Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Hotell Pigalle & Touch Down Götlaborg!

Hotell Pigalle

Sådärja. Då var man i Götlaborg. Precis checkat in på Hotell Pigalle, min säljchef, som hade bokat det. Så blev superglad när jag såg att det var här jag hade hamnat. Velat bo här länge. Känns som jag åkt tidsmaskin, minus min omatchiga outfit för ändamålet, haha. Jaja, nu ska jag ge mig på jakt efter någon att stoppa i munnen. Sedan blir det jobb innan eventet ikväll.

Ni kommer väl ikväll ladies?

Ta chansen att mingla med morgondagens största designstjärnor, spana in vårens hetaste mode 2016 och mingla loss och ta något smarrigt att dricka! Vill du få en fot in i modebranschen då är detta ett ypperligt tillfälle för dig! Eller om du bara vill komma och snacka om allt från himmel och jord med mig – japp, då är ni också väldans välkomna!

När:  Idag 31/3
Var: Femman, Övre Plan, Göteborg
Tid: Kl. 17.30


Hotell Pigalle

Okej, hur skön ser den här sängen ut på en skala 1-10? 

Hotell Pigalle

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Var är jackan och byxorna ifrån? :)

  Sarah 2016-04-02 17:03:29
  Svara
 • Hej Petra,

  Tack för dem fina orden och alla sjyssta foton på rummet!
  Hoppas du hinner uppleva vår terrass nästa gång!

  Trevlig helg!

  Julio Chang 2016-04-01 01:10:43 http://www.hotelpigalle.se
  Svara
 • Hej! Detta har inget med inlägget att göra och vet att du förmodligen får massvis av liknande frågor, men känner att du känns klok och behöver ett stöd. Jag är 18 år, har aldrig haft en kille och därmed oskuld. Ofta känner jag press, att jag aldrig haft någon- inte ens på dagis liksom (tyckte det var konstigt/onödigt att man skulle ha en kille i typ en dag). Och sedan när jag blev äldre har jag alltid sagt till mig själv att jag ska ha en kille som älskar mig för den jag är, inte för att jag är lång, blond och smal dansare. Men ibland kommer fortfarande stunder där jag blir förvirrad, tvivlar på mig själv osv varför jag inte har en kille, förlorat min oskuld eller kysst en kille. Jag skulle väldigt gärna ha en kille att dela livet med, men det känns inte som tinder är min grej…
  Har lite vuxit upp för snabbt med många sjukhusbesök, inget som syns- men har behövt kämpa, hantera livet och tro på mig själv redan som barn. Men just nu känns det som jag aldrig kommer komma ut ur denna cirkel men inprincip inget kärleksliv..
  Kram, och tack för en underbar blogg!

  Johanna 2016-03-31 21:38:24
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej fina! Vill bara säga att det löser sig! Jag var själv oskuld och singel (ganska ofrivilligt) tills jag var 20, och på en middag träffade killen jag fyra år senare fortfarande är tillsammans med. Du är inte konstig, det är inget fel på dig, och du kommer träffa någon förr eller senare! Jag ångrar mig absolut inte, för mig var det bättre att vänta på att en bra kille dyker upp än att ta första bästa :) (absolut inget fel på att dejta/ligga med många om en vill det, såklart. men inget fel på att inte göra det heller!)

   Ellen 2016-04-02 23:37:41
   Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   1. Du har skrivit precis samma kommentar i andra bloggar. 2. Vad exakt är din fråga?

   Maria 2016-04-01 19:54:15
   Svara
 • Hej Petra!

  Tar äntligen studenten i juni och har lite panik över studentklänning. Du som har så snygg stil och är en professionell stylist kanske har några tips som du skulle kunna dela med dig av?

  KRAM

  Anna 2016-03-31 19:11:08
  Svara
 • Hahaha ”nu ska jag ge mig på jakt efter någon att stoppa i munnen”. Kinky!

  kent 2016-03-31 17:01:08
  Svara
 • Vart kommer ditt skärp ifrån? Så snyggt! Måste ha! :)

  E 2016-03-31 14:14:59
  Svara
 • Det rummet bodde jag i för någon månad sedan!

  Annika 2016-03-31 13:59:40 http://casaloda.blogspot.se
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind