o har ett ämne som jag gärna skulle lyssna på när ni diskuterar! När är det dags o göra slut? Själv velar jag som attan om min kille sedan 4 år tillbaka är den rätta eller inte. Vi vart tillsammans sen 1an på gymnasiet o det känns som vi börjar växa ifrån varandra, men hur vet man? När är det dags o bryta upp o hur går man vidare? STOR KRAM

  Elin 2016-03-17 16:37:08
  Svara
 • Hej och tack för en härlig podd! Det skulle vara så kul att höra er prata om det här med tinder och att träffa någon för första gången efter att man pratat med varandra ett tag på sms ändå. Jag är i den situationen nu och det skulle vara roligt och intressant att höra era funderingar och erfarenheter kring detta för jag tycker det är sååå läskigt haha! :) Kramar

  Anna 2016-03-17 16:06:31
  Svara
 • Kärlek är ju alltid trevligt att prata om men jag vill att ni ska prata .. KARRIÄR!
  Hur lyckas man? Tips?

  Hur har ni lyckats ta er dit ni är idag?

  Jag har äntligen tagit ”tummen ur röven” och sagt upp mig och ska flytta till Stockholm och börja om på nytt!
  Tack för världens bästa podd!

  {"author":"Erika" 2016-03-17 15:38:54
  Svara
 • Hej! Tack för en superbra podd!
  Jag hade tyckt att det vore intressant att höra er syn på tillit i förhållanden.
  Jag blev för 4 år sedan bedragen av min dåvarande fästman. Hela mitt liv gick i kras och jag mådde väldigt psykiskt dåligt. Jag går än idag i terapi för att lära mig att lita på någon igen.
  Min skadade tillit till människor ställer till stora problem i min nuvarande relation, trots att jag är tillsammans med världens bästa kille som aldrig skulle ljuga för mig eller vara otrogen.
  Men hur läker man dessa sår? Kan man det?
  Har ni varit med om liknande – och i sådana fall, hur tog ni er tillbaka?
  Kramar

  Amanda 2016-03-17 15:13:19
  Svara
 • Superbra podd! Känner igen mig i så mycket i det ni tar upp så det är skönt att någon upplevt samma situationer och känslor. Jag vill gärna höra hur ni ställer er till vänskapsrelationer. När är det dags att bryta en sådan och hur känns det när en relation förändras? T.e.x. att man varit bra vänner i början men att det sedan planat ut och att det knappt någon relation kvar? Hur ska man kunna acceptera detta och gå vidare? Det är viktigt att lägga energi på rätt saker.
  Hur mycket vänskapsbekräftelse kan man kräva och hur ska man göra om det skurit sig med en person som är med i samma umgänge? Vore intressant att höra era tankar och åsikter om detta.

  Elisabeth 2016-03-17 14:39:31
  Svara
 • Så kul avsnitt! Älskar er podd! Skulle vara kul att höra er snacka om åldersskillnader i relationer, hur ska man tänka om man fallit för någon som är mycket äldre? Eller ah, yngre?

  {"author":"Caroline" 2016-03-17 13:47:05
  Svara
 • Verkligen rolig och bra podd,kul med så många personliga berättelser. Känns dock som ni kommer ta slut på ämnen när ni blandar in så många små punkter och tankar i varje podd. Tydligare fokus på ett specifikt ämne kanske hade varit bra, annars kommer ni nog sitta där och ha halvt nuddad vid varje ämne inom kärleksdjungeln.

  anna 2016-03-17 13:31:54
  Svara
 • Riktigt bra avsnitt!!!

  Ulrika 2016-03-17 12:47:07
  Svara
  • Svar på Ulrikas kommentar.

   super bra avsnitt som vanligt! Er podd är fanatisk, rolig & allvarlig och så rätt på samma gång! Jag tycker ni ska ta upp om hur man vet att man ska fortsätta träffa en kille, eller om man bara fastnat i något bekvämt, är det liksom värt att ta ett steg till i förhållandet eller titta vidare på annat?

   ebba 2016-03-17 13:09:35
   Svara
 • Prata gärna om de konflikter, diskussioner, utmaningar och ”motgångar” som kan uppstå i relationer. Nyttigt och intressant ämne att höra och känna igen sig i. Och kanske få ideér till lösningar :)

  Sara 2016-03-17 12:45:17
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Håller med!
   Även om övergången från att vara singel till ett förhållande att lära sig acceptera sig själv helt och våga släppa in sin partner till 100%. Det sägs att man hamnar i ett bra förhållande när man älskar sig själv men tänker mer om man hamnat där med världens finaste person men fortfarande inte är trygg i sig själv.

   Claudia 2016-03-17 14:45:35
   Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind