Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Värdelös start på dagen!

Marmorbord-Rosa

Så irriterad idag. Inget har gått vägen. Morgonen började med att Schenker dök upp 5 timmar förtidigt, utan bärhjälp trots att de hade lovat att komma fyra man och bära in skivan som väger 200 kg. Fast efter lunch då, de skulle komma efter kl 12.00. Kommer aldrig mer boka Schenker. Aldrig. De vägrar iallafall bära in den och ställer den på gatan. Så jag blev superförsenad till mitt möte med en jävla marmorskiva som nu står där själv på gatan.

Nu har jag iallafall ringt det enda budbolaget jag litar på till 100 % – Ryska Posten. De ska de ha. I alla år har de aldrig inte löst ett enda dilemma som jag haft. Jag har ringt dem om allt från himmel och jord och det fixar alltid ALLT. Tack för att ni håller vad ni lovar och släcker bränder.

Och tack Fredrik på Nybergskakel som också fick åka dit och bära <3


Schenker

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Petra, jag kan inte förstå hur du kan lägga ut en bild på din blogg på min man när han gör sitt jobb… Du klagar på Schenker, varför tar du då foton i smyg på chauffören och lägger ut dem? Det hade väl räckt med en bild på lastbilen? Du borde ta reda på VEM som har lovat dig ”4 starka män” och inte ge dig på den som faktiskt levererar! Min man t o m erbjöd sig att ta tillbaka marmorbordet och inte ställa ut det på gatan. Han tyckte inte heller att det kändes bra. Men det skrev du inget om! Du tycker att din dag blev förstörd. Men tänk, det finns fler personer som fick sina dagar förstörda p g a ditt handlande. Vår dotter blev jätteledsen när hon fick se sin pappa på det här viset… Om du har någon känsla av empati och respekt så ber jag dig att ta bort bilden på min man från din blogg.

  Tuija 2016-04-13 18:34:49
  Svara
 • Det är skillnad på fraktbolag och budfirma. Schenker är ett fraktbolag, dom levererar till gatuplan om du inte betalat för inbärning eller liknande…. Läs på transportvillkoren istället.

  . 2016-04-07 22:14:43
  Svara
 • Om du har betalat för bärhjälp så står det på fraktsedeln, det är ingen som ”lovar bärhjälp” utan att det är bokat för det. Detsamma om du betalat för tidslossning så står även det på fraktsedeln. Om chauffören inte följer det som står på fraktsedeln kan du vägra att skriva på, då körs godset till terminal där det står tills man rett ut vem som gjort fel, och den skyldige står då för omkostnaden så som terminalsavgift, ny utkörning osv. Det gäller att läsa på så man vet sina rättigheter. Lycka till i framtiden Petra! Snart är renoveringen klar och då kommer det vara värt allt slit! Pepp-pepp!

  Linda 2016-04-07 19:45:24
  Svara
 • Kan bara instämma, vi köpte en 84 tums skärm till kontoret och betalade extra för leverans till receptionen och inbärning. Den lämnades helt sonika av Schenker på gatan….

  M 2016-04-07 19:34:59
  Svara
 • Jag måste skriva av mig lite om UPS också känner jag. Säkerligen 80% av gångerna har de inte levererat beställd vara. Trots att jag eller min sambo har varit hemma vid tillfälle för paketleverans har vi fått meddelande om att ingen var hemma. Jag tror starkt på att de bara har åkt förbi huset. Vi måste då själva ta oss ut mitt i ingenstans för att hämta sagda paket. Då vi inte har bil går ungefär en halv arbetsdag åt till dessa projekt. Det ger mig ett lättare psykbryt varje gång. Om jag någonsin startar eget tänker jag in i det sista undvika både schenker och UPS

  Susanne 2016-04-07 19:09:33
  Svara
  • Svar på Susannes kommentar.

   Samma sak har hänt mig. Tog ledigt från jobbet för att leveransen skulle komma. Sen ”det var ingen hemma”. Alltså, WTF?!

   Jenny 2016-04-07 23:19:02
   Svara
 • Fraktbolag är en historia för sig…det gäller att ha benkoll på vad som står i fraktvillkoren, det som står där är det enda som gäller pga försäkringar etc.
  Har inte haft problem mer Schenker, men DSV däremot…ay caramba…

  Anna 2016-04-07 19:03:10
  Svara
 • Ja Schenker är inte fräcka i mina ögon heller. När jag var gravid i v30 dumpade dem en packetterad Crosstrainer framför mina fötter och tyckte jag skulle lösa biffen ”bärhjälp ingår inte”. Där stod jag med magen å ba: nähäpp….

  Malin 2016-04-07 15:44:17
  Svara
 • Dom verkar vara likadana överallt. Beställt kök som skulle skickas med dom, dom skulle Komma mellan lunch och EM. Klockan 20.30 ringer dom
  Och säger att dom är på väg och är
  På plats inom en timma. Dock fick dom
  Bära upp allt själva

  Ella 2016-04-07 15:16:18
  Svara
 • Andas….hoppas verkligen inte du blir utbränd ……

  katja 2016-04-07 15:00:03
  Svara
 • Allt för dig, Petra! <3

  Ryska Posten 2016-04-07 14:51:25 http://www.ryskaposten.se
  Svara
 • Petra! Så kul att du börjat med snapchat MEN du måååååste sluta hålla fingarna/handen på micen när du filmar! Det sprakar och man hör inte vad som sägs! Blir galen haha. Såg att ngn annan kommenterat samma sak i ett annat inlägg.

  Ha det gott!

  Anna 2016-04-07 13:40:07
  Svara
 • http://orkarinte.se/

  Waingro 2016-04-07 13:20:25 http://orkarinte.se/
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind