Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Kommentarer

Okej, jag vill bara att ni ska veta att jag läser alla era kommentarer. Och vet ni vad – jag blir ledsen. Jag har aldrig varit en människa som sprider negativ energi, snarare sett är jag en människa som lever efter positivt energi till 100 %. Alltid. Men alla dessa kommentarer hit och dit om reklam. Okej, låt mig bara förklara. Jag jobbar som chefredaktör för en tidning. Det är ett 150 % jobb bara i sig. Utöver det så håller jag i en satans massa event, är frilansande stylist och min blogg. Vilket i sin tur, om man gör multiplikationen rätt mynnar ut i att jag jobbar en jävla massa över timmar.  Varje dag tar bloggen en satans massa timmar. Timmar från mig och Markus, timmar från att träna och timmar från att bara vara, kolla på en serie och chilla. Varje dag i tolv år, 365 dagar om året bloggar jag.

Och jag älskar min blogg och jag älskar er. Annas hade jag dumpat den här plattformen för längesedan. Men det är också reklam som håller plattformen vid liv. Och jag skulle aldrig någonsin skriva om något jag inte tror på eller står för hundra procent. Alla kampanjer jag gjort och kommer göra står jag för. Men det måste ändå finnas en morot när jag kommit hem efter en tolv timmars arbetsdag att posta ett nytt inlägg. Ville bara skriva av mig för jag blir så satans irriterad av kommentarer som tror att det är en fis i rymden att blogga. De skulle bara veta hur lång tid det tar och hur mycket jobb det ligger bakom.

Och om du inte gillar min blogg eller stör dig på innehållet – vet du vad, då behöver du inte läsa den. Så enkelt är det. Avskyr negativ energi och vill inte ha det runt mig. 

Puss på er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
103kommentarer
 • Petra!!! DU ROCKAR FETT! Älskar din blogg – även sponsrade-/reklaminlägg. De gör ju att jag upptäcker nya bra saker som jag kanske inte hade sett annars. Fortsätt som du gär – det är DIN blogg och det är upp till varje person att läsa den eller inte!

  AnnSofie 2016-04-25 19:17:47
  Svara
 • Bästa bloggen. En av de få jag läser. Stå på dig, du är grym!
  Och jag är astacksam för tiden du lägger på oss.

  Sara 2016-04-17 11:22:21
  Svara
 • Men alltså f*ck the haters! Klart du ska tjäna pengar för ditt jobb?! Jag brukar bara scrolla förbi inläggen, det är väl inte mer med det? Du är grym!! Läsarna kommer inte att försvinna för att du har några sponsrade inlägg :)

  Johanna 2016-04-14 07:21:47
  Svara
 • Trött man blir!!! Haters gonna hate, du är bäst Petra! Älskar din blogg (och podden såklart! Avgudar den)

  Nathalie 2016-04-13 22:27:04
  Svara
 • Jag förstår inte varför vissa gnället över reklam, jag menar det är 2016!!! Jag tycker att du och din blogg är megagrym och jag ser verkligen upp till dig! Vissa människor är tappade och ser ditt liv och din blogg som en enda lång film och när det blir reklam… Ja du vet väl själv hur irriterad man blir då MEN dem har ingen rätt till att lägga sig i om vad du bloggar om eller inte, och att tillägga så har du varit med om stressens morsa rätt länge nu så bara det att du ens tänker på din blogg är guld och det om något bör de negativa läsarna uppskatta, annars kan dem precis som du skrev – dra. Du har inte tvingat någon att läsa och går man in här och inte gillar innehållet, då är valet ganska enkelt. Det är ju inte så att man går in i en butik och gnäller på personalen för att man inte gillar deras varor, och så stannar man kvar där ändå och fortsätter att gnälla? Någon måtta får det vara.

  Jag tycker du är världens härligaste och fortsätt som du gör! Var inte ledsen, du är the one and only! Du är bäst Petra. Kram.

  Jennhy Olsson 2016-04-12 20:34:46 http://Nouw.com/jennhyolsson
  Svara
 • Heja, heja, heja dig Petra!! Så bra skrivet av både dig och majoriteten av bloggläsare här i detta kommentarsfält som stöttar dig. Står nog för många när jag säger att jag verkligen uppskattar ditt ihärdiga bloggande och såklart du behöver motivation för det. KRAM

  Saga 2016-04-12 15:19:03
  Svara
 • Petra! Eftersom jag studerar på heltid och jobbar på sidan om blir jag ibland stressad och trött. Då brukar jag tänka på dig, på vilken superwoman du är som får allting att gå ihop. På hur du stiger upp kl 6 på morgonen för att träna, jobbar 24/7 och sitter en söndagnatt och jobbar med en inlämning. Samtidigt renoverar du en lägenhet och lyckas klämma in resor med fullspäckat schema. WOW. Du är en verklig inspiration för mig, och ett bevis på att man orkar om man vill. Din positiva energi från bloggen ger mig ork och motivation. Så tack för det <3

  Sofie 2016-04-11 20:23:40
  Svara
 • Hej! Jag är, som så många andra i det här kommentarsfältet, inte en av dem som nånsin kommenterar men nu gör jag det för jag kände rätt starkt inför det här. Jag har läst din blogg jättelänge, typ sedan du skrev om fester och roliga killhistorier. Jag fattar att ditt liv måste ha förändrats otroligt det senaste och det har såklart också din blogg. Och oavsett vad du tycker om det (och oavsett hur mycket pengar du vill tjäna på det här mediet eller att du känner starkt inför produkterna eller företagen du samarbetar med) så gör de sponsrade inläggen bloggen, tråkigare. Och mindre äkta. Mindre du. Och som sagt, oavsett vad du tycker om produkten du bloggar om så kan vi väl ändå vara överens om att du troligtvis inte hade skrivit inlägget om du inte fått pröjs för det? Och det är DÄR skon klämmer. Det blir krystat. Jag tänker inte sluta kika in här eftersom du verkligen glimtar till emellanåt. Men de sponsrade inläggen ger jag inte mycket för. Fridens liljor!

  Cissi 2016-04-11 19:27:56
  Svara
 • Jag tror att många av er som har kommenterat negativt här skulle göra precis samma sak som Petra om ni var i samma situation – Dvs inleda samarbeten och tjäna pengar på bloggandet. Vem hade inte gjort det? Dessutom som hon säger själv skulle hon aldrig inleda samarbete med något företag hon inte står bakom, så varför kan ni inte bara ta åt er av fina tips istället? Eller scrolla förbi?

  Evelina 2016-04-11 18:55:53
  Svara
 • Hej Petra! Så glad man blir av att läsa att du faktiskt läser dina läsares kommentarer:-). Positiv energi och positiva tankar är bästa vägen framåt så skickar över lite hejarop til dig! Din blogg är fab, rak, ärlig, varierande, intressant, glamour, vardag, inspiration och så mycket mer. Tidningen du är chefredaktör på, alltid i tiden och så himla bra. Ser alltid fram emot att läsa den! Din styling love it! Du är grym, heja dig och en ha härlig fortsatt dag!

  Hanna 2016-04-11 18:46:54
  Svara
 • Hej,

  Jag har läst din blogg länge (uppenbarligen för att jag gillar den, bra kläd- och krogtips m.m.) men har svårt för den här reaktionen på kritik. Kanske är det för att du jobbar i en bransch med så mycket unga som inte får betalt. Men det får ju du, du är ju inte en fjortonåring som bloggar på fritiden. Det är ditt jobb- att man då inte får ha synpunkter för att det är ”negativism”- herregud. För mig är det att nedvärdera det du faktiskt producerar. Har du en ohållbar arbetssituation så börja i den änden. Är jobbet som chefredaktör 150 % så lyft det med din arbetsgivare. Jag är jurist och genom min bransch mycket välbekant med fenomenet övertid men någonstans har man makt över sitt eget liv också.

  Erika 2016-04-11 18:14:18
  Svara
 • Haha de är väl självklart man kan säga att gillar ni inte så läs inte !? Så är de ju! Kom inte hit och klaga! Låt oss som gillar bloggen läsa den och låt Petra skriva för oss!

  Hanna 2016-04-11 16:45:00
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Jo, fast det är samtidigt väldigt dåligt kundbemötande att resonera så. Kan du tänka dig en butikspersonal eller kundtjänstpersonal säga så: att passar det inte så kan ni gå någon annanstans. Kom inte hit och klaga. Hur trevlig blir den kundupplevelsen tycker du? Självklart har inte kunden alltid rätt men ett företag (som denna bloggen är) bör alltid vara lyhört och bemöta kunden med respekt.

   kim 2016-04-11 19:28:44
   Svara
   • Svar på kims kommentar.

    Jag tycker du är så sjukt grym! Tillhör kanske den yngre demografin av dina läsare och inspireras så oerhört mycket av dig! Jag älskar de olika tipsen du skrivit om det senaste, har t.ex inte handlat på Zalando sen tidigare – har dock kommit underfund med att det är en sjukt bra sida tack vare dig! Älskar din blogg, massa kramar!

    Rebecka 2016-04-11 21:26:02
    Svara
 • Min kommentar försvann?
  Hehe ville bara skriva att du är grym och inspirerande! Jag och de flesta tror ja fattar va ditt jobb innebär och att du skriver om samarbeten osv… Men neggon kommenterar och de är de som syns. Ja gillar din blogg och älskar hur er lägenhet kommer se ut! Fortsätt Som du gör! Kram / glad läsare .

  Hanna 2016-04-11 16:43:26
  Svara
 • Håller med ang. mängden sponsrade inlägg, även viktigt att det är noga markerat. Du har en härlig blogg, tar fina bilder och skapar kreativa inlägg. Men det här med att bemöta kritiken genom att säga ”gillar ni inte bloggen, kan ni dra” är lite konstigt..

  Enkel matematik, Inga läsare – Ingen blogg? (Åtminstone inte på någon större bloggportal)
  Samma matematik som gäller för företag, Inga kunder – Inget företag

  Sen ska kritik självklart framföras konstruktivt! :)

  Sara 2016-04-11 15:56:08
  Svara
 • Heja dig Petra! Tycker du är helt fantastisk grym som hinner med allt du gör!! Fy vad tråkigt det är att folk inte kan bete sig bättre..

  Sofia Johansson 2016-04-11 15:42:29
  Svara
 • Brukar inte kommentera, men vill verkligen göra det den här gången. Mest för att säga att jag uppskattar din blogg så himla mycket, tycker det är tråkigt att andra försöker trycka ner dig eller sprida sin skit när det här är en så inspirerande och underbar blogg! Uppskattar ditt hårda jobb med bloggen, du gör din grej och har ditt driv! Tack för att du bloggar! Ta ingen skit :)

  Victoria 2016-04-11 13:49:58
  Svara
 • Exakt!! Bra där!!

  {"author":"ulrica ask morling" 2016-04-11 12:52:06
  Svara
 • Hejhej från en nybliven läsare sedan sisådär tre veckor tillbaka. Blir så inspirerad och driven varje gång jag kikar in här. Det jag fastnade för är att du till skillnad från många andra uppdaterar ofta istället för att ha mastodontinlägg 3 ggr i veckan. Du känns väldigt närvarande och bjussig i din blogg. Självklart ska du ha samarbeten och få ersättning för ditt arbete!!

  Frida 2016-04-11 12:45:42
  Svara
 • Så tråkigt! Brukar inte kommentera alls, men kände att jag var tvungen nu. Jag tycker du är grym! Fler borde skriva sånt :)

  Julia 2016-04-11 11:33:24
  Svara
 • Jag var en av dom som kommentera på SAS inlägget. Tanken med det var att informera dig hur jag tyckte din blogg har blivit för mig och det var många som kände likadant. Vi är inga fiender, vi är ju här för att vi älskar att läsa om dig. Du inspirerar så många och jag önskar jag hade det go:et du har.

  Jag kan förstå om du vill överrumplad med åsikter. Men jag tror att istället för att ”skylla” på oss som faktiskt kommer in läser din blogg, att du istället tar lite tid och reflekterar varför vi reagerade som vi gjorde och om det finns en lösning till att göra båda parter nöjda.
  Din blogg är ditt företag och dina kunder är oss läsare :)

  Ha det underbart i LA. Solen skiner här!

  Sofia 2016-04-11 11:08:43
  Svara
 • Du har en livsglædje och en positivitet som få kan skatta sig lyckliga med! Du inspirerar många med den och jag ær en av dem. Du ska veta att du ær en grym brud som tacklar saker på ett sætt som många av oss dødliga inte hade kunnat ens peta i med lillfingret! Jag har læst din blogg i många år och før førsta gången kænner jag att det ær dags att skriva en kommentar. Kør på Petra, och fortsætt att le precis så som du alltid gjort, du ær grym! Massa kærlek.

  Lena 2016-04-11 10:38:07
  Svara
 • Åh vilken tråkig känsla!
  Jag är skitdålig på att kommentera överhuvudtaget men jag läser alltid. Jag har läst din blogg sen du bodde hemma, ha ha.. Jag har sett glamourama o hängt med så länge. Så kul att se hur du utvecklas, du är så grym och inspirerande!
  Kram

  Mimmie 2016-04-11 10:36:13 http://lidmarhome.thehappyhill.se
  Svara
 • Jag måste hålla med några av kommentarerna ovan att det kritiken mest handlar om är att det fler reklaminlägg än ”vanliga” inlägg, så ibland känns det lite tråkigt att läsa bloggen, som annars var rolig att läsa förut. Dessutom när du väl skriver dina vanliga inlägg klagar du på att du inte har tid, lovar att lägga upp inlägg som du aldrig gör vilket gör att man blir besviken som läsare… Och du har rätt, om man inte tycker om bloggen så ska man inte läsa, så jag tackar för mig. Men vill ändå säga att din blogg har förgyllt många timmar, men inte längre tyvärr. Tack för den här tiden!

  Sandra 2016-04-11 10:24:57
  Svara
 • Du är min största inspirationskälla ! Du är bäst !

  Linnea 2016-04-11 10:16:12
  Svara
 • Hej! Jag är en trogen läsare sedan många år men kommenterar sällan. Tycker försvarsinlägget ovan känns lite överdrivet. Det är stor skillnad på att sprida ”negativ energi” och att ge konstruktiv kritik.

  Jag tror alla dina läsare förstår att du vill och måste kunna tjäna pengar på din blogg och att det dyker upp reklam och samarbete här och där. Men senaste tiden känns nästan allt du skriver köpt och den petra man älskar att följa lyser med sin frånvaro.

  När du väl skriver handlar det nästan alltid om hur jobbigt/stressigt allt är och löften om att du snart kommer blogga som vanligt igen. Att du då mitt i allt detta har tid att lägga upp massa reklaminlägg känns bara som en konstig prio. Ta en bloggpaus när tiden inte räcker till i stället.

  Och precis som många andra skriver handlar kritiken inte om att du inte kan lägga upp samarbete eller reklam. Det handlar bara om att ha lite balans mellan det och vanliga inlägg. Senaste 3-4 sidorna består bara av reklam. Hade det varit ett och annat vanligt/personligt inlägg här och där hade kritiken aldrig kommit. Konstruktiv kritik är till för att hjälpa. Ta åt dig i stället för att skylla ifrån dig och komma med en massa ursäkter.

  Hoppas gamla vanliga härliga Petra är tillbaka snart :)

  Lena 2016-04-11 10:15:55
  Svara
  • Svar på Lenas kommentar.

   Håller med den här kommentaren helt och fullt. Läst din blogg länge och märker hur den har förändrats. Sista tiden har det nästan bara varit reklaminlägg.

   Har du tänkt på att de som läser din blogg är riktiga människor precis som du? Skulle du tilltala någon så otrevligt i verkliga livet om någon skulle ge dig konstruktiv kritik? Eftersom du reagerar så kraftigt att du ber folk dra så kan det vara så att du kanske känner att dina kritiker kan ha rätt?

   Rannsaka dig själv och lyssna på dina läsare så du får ha de flesta kvar.

   Sponsorinlägg är helt OK! Bara att det är överlag personliga inlägg utan reklam.

   Zinnia 2016-04-11 22:27:26
   Svara
 • Förstår inte alls kritiken måste jag säga. Din blogg är ingen blogg jag reagerar över reklamen på. Du sköter det verkligen snyggt och jag blir ofta nyfiken som till exempel om kök fast jag inte ens ska bygga nytt kök tyckte jag att det var intressant.

  Mirella 2016-04-11 10:09:10 http://livetmedhund.se
  Svara
 • Jag har läst din blogg länge och kommer nog fortsätta göra det, tycker den är inspirerande och en vardagsflykt för min del :) Brukar sällan läsa bloggkommentarer på någon blogg för jag blir alltid arg och provocerad av endel idioter som ska vara elaka, men tänkte jag skulle slänga in en kommentar här. Jag har tänkt på det där med reklam och sponsrade inlägg i bloggar en stund nu, men inte i din blogg. Jag tycker du får in det på ett okej och inspirerande sätt. Jag tycker det inte gör så mycket och jag påverkas eller provoceras inte av det. Men problemet generellt och som endel andra kanske tycker, är att när det inte tydligt framkommer att det är reklam och man känner sig lurad. När jag läser andra bloggar så kan jag reagera starkt mot sponsrade inlägg. Mest för att det sköts på fel sätt, det kan vara ett jättefint inlägg som skrivs om en personlig eller privat sak/upplevelse bloggaren delar med sig av och sen bam i slutet står det att det är ett sammarbete med ett företag, då blir jag arg och för att ta i lite känner mig kränkt. Har aldrig sätt detta eller känt det hos dig Petra men som sagt andra bloggare, då känner jag mig lite utnyttjad och ”förtroendet” sjunker lite med ett sånt inlägg. Men om det å andra sidan visas tydligt högst upp och först i blogginlägget att det är sponsrat/sammarbete (vet att Mama har så och ev Amelia?) så vet jag det från start och kan välja att scrolla förbi eller läsa med en medvetenhet om vad det är. Och jag tror det är viktigt och en stor orsak till att folk blir upprörda ibland över reklam i bloggar och kanske orsaken i detta fall.

  Maja 2016-04-11 09:49:15
  Svara
 • Jag HOPPAS att du tjänar en jävla massa pengar på ibland lätta saker. Dags för kvinnor att glida lite ( vilket du inte gör då men) (hoppas nån gång iaf)! HEJJJA DIG PETRA!! Kvinna klappklappklapp, kvinna klappklappklapp åååoouuhhhh PETRA!!

  Johanna 2016-04-11 09:15:09
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Vilken balanserat kommentar, inte alls skriven i affekt. Och att Petra är en kvinna gör att hon inte alls ska kunna kritiseras eller följa gällande lagar.

   Maria 2016-04-11 10:41:48
   Svara
 • Jag förstår inte all kritik som du får! Om man nu inte gillar det du skriver och visar i bilder (reklam eller ej) SLUTA LÄS! Jag gillar din stil och ditt sätt att sprida positiv energi! Så jag hoppas verkligen att du fortsätter och så hoppas jag att de som stör sig och ger sig själv rätten att klaga läs någon annans blogg!

  Emelie 2016-04-11 08:33:37
  Svara
 • Väldigt trist attityd på vissa kommentarer, MEN scrolla tillbax några sidor så är i princip alla inlägg samarbeten/reklam, du kanske kan blanda upp med vanliga inlägg lite allafall? Att du lägger tre Tim på bloggen per dag känns konstigt då det är ganska ojämn uppdatering o ofta bara snabba inlägg om hur stressigt du har det typ ”jag ska börja blogga mer nu” och inlägg som lovas som aldrig kommer, så förstår om vissa blir frustrerade av ditt svar men samtidigt så är det ju bara för folk att sluta läsa i så fall

  Maria 2016-04-11 08:07:28
  Svara
 • De flesta jag vet jobbar också övertid men det gör man oftast obetalt. Känner inte heller någon som får gratisgrejer hemskickade, gratis bruncher, luncher och gratisresor. Är det inte helt gratis får du säkert fina rabatter vanliga människor inte får. Du är lyckligt lottad och väljer dessutom själv din arbetsbörda till stor del och därför låter det lite fel när du klagar såhär. Inga läsare = inga intäkter från bloggen. Och tror inte dina läsare blir mer nöjda för att du flyttar reklamen till instagram..

  Sara 2016-04-11 07:55:31
  Svara
 • Petra, folk dom sprider negativ energi är bittra på sina liv och är avundsjuka.

  Förstår du inte att ditt fantastiska liv kan väcka en sådan avundsjuka hos vissa?

  En avundsjuk mår mkt dåligt ich det sorkar egentligen ingen roll om VAD du skriver, de irriterar sig på ALLT!

  Du har mycket vackert i ditt liv. Om jag var du, skulle jag lägga ner bloggen och ta hand om mig själv.

  Bloggvärlden är så jävla tuff och jag fattar inte hur många av er orkar.

  Tack för att du alltid peppar och sprider positiv energi.

  Sus 2016-04-11 06:25:00
  Svara
 • Älskar att gå in och läsa din blogg och bli inspirerad! Du är grym!!

  Elin 2016-04-11 02:52:20
  Svara
 • Men outfitbilder går bra va? Det är också en typ av reklam. Vi ser Petra i en schysst outfit och drar till butikerna för att handla samma.

  Petra lagar asiatiskt och vi andra kutar till butiken för att köpa koriander och salmalax för att vi också vill testa.

  Oavsett om det är samarbete eller inte så blir vi påverkade att ta efter! Tycker att det är superhäftigt och inspirerande.

  Petra jag förstår att det är mycket med lägenheten just nu men jag vill ha meeeer recept!! Dör på din thaisås kvinna. När saker har börjar lugna ner sig får du bombardera oss med matlagningstips från ditt nya fina kök!

  Maria 2016-04-11 01:10:44
  Svara
 • Jag älskar din blogg och läst den i flera flera år.
  Skit i skiten och så sprider vi mer kärlek åt trollen

  Linn 2016-04-11 00:18:37
  Svara
 • Om du redan jobbar 150 procent och mer, då kan det inte vara möjligt att du lägger tre timmar varje dag på att blogga. Så mycket tid finns inte på dygnet. Men om det nu vore sant, om dygnet hade fler timmar, varför skiter du inte bara i bloggen och tränar och gör allt det där du säger att du offrar. Du måste ju tjäna tillräckligt på ditt 150-procents-jobb.

  Alina 2016-04-11 00:08:28
  Svara
  • Svar på Alinas kommentar.

   Det DÄR är att sprida dålig energi. Petra skrev av sig, gjorde klart för alla hur läget är och avslutade dessutom med att hon inte vill ha negativ energi. Då har du två alternativ: 1. Kommentera inte 2. Kommentera något snällt och peppande. Jag tror och hoppas att du är snäll och peppande mot dina vänner så var det mot andra med, vi brudar måste ju hylla varandra snarare än kritisera!

   Petra är dessutom en grym förebild, what’s not to love about that?! Hon jobbar och sliter och tar sig ändå tid att skriva en grym blogg för att hon älskar det och för att vi som läser älskar det! Och att vi älskar det ger henne ett lyckorus! En lyckokedja! Yay!

   Maria 2016-04-11 01:02:44
   Svara
 • Jag har aldrig läst din blogg tidigare och efter att ha bläddrat några sidor bakåt kan jag hålla med om dina läsares kritik, det är ju bara reklaminlägg. Jag gick 3-4 sidor bakåt och såg inte ett enda inlägg som inte var reklam. Urtrist och jg kommer definitivt inte komma tillbaka, den här bloggen känna som ett reklamblad.

  Sanna 2016-04-10 23:59:20
  Svara
 • Hjärtat! Hoppas du vet att vi är såå många som älskar din blogg något enormt. Läst den varje dag sedan 2006 (?!) Jag blir personligen peppad av de sponsrade inläggen, dels för att det är så kul och inspirerande att det går bra för dig som företagare men också för att allt du rekommenderat som jag har köpt genom åren har varit magiskt bra. Stor kram <3

  Hanna 2016-04-10 23:51:55
  Svara
 • Du sprider så mycket posetiv energi och glädje.
  Du är en otroligt underbar inspirationskälla och förebild. Så kör hårt du är ju grym!!!

  sabina 2016-04-10 23:17:02
  Svara
 • Du är på riktigt min spirit animal, du är den grymmaste tjejen jag vet! <3

  S 2016-04-10 23:13:27
  Svara
 • Hej Perta! För ett tag sedan så skulle jag och min sambo gå och äta på Farang, på vägen dit så ser jag dig stå med en väntande taxi och en stor lampa på intågande. Kändes som helt fel tillfälle att säga hej. så jag passar på nu. Jag blir glad av att läsa din blogg, jag blir inspirerad av att läsa din blogg. Med eller utan reklam. Din blogg är en av fyra som jag läser dagligen. Hoppas du fortsätter blogga för du är grym! Det är alltid kul att läsa vad du har för dig.

  Malin 2016-04-10 22:53:05
  Svara
 • Du är så jäääävlar grym, Petra! Jag förstår din irritation på sådana kommentarer som du absolut inte förtjänar från människor som inte bör existera på samma planet. Du är min förebild och ser snarare dina sammarbeten som en kvalitéstämpel.
  Dig är det fan med klass på, fortsätt så bästa du!

  Mikaela 2016-04-10 22:48:48
  Svara
 • Petra – Du ÄR en VIP club! Och de som inte förstår all energi och tid bakom en blogg (tro mig jag vet hur lång tid det tar, gav själv ner bloggandet när jag insåg hur mycket tid det tog!) ja det är dem som inte heller borde befinna sig på klubben.
  Så you go girl! Tycker om personer just som dig, som sprider energi och glädje. Jag tycker bara det är kul av alla de upplevelser du fått erfara och som du sen delar med dig av via bloggen. Det är ju trots allt det en blogg handlar om – att dela med sig av saker. Tror att folk glömt det och tar det ”lite för givet” det här med bloggar.
  Hoppas du får en bra vecka framför dig efter allt stök med flytt förra veckan!
  Ser fram emot ett nytt avsnitt av podden!
  Puss

  Ellen 2016-04-10 22:48:16
  Svara
 • Hej Petra! Jag brukar inte kommentera men jag läser din blogg och har gjort det länge, tycker jättemycket om den! Och jag tycker om dig och det du postar. Tycker för övrigt att du, precis som du gör, ska skriva när det är ett sammarbete, tex. som du gjorde med SAS :) Du är fantastisk som gör så mycket och jag hoppas du fortsätter blogga, även om det inte är lika mycket som du gör nu (du måste ju få ha ledigt också!!).
  Älskar din och Linns pod också, så härlig.
  Massa kärlek till dig helt enkelt och lyssna inte på de som säger skit saker. Du är BÄST och så härlig och vad jag hoppas att vi får veta allt (eller mycket) om alla bröllopsplaner och ffa bröllopsklänningen :)
  KRAM

  viktoria 2016-04-10 22:13:53
  Svara
 • Heja dig Petra! Din blogg , du bestämmer och såklart ska du få lön för mödan för det superjobb du lägger på din blogg! Du är en inspiration för alla och jag tror vi är himla många som blir glada och peppade av dina inlägg. Att blogga är ett jobb som ska tas på allvar och självklart har du rätten att göra samarbeten du tror på! Jag har kanske inte råd med flyga till USA i fancy säng men oj vad jag vill efter att ha läst inlägget. Men som gravid och ständigt sugen på glass blev jag glad av ditt inlägg om yollibox, gott alternativ som är lite bättre iaf :).

  Jag hoppas du fortsätter blogga i evigheter och att neggosarna bara slutar läsa så du bara får positiv energi.

  Evelina 2016-04-10 22:08:15
  Svara
 • Tycker om din blogg supermycket och har egentligen ingenting mot sponsrade inlägg. Men om man kollar tillbaka senaste månaden känns det som att det har blivit så mycket mer spons-inlägg än dina ”egna”. Det är inte konstigt att du behöver spons, du ska också fortsätta med spons, men kanske sprida ut det lite mer..

  Emma 2016-04-10 21:50:54
  Svara
 • Du är grym! Kämpa på. Haters gonna hate. Fuck them. U rock!

  Malin 2016-04-10 21:32:11
  Svara
 • Men, VAD ÄR ALLA SÅ RÄDDA FÖR? Att bli ”lurade, bedragna, utnyttjade, påverkade, dragna vid näsan, blåsta” osv osv? Bara för att man läser ett sponsrat inlägg? Alltså, har folk helt och hållet slutat använda sina egna hjärnor eller??
  Man kan i dagens samhälle inte undgå påverkan från reklam, någonstans! Har man ögon att se med och öron att höra med så påverkas man av reklam på olika sätt hela tiden, när man åker tunnelbana, ser på tv, pratar med kompisen, går på stan, surfar, lyssnar på radio osv osv. Så innan ni hackar på Petra och hotar med att ”jag ska minsann sluta läsa din blogg” så kanske ni ska överväga att gå tillbaka till stenåldern och bo i en grotta utan elektricitet eller nåt. Skärp er och sluta vara så jävla bajsnödiga!!! Ibland kan jag bara bli så sjukt trött på den svenska mentaliteten, vill typ emigrera till USA eller nåt! Där skulle en såhär diskussion aldrig ens förekomma! Go Petra, fucking Love you!! <3

  Becca 2016-04-10 21:24:23
  Svara
  • Svar på Beccas kommentar.

   Verkar som de flesta som kommenterar inte har hört talas om att det finns regler för reklammarkering som ska tillämpas även i sociala medier.
   Det är regler som Reklamombudsmannens etiska nämnd uttalar sig om och då gäller det främst Internationella handelskammarens regler för reklam och marknadsföring.
   Konsumentverket har utfärdat ”Vägledning om marknadsföring i bloggar och andra sociala medier” och dessutom finns ”Rekommendationer för pr och marknadsföring sociala medier” utfärdade av Annonsörerna.
   Dessa regler och rekommendationer är till för att läsarna enkelt och utan speciella förkunskaper ska kunna skilja ett redaktionellt blogginlägg från ett sponsrat/köpt reklaminlägg. Det är främst de företag som marknadsför sig i sociala medier som ska respektera reglerna men också bloggare, instagrammare osv.
   Jag vet att det finns motstånd hos bloggare mot kravet på reklammarkering eftersom den anses förta mycket av trovärdigheten och intrycket av personlig rekommendation som bloggaren (och även det annonserande företaget) eftersträvar med reklaminläggen.
   Det är rörande hur många som uttalar stöd och beundran för Petra, hennes arbetsmoral och självuppoffrande dubbelarbete till glädje för alla läsare. Den ”negativism” och kritik som Petra fick bl a med anledning av blogginlägget om SAS, men också de senaste veckornas köpta blogginlägg och brist på redaktionella inslag, verkar inte beröra de mest lojala supportrarna och följarna.
   Men jag tror att alla parter tjänar på bättre balans mellan redaktionellt och reklam i bloggar och andra sociala medier. Reglerna om reklammarkering ska respekteras och där kan alla som är aktiva på sociala medier bli mycket bättre. Att sen vissa läsare tycker reklammarkering är onödig för ”att reklam finns överallt” och ”läsarna är inte dumma” är personliga åsikter som inte avskaffar reglerna.

   Anton 2016-04-11 08:13:53
   Svara
 • Passar på att också kommentera att jag tycker din blogg har förändrats den senaste tiden och till det sämre. Sponsrade inlägg måste vara tydligare uppmärkta. Känns som det varit extra mycket av dessa den senaste tiden – vilket kan var ok om det framgår tydligt. Samtidigt har mitt intresse för din blogg i o m detta minskat. Forstätter det i denna anda några månader till kommer du att åtminstone tappa en läsare, vilket jag tycker känns trist då jag tidigare uppskattat din blogg och den tid du lägger på den. Det är min känsla, och det kommer vara anledningen till att jag lämnar denna blogg

  Malin 2016-04-10 21:15:22
  Svara
 • All kärlek till dig. Jag förstår dig och alla andra bloggare till 100%. Det är en självklarhet med reklam. Du är fantastisk! Allt du gör blir sådär extra bra. Fortsätt som du gör, så blir mina dagar lite bättre! Massa kramar

  Sofia 2016-04-10 21:12:59
  Svara
 • Synd att du ska behöva ta emot negativitet när allt du gör ju är att ge massor och dessutom helt gratis för oss läsare. Känner inte dig mer än via bloggen, som jag läst till och från sedan 2007, men känner ändå av att du sprider positiv energi.

  Marie 2016-04-10 21:11:29
  Svara
 • Jag tycker du verkar vara en fantastisk person med fötterna på jorden. En förebild med din otroliga energi och karisma.
  Hoppas du inte får hjärnspöken av alla kommentarer från folk som vill trycka ner dig. Du är awesome<3

  Rebecca 2016-04-10 21:02:08
  Svara
 • Känner att jag är dålig på att kommentera, för jag gör det verkligen sällan men nu känner jag att jag vill säga hur mycket jag uppskattar den här bloggen. I vår gör jag en utbytestermin på ett väldigt bra universitet och tiden jag ägnar på att läsa bloggar har krympt betydligt men en av dem som jag faktiskt har fortsatt läsa är in Petra! Den är alltid välskriven och har kvalité i bilderna, och dem samarbeten som du gör, det märks att det är saker du står för. So keep it going!

  Mois 2016-04-10 20:40:55
  Svara
 • You go Glen Coco!

  Matilda 2016-04-10 20:39:48
  Svara
 • Så himla tråkigt när en bloggare ska behöva förklara sig varför man har reklam på bloggen! Vi tycker du är duktig och sätter stort pris på att du lägger så mycket tid på din blogg och delar med dig av din vardag!

  Hanna 2016-04-10 20:32:06
  Svara
 • Vill bara säga att det här är min favvo-blogg! Läser varje dag :) älskar särskilt allt runt er lägenhet/inredning!!! Reklamen kan man ju rulla förbi ;)
  Er podd är oxå grym! Och vore kul att se dig på tv!!
  Du är toppen på det du gör. Hoppas du kan strunta i alla surpuppor, dom har säkert ett tråkigt liv!
  Kram

  Linda 2016-04-10 20:08:36
  Svara
 • PETRA DU ÄR GRYM. Du gör ett grymt jobb med bloggen och allt du tar dig ann.
  Du sprider bara massa positiv energi! ❤️❤️❤️

  Julia 2016-04-10 19:49:18
  Svara
 • Petra, vill först och främst säga att jag är så O-E-RHÖRT imponerad av att du klarar av att ha så många bollar i luften samtidigt. För mig är du verkligen en förebild vad gäller arbetsmoral! I mean it haha. Dock håller jag till viss del med ovanstående; konstruktiv kritik är nog nyttigt för allt man håller på med, och att folk tycker att bloggen känns oäkta i och med spons tycker inte jag är något oväntat eller ngt man ska ta ifrån dem. Håller dock med dig om att du har 100% av makten när det gäller vad du ska publicera. De som inte gillar får väl helt enkelt dra då! Puss å kram, hoppas du lever life i LA!

  mvh trogen läsare<3

  laura 2016-04-10 19:43:10 http://laurasdagar.blogg.se
  Svara
  • Svar på lauras kommentar.

   Håller helt med ovanstående. Det blir lite mycket när det är flera sponsrade inlägg på rad.. Bättre att sprida ut dem lite :)

   klara 2016-04-10 21:55:26
   Svara
 • Jag går in på din blogg ca 1 gång per kvartal. Har ingen uppfattning om antalet reklam på din blogg. Men den offerkoftan var inte snygg. Så många unga som knappt har ett jobb att gå till skulle drömma om att därtill tjäna pengar på sina bisysslor. Jag fattar att det kan bli stressigt ibland, det kan jag ha sympati för, men att det skulle vara synd om dig, nej det kan jag inte tycka.

  Nim 2016-04-10 19:32:23
  Svara
  • Svar på Nims kommentar.

   Det påhoppet var inte snyggt. Om du går in på hennes blogg så sällan så kanske du inte ska uttala dig? Du har ingen aning om hur mycket hon jobbar och sliter för sina läsares skull, och hur jävla mycket skit hon får ta varenda dag! Så tänk dig för innan du kommenterar.

   Bex 2016-04-10 21:09:02
   Svara
 • Jag tycker att din blogg är GRYM, jättehärlig och inspirerande. Men som läsare uppskattar jag verkligen att få reda på när produkter du får, kläder du använder och måltider du använder är sponsrade. Oavsett om du bara skriver om saker du står för, så är det stor skillnad om du fått produkten gratis eller billigare.

  Johanna 2016-04-10 19:30:54
  Svara
 • Hej Petra! Jag tror att vi alla förstår att du jobbar massor och vi uppskattar ju din blogg till tusen eftersom vi är här inne och kikar varje dag! Dock hoppas jag verkligen att du tar till dig kritiken angående sponsrade inlägg. Konstruktiv kritik från oss läsare om vad vi uppskattar respektive inte uppskattar med bloggen borde ju vara intressant eftersom målet med en blogg är att ha många läsare, inte sant? Och det här med mycket spons är inte något som är unikt för din blogg, verkligen inte! Dock bör man försöka hålla det i måttliga mängder då man ibland som läsare tycker att det blir oäkta med för mycket sponsrade inlägg. Du verkar som en toppentjej och din blogg är i övrigt superbra så jag kommer absolut att fortsätta följa dig :)

  Joanna 2016-04-10 19:30:16
  Svara
 • Jag älskar din blogg! Läser varje dag o du är störtskön! Inget ”klydd” som man säger på skånska, rakt på sak o både toppar och dalar! Fortsätt så!

  {"author":"Christina " 2016-04-10 19:15:03
  Svara
 • Petra, fortsätt kör din grej! Jag förstår verkligen hur mycket jobb som ligger bakom, jag har en blogg för skojs skull bara som det inte ligger särskilt mycket arbete bakom och jag orkar absolut inte blogga om jag har jobbat en dag. Så jag kan bara tänka mig hur jobbigt det måste vara för dig. De som verkligen läser din blogg kommer finnas kvar och de som inte gillar innehållet kan faktiskt sluta läsa, det är inte hela världen och det är inte värt att du ska bli utbränd pga det! Sänder massa positiv energi och kramar!

  Isabella 2016-04-10 19:10:43 http://www.throughmydreams.devote.se
  Svara
 • Du borde vara tydlig med vad som är reklam och spons, som läsare vill man varken bli lurad eller en vara en kassako. Om du ska använda din blogg som en reklampelare och tjäna pengar på det så ska det vara tydligt så att vi vet att vi lägger våra minuter på att titta på reklam och produktplacering. Vår tid är nämligen lika viktig som din.

  Lisa 2016-04-10 19:08:16
  Svara
 • Jag älskar dig, du är min inspokälla genom livet. Om du inte bloggar speciellt ¨mycket¨ atm nu, bloggar du bättre om några veckor. Det går i perioder. Alla har sina perioder. Du är bäst! puss <3 <3 <3

  anonym 2016-04-10 19:05:09
  Svara
 • Jag är ledsen att du blev sårad!! Du är grymmers Petra men prioriteringarna just nu är inte långsiktiga. Mitt tips är att tänka långsiktigt där läsarna är målgruppen. Så nej, du ska inte uppmana oss att sluta läsa..tvärtom! Väv in läsarnas önskrmål i dina långsiktiga mål!
  Jättekram

  Mia 2016-04-10 18:55:46
  Svara
 • Så jäkla bra! Stå på dig<3

  F 2016-04-10 18:54:17
  Svara
 • Hej Petra!

  Sedan ett tag tillbaka har jag tänkt kommentera på hur jag upplever att innehållet i din blogg har förändrats den senaste tiden men jag ville vänta ut tills din värsta flytt- och renoveringsångest var över. Nu framkom det ju att fler känner precis som jag och därför har jag tagit mig tid att tänka igenom hur jag kan formulera igenom ett konstruktivt inlägg när detta ändå är uppe. Först och främst: jag går in på din blogg VARJE dag för att se om det finns några spännande nya inlägg. I och med att jag och flera tycker det är värt att ägna dig en stund varje dag tycker vi du är supergrym, inspirerande, rolig, läsvärd och härlig! Så tack för att du delar med dig av ditt liv och din sprudlande personlighet.

  Tyvärr har jag den senaste tiden ganska ofta blivit besviken när jag går in för att få mig en daglig dos av Petra. Anledningen är att jag har känner innehållet inte utformas med läsarna i åtanke, och nästan värre att det saknas en ambition att bry sig om eller ta reda på vad vi som läsare efterfrågar.
  Låt mig därför hjälpa dig på traven genom att ge konstruktiva förslag som jag tycker skulle förstärka bloggupplevelsen.
  – Jag älskar att se dina outfits! Du vet att vi läsare tycker du har en grym stil och vi vill se mer av dessa. Vardag, fest, chill allt. Men…glöm inte att skriva var vi hittar dem (länka gärna). Inget är mer frustrerande en att se ett pangplagg och inte ha någooooon aning om var man hittar det. Om det är en kommande kollektion, berätta när det släpps för oss vanliga dödliga. Samma sak gäller inredning 
  – Svara på frågor. Eftersom du läser kommentarerna, visa också att du är intresserad av våra åsikter och funderingar. Om du inte hinner svara på allt, ha frågestund ibland! Genom att berätta var saker du skriver om är ifrån direkt så tror jag du svara på många frågor.
  – Välj sponsrade inlägg med omsorg, märk dem tydligt och sprid upp dem mellan personliga inlägg. Tänk på vilka din målgrupp är och om produkten passar dem. Klart du ska tjäna pengar men gör det smart och snyggt så håller du både dina läsare nöjda och plånboken välfylld.
  – Visa intresse för dina läsare. Fråga vad vi vill ha mer eller mindre av antingen genom kommentarsfältet eller genom att sätta upp en miniundersökning (finns flera enkla gratisverktyg).
  – Ta ansvar! Detta var ju ett av dina nyårslöften även om det var annorlunda formulerat. Alla har möjlighet att bidra och du har grymma möjligheter med dina plattformar. Ett toppenexempel på när du gjorde detta var när du reflekterade över pälsen du hade köpt. Vi är säkert läsare som skriver allt från att nudefärgat är ett begrepp som utgår från en vithetsnorm och till att en produkt har dålig miljöpåverkan. Håll inte med om allt men visa gärna om tar ansvar genom att medvetet om vad dina val innebär eller när du inte är det att du lärt dig något nytt och kommer göra annorlunda nästa gång.

  Jag arbetar med kundupplevelser och valde nu att dela med mig av mina tips gratis som jag annars tar betalt för. Du är ju produkten och det är ditt liv vi vill följa, men du måste samtidigt fundera på vad som skapar värde för oss läsare för att vi ska vara lojala. Vi är trots allt dina kunder (vi betalar indirekt vid lyckade samarbeten genom att köpa saker från företag som sponsrar dig). Om det finns något jag avskyr så är det den svenska avundsjukan, så tjäna pengar men var långsiktig. I längden tjänar du pengar på när dina läsar är nöjda. Win-win!

  Sedan det här med att ha fullt upp. Tacka nej till mer och prioritera, för din och dina läsares skull. Jag känner igen det där med att aldrig hinna bara vara eller kolla på serier som ´vanliga´människor gör. Jag tjänar pengar på dagarna på mitt jobb men arbetar oräkneliga timmar ideellt för att jag tycker det är värt det. Hoppas du väljer att ta till dig av våra kommentarer (och att du bortser från de elaka) för att bloggen ska bli ännu bättre. Jag följer dig iaf ett par veckor till och se hur det utvecklas. Kram!!!

  Kerstin 2016-04-10 18:46:24
  Svara
  • Svar på Kerstins kommentar.

   Väldigt bra kommentar:)

   Mirella 2016-04-11 10:21:38 http://livetmedhund.se
   Svara
  • Svar på Kerstins kommentar.

   Vilken bra kommentar!

   Maria 2016-04-11 08:11:01
   Svara
  • Svar på Kerstins kommentar.

   Intressant Kerstin! Jag håller verkligen med det du skrev om kunden. Det verkar som många bloggare (inte bara Petra) glömmer bort vem som är kunden. Det är lätt att tro att sponsorföretagen är kunden eftersom de betalar inlägg. Men den enda anledningen att företagen betalar är ju för att de vill åt bloggarens kunder (d.v.s. läsarna). Och håller inte bloggaren kunderna/läsarna nöjda så tappar bloggen snart intäkterna från företagen. Så jag tror det är fel strategi att säga att ”de som inte gillar bloggen kan dra!”, är nog bättre att förklara varför det kommer reklam ibland och vara tydlig med att märka ut det för att undvika att läsarna känner sig lurade.

   {"author":"Anna" 2016-04-10 21:14:11
   Svara
  • Svar på Kerstins kommentar.

   men wow vilken välskriven och bra kommentar!!! Väldigt fint Kerstin<333

   Matilda 2016-04-10 19:15:53
   Svara
  • Svar på Kerstins kommentar.

   Detta var en jätteklok och trevligt formulerad kommentar! Eloge till dig

   Isabella 2016-04-10 19:14:28 http://www.throughmydreams.devote.se
   Svara
 • Hej Petra! Följer dig på alla dina kanaler och du är en sådan inspirerande kvinna. Du verkar vara en underbar människa som alltid är glad och båda fötterna på jorden. Du inspirerar mig extra mycket då du jobbar med mitt framtida drömyrke, att få jobba på ett magasin och mode kombinerat. Du är en stor förebild. Fortsätt med det du gör och skit i negativt skitsnack. Kramar

  Fanny Sahlqvist 2016-04-10 18:36:47
  Svara
 • Nästan som man vill göra statistik över hur många inlägg som är sponsrade eller ren reklam i bloggen på sista tiden. Jag tycker det är skittrist att bara läsa om spons hela tiden och det blir oseriöst till slut. Det kommer ju leda till att färre företag vill sponsra, för plattformen fallerar ju tillslut och värdet har försvunnit.

  Karoline 2016-04-10 18:16:36
  Svara
 • Jag var en av dom som kommenterade förra inlägget. Det var inte alls meningen att göra dig ledsen. Jag har läst din blogg i flera år men tycker inte att det är kul att läsa den längre. Och du har ju helt rätt i att om det inte passar så kan man sluta läsa. Vet egentligen inte vad jag vill säga mer än att jag inte menade något illa, saknar bara bloggen som den var innan. Kram

  Karin 2016-04-10 18:08:07
  Svara
 • Heisann! Jeg er en av de tusen som titter innom bloggen din som aldri kommenterer noe som helst. Sikkert fordi du gjør din egen greie og virker ikke som du har behov for bekreftelse, og jeg er en av de som ikke kommenterer for det tar tid og energi. Du leverer et flott ”gratis magasin” gjennom bloggen din, du tipser om interiør, mote, trening, reise og er en flott inspirasjon til andre working women. Jeg har aldri betalt noe som helst for å lese ditt flotte magasin (aka. blogg) og gjør gjerne det med litt sjarmerende reklame. Men nå følte jeg at tiden er inne, etter mange år med Petras supre blogg, å gi deg litt betaling i form av ros og oppmuntring. Jeg er en som deg, jobber masse og forsøker å sjonglere en hektisk hverdag, men jeg ELSKER å titte innom bloggen din. Tusen takk, du er en inspirasjon! Og lykke til videre!

  kristin 2016-04-10 18:05:38
  Svara
 • Hej!

  Reklam är reklam, så är det bara, och det blir mer och mer i alla bloggar. Det är nog bara att leva med, för de kommer inte bli mindre reklama – tvärtom. Dock så VET jag, att allt som Petra bloggar om inte är sponsrat, även om det kan låta så. Jag jobbar till exempel för ett företag som Petra skrivit mycket gott om, och jag innan jag började på detta företag trodde var spons, men vi har aldrig sponsrat Petra. Hon är bara genuint jättejätteglad i produkterna :)

  Jag tror bara att Petra skriver om saker som kommer över henne, som hon gillar, och många gånger tror vi att det är spons. Men hon är bara en positiv tjej, som är snäll och uppmärksammar det hon gillar.

  Så när hon dissar DHL och hyllar Ryska Posten, så tror jag att detta bara är för att hon har makt, och vill vara snäll mot Ryska posten, inte att hon blivit sponsrad – utan bara ge en känga till DHL…

  orkar inte skriva bra och korrekt idag, men tror att ni fattar poängen. Allt är nog inte spons här :)

  Joanna 2016-04-10 18:05:36
  Svara
 • Gillar din blogg!!!

  Annica Appelö 2016-04-10 17:43:33
  Svara
 • Tänker att det är din blogg och du gör som du vill. Vi som läser väljer att läsa och stanna kvar eller lämna. Jag kanske inte förstår varför de irriterar sig för att jag screenar. Om jag ser att ett inlägg inte berör mig scrollar jag förbi det bara.

  Keep going och ha det fantastiskt i LA.

  Hanna 2016-04-10 17:39:00
  Svara
 • Oj, har helt missat att du fått en massa tråkiga kommentarer. Jag säger bara svensk avundsjuka…

  Själv tycker jag du bjuder på dig själv och gör ett glimrande job! Din blogg är varierande och rolig att läsa.

  Du är en smart och duktig affärskvinna så keep up the good woork!

  You rock! <3

  {"author":"Katarina" 2016-04-10 17:38:20
  Svara
 • Tycker väl att Petra skiner igenom i sina inlägg även om de är sponsrade? sen känner jag att i och med att vi trogna läsare/poddlyssnare VET att Petra har haft fullt upp med jobb, flytt, ombyggnation etc. vilket resulterar i en prioritering av aktiviteter och att man kan ha lite förståelse för det? Ex. när Petra var i Sydafrika uppdaterade hon flitigt, trots att det var på hennes semester med vänner. Så alla kan väl chilla lite med att vara så himla kritiska bara för att hon har en period som är lite stressigare nu än annars (även om du Petra verkar ha fullt upp hela tiden, fattar ej hur du pallar haha). Sen en grej till dig Petra! Du och Linn känns som två storasystrar som ger livsråd i eran podd, ni passar så fullständigt bra in i mitt liv just nu, så tack för det.

  AMM 2016-04-10 17:38:17
  Svara
 • Du verkar vara en superhäftigt tjej Petra! Fortsätt som alltid och sprid glädje och energi :)

  Kattis 2016-04-10 17:34:49
  Svara
 • Kommenterar sällan men ville ge en uppskattande kommentar och säga att jag tycker det är jättekul att följa din renovering just nu. Har full förståelse för att även bloggen är ett av dina jobb och att det är ännu en sak som tar tid i ditt redan hektiska liv. Det som är obegripligt är att inte alla dina läsare förstår detta, men det kommer alltid finnas folk som vill klaga. Ta hand om dig själv och fokusera på vad du mår bra av, blogga om vad du vill, hur mycket eller lite du vill och låt alla negativa gå och ha sina sura liv. Hoppas du vet att majoriteten av dina läsare inte är såna surisar! Kram!

  Carro 2016-04-10 17:33:57
  Svara
 • Bra mycket härligare att läsa dina åsikter om olika produkter och märken än att få opersonliga reklaminlägg upptryckta i ansiktet via ex. popupfönster! Intresserar inlägget mig – som typ SAS inlägget nedan så lusläser jag för att få reda på mer. Om det inte intresserar mig så scrollar jag bara vidare. Har lite svårt att förstå att det ens blir en grej?!

  Lööööv your blogg så hoppas verkligen inte att du lägger ner den!

  Eija 2016-04-10 17:31:26
  Svara
 • Nu kommenterade jag iof inte forra inlagget men mina tankar var ungefar desamma som de flesta som kommenterade. En kansla av att SAS-inlagget var inlagget som till slut fick bagaren att rinna over lite. Det har blivit trottsamt med all spons, speciellt som att den sallan ar korrekt utmarkt som den bor vara enligt lagen. Det maste ju vara av intresse for dig att veta att dina lasare kanner pa det har sattet? For att hitta en rimlig balans bland sponsrade inlagg och andra inlagg? Och att man fortsatter lasa bloggen ar ju for att man gillar dig och vill fortsatta lasa. Lite som i en relation som ar lite knagglig for tillfallet, man stannar val och hoppas pa att det ska bli battre liksom. Jag tycker inte att du ska avfarda den har kritiken utan ta till dig den – OM du nu vill fortsatta med bloggen. Just nu kanns det inte som att du lagger ner sarksilt mycket tid och karlek pa bloggen (forstaeligt med tanke pa alla dina andra uppdrag) och da ar det kanske battre att ta ett steg tillbaka nagonstans, exempelvis bloggen.

  Jag onskar dig oavsett allt gott i framtiden!

  Johanna 2016-04-10 17:28:44
  Svara
 • Hej! Ville bara säga att jag tycker du verkar vara en underbar person! Älskar din blogg och det du skriver om. Du är en förebild för mig! Heja dig, kram

  Moa 2016-04-10 17:28:39
  Svara
 • Du gör ett jättebra jobb!

  Mikaela 2016-04-10 17:23:46
  Svara
 • Precis som tidigare kommentar så tycker jag det är tråkigt när bloggare blir irriterat angående kommentarer om för mkt sponsrade inlägg, vi läsare är ju mottagare och om vi tycker bilden som förmedlas är lika med ett reklamblad känns det rimligt att kommentera. För båda partner? För att vara snäll och uppriktigt och säga om du vill tjäna pengar på den när bloggen ( där vi läsare blir en central del) så är det nog bäst du chillar med sponsring om du vill behålla dina läsare/ skapa förtroende för de produkter du framhäver. Sen ska man inte ta skit som i elaka kommentarer, men att bortförda konstruktiv kritik som elaka kommentarer tycker jag är orättvist. Ingen skulle ju plocka upp en metro om 99 % var reklam, samma häller ju bloggen. Balans som sagt

  Anna 2016-04-10 17:18:35
  Svara
 • Hej,
  Jag vill bara skicka ett hej och tack. Älskar din blogg och det är klart du ska tjäna pengar på den.

  Trevlig dag!

  Ruth 2016-04-10 17:13:09
  Svara
 • Hej. Du är en smart tjej Petra och det beundrar jag dig för. Men släng offerkoftan är du snäll…vi som läser din blogg har också jobb som tar tid från familj, killar och annat som vi får försaka. För mig är din blogg ditt jobb, som alla andra. Tyvärr så har din blogg utvecklats till en reklampelare, och de har lett till att jag tänker mig för om jag skulle vara intresserad av en vara. Ta det här med ditt nya kök, hade du valt ballingslöv om du inte hade fått rabatt etc? För du skall inte inbilla mig/oss att du betalar fullt pris!
  Så som många andra har nämnt, så känns din blogg som ett reklamblad, där trovärdigheten får sig en tör. Tyvärr så är det likadant med de flesta toppbloggare, fullt med reklam, så nu säger jag tack och adjö Petra till din blogg.

  anna 2016-04-10 17:12:32
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   Amen to that! Jag har all respekt för hårt arbetande kvinnor och män men säg det jobb som inte innebär övertidstimmar skillnaden är att inget företag sponsrar mig med rabatter och gratisprodukter för alla övertidstimmar jag har i veckan. Som sagt, din blogg är ditt jobb och din arbetsbelastning är ditt val!

   Madde 2016-04-10 17:34:30
   Svara
 • Hej!

  Bra skrivet! Jag är en relativt ny läsare av din blogg och tycker den är toppen. Om man inte förstår hur många järn i elden du har, så är man antingen 1) korkad eller 2) avundsjuk. Jag förstår inte heller människor som måste spy ut negativiteter i sina kommentarer, som du precis har skrivit sluta läs den då om det inte passar. Väntar på att få se bilder från lägenheten, men förstår att du har tusen andra saker just nu. Kram!

  Helena 2016-04-10 17:09:36
  Svara
 • Hej Petra. Du är fantastiskt på en massa sätt, verkligen en person att inspireras av och jag hoppas du orkar kämpa vidare med bloggen. Men du underskattar dina läsare om du 1. tror att vi inte förstår att bloggen tar en massa tid och kräver ersättning, 2. tycker vi är gnälliga när innehållet blir för mycket reklam och för lite Petra. Det kan vara ett sätt för dig att veta var gränsen går, var balansen finns. Mängden reklam vs att läsarna tappar intresset och överger bloggen. För utan läsare försvinner med tiden också intäkterna?

  Anna 2016-04-10 17:02:00
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind