Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Försov mig – Så irriterad!

Kampsportslabbet-

Blir så satans förbannad var så trött igår så jag somnade supertidigt utan att ens sätta ett alarm. Somnade på Markus när vi låg och pratade om något, skulle inte ens lägga mig då och så vakande jag och flög upp ur sängen vid 06.20. Och lyckades såklart försova mig till Curves by Fitnessguru bootcampet. Åh, jävla skit också! Ville ju verkligen morgonträna så skönt att få det gjort.

Nu sitter jag och jobbar istället. Får träna ikväll. Det här är dessutom sista veckan för Bootcampet på Kampsportslabbet, så tråkigt. Varit så himla kul att träna med alla kompisar.

KampsportslabbetKommer sakna det här gänget på alla klasser.
FitnessguruAlla fick ju världens grymmaste startkit från Fitnessguru. Med allt från Omega 3 (som jag äter varje dag tillsammans med D, C-vitamin och Järn), Gojibär, Hampaprotein, Fitnessnudlar osv. 
Fitnessguru
Urnsygga rosa handskar från Booster!
Fitnessguru-Mat-
Kokosfett, Stevia och mina favoriter Beef Jerky.
Fitnessguru-BootcampEfter introt var det dags att mätas. Mitt mål under träningen var att få starkare armar. Alltså har typ inte en armmuskel, haha. Tränar ofta bara sådant jag tycker är kul vilket blir väldigt mycket rumpa och ben. Skulle liksom vilja bli stark i armarna. Så det är mitt mål den här våren.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • När kommer dina träningskläder?

  Emma 2016-03-22 19:02:01
  Svara
 • Sitter och peppar mig själv att komma igång med träningen på allvar denna gång!
  Blir inspirerad av dina resultat, hur gjorde du för att komma igång?
  Ha en fin dag!

  {"author":"ulrica ask morling" 2016-03-22 12:11:17
  Svara
 • Skulle också vilja ha starkare armar, är så svag just där. Är sugen på att komma igång med träning igen efter ett alldeles för långt uppehåll.

  Lina - Familjeliv och vardagslyx 2016-03-22 11:50:12 http://Linanilsson.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!