Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

KAOS: Allt på en och samma gång…

Lägenhet-RenoveringJust nu ser köket ut så här (!) Men idag vid lunch kom killarna från Ballingslöv och ska fixa det sista – så imorgon kväll ska hela köket vara på plats!

Just nu känns det som att hela min tillvaro upp och ner. Åre låg egentligen ganska olägligt för imorgon måste jag och Markus flytta ut allt ur hans lägenhet. Då jag åker till Göteborg på jobb på torsdag. Sedan ska vi egentligen flytta in i vår nya lägenhet, men den kommer med största sannolikhet vara obeboelig. Så vi lär ju få bo på hotell hela helgen. Sedan ber jag verkligen till gudarna att vi kan flytta in.

Dessutom har jag sjukt mycket jobb i kombination med allt och satans massa rådande med alla miljarder fakturor, räkningar och leveranser till lägenheten. Just nu i denna skrivande stund rekommenderar jag inte ens min närmsta fiende att renovera. Är så satans trött på skiten, men det är väl som en förlossning, jag kommer säkert att glömt bort hur förbannat jobbigt det var när ungen väl är ute och vi fått flytta in.

Lovar iallafall att det ska bli ordning på bloggen igen med massa härliga inlägg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Vi håller på att helrenovera ett hus. Ett rum åt gången. Vi bor mitt i oredan och har antagligen minst tre år kvar tills huset är klart. Jag förstår vad du genomgår! Håll ut! För varje färdigt resultat känns det såååå värt det!

  . 2016-03-30 08:36:31
  Svara
 • Haha, vi gjorde om vår etta till minitvåa i höstas. Nytt kök nytt allt. Bodde hos vänner i sex veckor, hatade det så hårt mot slutet. Men det har jag glömt nu för allt är så jäkla fint och perfekt! Njuter varje gång vi kommer innanför dörrn.
  Så håll ut!
  Och! Jag tycker så mkt om er podd! Blir mamma snart och ser fram emot långa promenader med era härliga diskutioner som sällskap. Kram!

  Anna 2016-03-30 00:26:56
  Svara
 • På riktigt, den där byggledare som ni har anställt kanske inte har alla hästar i hagen. Borde inte han haft bättre framförhållning om att bygget har blivit typ 3 månader försenat. Måste kosta skjortan att ha dom sölandes där….

  Lilian 2016-03-29 18:39:28
  Svara
 • Petra när kommer dina träningskläder?!?! Så himla taggad, sitter och snokar igenom dina sociala medier varje dag för att se när du släppt dem… När är det dags?! / supertaggad tjej

  Lisa 2016-03-29 17:47:07
  Svara
 • Förstår precis hur jobbigt det kan vara! Jag har renoverat i min lägenhet sedan december… den är fortfarande inte beboelig. Och jag gör allt jobb själv, dvs har inga firmor på plats förutom för det som man inte FÅR göra på egen hand. Längtar som en jäkla dåre tills jag är klar, men med heltidsjobb utöver renoveringen så går det inte snabbt. Bara badrummet kvar nu och räknar med att fira Valborg hemma hos mig sen :)

  Therese 2016-03-29 15:47:28
  Svara
 • Det kommer att vara värt allt när det blir klart. Har själv befunnit mig i ¨skiten¨som blev mitt drömhem. Jättekul att följa hela processen och fantastiskt att du uppdaterar dina bloggläsare. Jag är en helt ny sådan, men kommer absolut fortsätta läsa din blogg! Upp med hakan!

  Helena 2016-03-29 15:43:52
  Svara
 • Att Markus inte kan hjälpa dig med ditt jobb begriper jag men kan han inte ta hand om det där med renoveringen nu när du har så mycket?
  Markus är väl jurist vill jag minnas så då bör han ha en viss känsla för ”fakturor, räkningar och leveranser till lägenheten”.
  Bara en fundering för jag vet ju inte alla fakta och omständigheter. Lät bara som du verkar vara ensam att ta tag i allt.
  Mannen brukar åtminstone vara med på förlossningen nu för tiden, eller hur?

  Antonia 2016-03-29 14:45:22
  Svara
  • Svar på Antonias kommentar.

   Men gud.. Du har ju ingen aning om hur det ser ut för dem, och om Markus dessutom kanske har lika mycket han på jobbet. Som sagt, man har ingen aning om hur dem har det och hur dem delar upp det. Bäst är det nog om man sköter sina egna business.

   I 2016-03-29 14:56:52
   Svara
   • Svar på Is kommentar.

    Du märkte tydligen inte att jag ställde en fråga och tillät mig själv att tänka högt.
    Men det får man tydligen inte här.
    Då ber jag om ursäkt och avstår från vidare diskussion.

    Antonia 2016-03-29 15:56:11
    Svara
    • Svar på Antonias kommentar.

     Du skriver ”Bara en fundering för jag vet inte ren fakta”. Nej, precis – du vet inte ren fakta. Du ställde ingen fråga, du kom med en rad påståenden (ditt frågetecken som slank in efter ”frågan” verkar bara varit för att legitimera det som en ”fråga” när det i själv verket är klart uttryck som ett påstående) om hur du uppfattade deras situation. Inse att detta är en blogg och att det är en gnutta ur en persons liv som delas med dig som läsare. Förhoppningsvis ha de en jämlik fördelning i det hela och om de inte har det får den som tar mindre ansvar se till att ändra påt! Inte din eller min ensak. Må så fint!

     Frida 2016-03-30 09:24:44
     Svara
 • Haha, kul inlägg! Var som du tog orden ur min munn. Vi flyttade in i vår lägenhet igår efter 2 månaders renovering. Jag har glömt hur jobbigt det var. Finns inga problem att glömma. Haha!!

  Anna 2016-03-29 14:22:52
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind